MasacRE 15.000'ler Kulübünde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim boş halim bile senin dolu halini solda sıfır bırakır :A

:A

65275

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and serhatt
Vaaaay bölümdaşım, yiğit adam, renktaşım, kütükdaşım Utku beyciğim 15.000 mesajı devirmiş. Hey maşallah, ne yazmış. :A Tebrik ediyorum Utku beyciğim, nice mutlu ve güzel mesajlara. :bhr: @MasacRE

Hediyenizi, bu saf güzelliği şöyle takdim edeyim:

Ekli dosyayı görüntüle 65265
Ortak noktalarımız say say bitmeyen Şerlok Enes beyciğim çok teşekkürler :A Evet iyi yazmışım gerçekten, hele bu ara baya düştü çenem :A

Hediye de muazzam, Favourite'de de müthişti her zamanki gibi :bhr:

• Harika
Reactions: Sherlock
Ortak noktalarımız say say bitmeyen Şerlok Enes beyciğim çok teşekkürler :A Evet iyi yazmışım gerçekten, hele bu ara baya düştü çenem :A

Hediye de muazzam, Favourite'de de müthişti her zamanki gibi :bhr:

Rica ederim Utku beyciğim, ne demek. :A Oscar falan derken iyi düştü çenemiz bu aralar. :A

• Beğendim
Reactions: MasacRE
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Forumdash
Yaa daha geçenlerde bişeyin olup kutlama yapmadık mı? @MasacRE
Hediye olarak bunu bulabildim. Çok ani oldu bu kutlama @Dosi
Benim kutlamalarım bitmez :A Evet çok ani olmuş, sen istersen geri götür güzelce ara tara öyle getir hediyeyi :A
gerçekten ya, benim nerdeyse 1 senedir kutlama konum yok :T MasacRE'ninki bu kaçıncı oldu :T: neyseki yakın zamanda bir tanesi olacak. Artık bir sürü hediye beklerim :A

Üzülüyorsun ya açılmıyor diye :X Ne gereği var ki seni böyle mutlu etsin diyorum:F
Hep ben açıyorum başkalarınınkini (son 1 senedir kendiminkinide :A ) ve geri dönüşü iyi olur aslında ve hediye almak güzel birşey. Neyse bu sene açmasamda olur ya da bilmiyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Vaaaay bölümdaşım, yiğit adam, renktaşım, kütükdaşım Utku beyciğim 15.000 mesajı devirmiş. Hey maşallah, ne yazmış. :A Tebrik ediyorum Utku beyciğim, nice mutlu ve güzel mesajlara. :bhr: @MasacRE

Hediyenizi, bu saf güzelliği şöyle takdim edeyim:

Ekli dosyayı görüntüle 65265
Anladığım anlamları çıkarayim:
bölümdaş: galiba üniversitede aynı bölüm okunuyor?
renktaşın: GS?
Kütüktaş: Kendinidemi öyle görüyorsun? 😱 Yalnız yiğit biri kütük olamaz, olmamalı :A
@MasacRE

Anladığım anlamları çıkarayim:
bölümdaş: galiba üniversitede aynı bölüm okunuyor?
renktaşın: GS?
Kütüktaş: Kendinidemi öyle görüyorsun? 😱 Yalnız yiğit biri kütük olamaz, olmamalı :A
@MasacRE

Hemen hemen hepsi doğru. :A Kütük tayfa adamdır, gerçektir ve yiğittir. Kütük olduğuna bakma isminin. :A İçerik bambaşka. :A Öyle değil mi sayın Gs’li dostum? :A @Maskeli Fedai

Aman anı yaşayacam. o an karar veririm :A

Hemen hemen hepsi doğru. :A Kütük tayfa adamdır, gerçektir ve yiğittir. Kütük olduğuna bakma isminin. :A İçerik bambaşka. :A Öyle değil mi sayın Gs’li dostum? :A @Maskeli Fedai
içeriğin bambaşka olduğu belli çünkü @MasacRE bana göre o tabire uygun biri değil :A
@Maskeli Fedai sayın moderator bey etiketinizi becerememiş. Mesaji sizide kapsıyor :A

Aman anı yaşayacam. o an karar veririm :A

içeriğin bambaşka olduğu belli çünkü @MasacRE bana göre o tabire uygun biri değil :A
@Maskeli Fedai sayın moderator bey etiketinizi becerememiş. Mesaji sizide kapsıyor :A

Moderatör olduk ama etiket gitmiyor, bu nedir ya. :A Sonraki seçimlerde başkanlığa adaylığımı koyacağım, sorunları çözmek için şart oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi