Benim boş halim bile senin dolu halini solda sıfır bırakır
Benim boş halim bile senin dolu halini solda sıfır bırakır
Asıl sen.kimsin hadsiz hududsuz
Ortak noktalarımız say say bitmeyen Şerlok Enes beyciğim çok teşekkürler Evet iyi yazmışım gerçekten, hele bu ara baya düştü çenemVaaaay bölümdaşım, yiğit adam, renktaşım, kütükdaşım Utku beyciğim 15.000 mesajı devirmiş. Hey maşallah, ne yazmış. Tebrik ediyorum Utku beyciğim, nice mutlu ve güzel mesajlara. @MasacRE
Hediyenizi, bu saf güzelliği şöyle takdim edeyim:
Ekli dosyayı görüntüle 65265
Ortak noktalarımız say say bitmeyen Şerlok Enes beyciğim çok teşekkürler Evet iyi yazmışım gerçekten, hele bu ara baya düştü çenem
Hediye de muazzam, Favourite'de de müthişti her zamanki gibi
İadesi yokmuş. Elden cıkartmaya calişiyorlardı galiba ucuza buldum aldım Para biriktirip Çarpişik diziye Şener Şen'i getircem @ÇiğdemBenim kutlamalarım bitmez Evet çok ani olmuş, sen istersen geri götür güzelce ara tara öyle getir hediyeyi
Neyse kalsın madem, dişlerini söker Mr. Robot'a gönderirizİadesi yokmuş. Elden cıkartmaya calişiyorlardı galiba ucuza buldum aldım Para biriktirip Çarpişik diziye Şener Şen'i getircem @Çiğdem
İsrafı sevmiyorsun ne güzel @ÇiğdemNeyse kalsın madem, dişlerini söker Mr. Robot'a göndeririz
gerçekten ya, benim nerdeyse 1 senedir kutlama konum yok MasacRE'ninki bu kaçıncı oldu neyseki yakın zamanda bir tanesi olacak. Artık bir sürü hediye beklerimBenim kutlamalarım bitmez Evet çok ani olmuş, sen istersen geri götür güzelce ara tara öyle getir hediyeyi
Hiçbir zaman sevmedimgerçekten ya, benim nerdeyse 1 senedir kutlama konum yok MasacRE'ninki bu kaçıncı oldu neyseki yakın zamanda bir tanesi olacak. Artık bir sürü hediye beklerim
Neyi sevmedin anlamadım?Hiçbir zaman sevmedim
Üzülüyorsun ya açılmıyor diye Ne gereği var ki seni böyle mutlu etsin diyorumNeyi sevmedin anlamadım?
Hep ben açıyorum başkalarınınkini (son 1 senedir kendiminkinide ) ve geri dönüşü iyi olur aslında ve hediye almak güzel birşey. Neyse bu sene açmasamda olur ya da bilmiyorumÜzülüyorsun ya açılmıyor diye Ne gereği var ki seni böyle mutlu etsin diyorum
Anladığım anlamları çıkarayim:Vaaaay bölümdaşım, yiğit adam, renktaşım, kütükdaşım Utku beyciğim 15.000 mesajı devirmiş. Hey maşallah, ne yazmış. Tebrik ediyorum Utku beyciğim, nice mutlu ve güzel mesajlara. @MasacRE
Hediyenizi, bu saf güzelliği şöyle takdim edeyim:
Ekli dosyayı görüntüle 65265
Bi karar ver beeHep ben açıyorum başkalarınınkini (son 1 senedir kendiminkinide ) ve geri dönüşü iyi olur aslında ve hediye almak güzel birşey. Neyse bu sene açmasamda olur ya da bilmiyorum
Anladığım anlamları çıkarayim:
bölümdaş: galiba üniversitede aynı bölüm okunuyor?
renktaşın: GS?
Kütüktaş: Kendinidemi öyle görüyorsun? 😱 Yalnız yiğit biri kütük olamaz, olmamalı
@MasacRE
Aman anı yaşayacam. o an karar veririmBi karar ver bee
içeriğin bambaşka olduğu belli çünkü @MasacRE bana göre o tabire uygun biri değilHemen hemen hepsi doğru. Kütük tayfa adamdır, gerçektir ve yiğittir. Kütük olduğuna bakma isminin. İçerik bambaşka. Öyle değil mi sayın Gs’li dostum? @Maskeli Fedai
Aman anı yaşayacam. o an karar veririm
içeriğin bambaşka olduğu belli çünkü @MasacRE bana göre o tabire uygun biri değil
@Maskeli Fedai sayın moderator bey etiketinizi becerememiş. Mesaji sizide kapsıyor