AMC The Walking Dead 9. Sezon Yorumları

9.Bölüm
Öncelikle @DarkLegenD bey Allah razı olsun ruhlar aleminden bulduğu site sayesinde izledik şapkalı sapkalı moruğun ?A:A

@dreamy En baştan Negan bölümü olacak deseydi önce izlerdim :A Bu adam ekipte Daryl ile birlikte olacak hep diyorum ona güzel hazırlık yapılıyor ?A:A Rickin kızıyla Rickten daha iyi baba kız oldular ilişkileri çok samimi güzel bölümdü Walking Dead tekli bölümlerde genelde gereksiz kişilere ayırır burda Negan bölümü çok iyiydi :Z:Z:Z @Forumdash @MasacRE
Bana Negan’ın sahneleri sıkıcı geldi ya geri onlara geri dönecekse neden adama bölüm çektiler ki. Ama Judith Rick Grimes’ın kızı olduğunu kanıtladı bu bölüm ona sevindim. :Z

10.Bölüm vlla 9.bölüme göre biraz sönük hareketsiz ama son sahne aksiyona davetkardı :A :A :A @dreamy @MasacRE @DarkLegenD @Harunnn60
Daryl ile hapiste kız diyaloglarıyla geçti bölüm Daryli gördük aslında bu bölümde iyi oldu son sahnede kel kafalı bir adam geldi ama ben öyle anlamısım hapisteki kızın annesiymiş :F :F :F

• Beğendim
Reactions: MasacRE and dreamy
Sen fotoğrafı görecen şimdi oklavadan kaçamadına göre henüz liderlik şeyine biraz daha ekmek yemen gerekiyor ?A:A @Forumdash @MasacRE @Maskeli Fedai @Harunnn60
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

images

• Harika
Reactions: Çiğdem
Bana Negan’ın sahneleri sıkıcı geldi ya geri onlara geri dönecekse neden adama bölüm çektiler ki. Ama Judith Rick Grimes’ın kızı olduğunu kanıtladı bu bölüm ona sevindim. :Z
Ekibe rick yerine hazırlıyorlar ona ahzırlık bölümleri adam oturduğu yerden hadi bakalım demeyecek :F Böyle böyle kendini ekibe uygun hale getiriyor :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
10.Bölüm vlla 9.bölüme göre biraz sönük hareketsiz ama son sahne aksiyona davetkardı ?A:A @dreamy @MasacRE @DarkLegenD @Harunnn60
Daryl ile hapiste kız diyaloglarıyla geçti bölüm Daryli gördük aslında bu bölümde iyi oldu son sahnede kel kafalı bir adam geldi ama ben öyle anlamısım hapisteki kızın annesiymiş :F:F:F
Ben izlemedim daha 10’u, arka arkaya izledin galiba iki bölümü :F

En son Micconne ayrılmasını senle konustumu hatırlıyorum ben miconneden bahsediyordumda senin darly den bahsetmeni miconne olarak nasıl anlamısım :F Gerçi şaşmamam lazım söz konusu bensem ?A:A @Harunnn60

Ooo sen zaten akıllı kütüksün @dreamy yanı fısıldayanlar gibi düşün kendini @MasacRE @Maskeli Fedai onların lideri olucaksın ?A:A
Michone'u biliyorum zaten konusu acıldı forumda:F Darly'e gelmişti konu nasıl geldiyse:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
9x10

Bende 9.bölüme göre 10.bölümü daha bir sevdim. :D Baya iyi flashback sahneleri vardı neden bilmiyorum ama bu fısıldayanlar baya içine çekti beni. 😱

Kız ile anasının sahneleri baya iyiydi. Annesinin nasıl psikopat birisi olduğuna gördük. Biraz hızlı oldu gerçi ama anneyi oynayan oyuncu rolünün hakkını vermiş :D

Son sahnede de annem gelmez diyordu ama annesi kurtarmaya geldi yalnız orada kadını ses tonu çok ince gibi geldi ben alfa filan deyince daha bir eser gürler diyordum :F

Sanırım siz kızımı bana verin bende sizin elemanları vereyim diyecek. :X

Rick'in veda ettiği bölümden sonra bu sezon 2.keyif aldığım bölüm şimdilik budur. :X

@dreamy @DarkLegenD @MasacRE @destere @Çiğdem @turkuazz @xxAlemdarxx

9x10

Bende 9.bölüme göre 10.bölümü daha bir sevdim. :D Baya iyi flashback sahneleri vardı neden bilmiyorum ama bu fısıldayanlar baya içine çekti beni. 😱

Kız ile anasının sahneleri baya iyiydi. Annesinin nasıl psikopat birisi olduğuna gördük. Biraz hızlı oldu gerçi ama anneyi oynayan oyuncu rolünün hakkını vermiş :D

Son sahnede de annem gelmez diyordu ama annesi kurtarmaya geldi yalnız orada kadını ses tonu çok ince gibi geldi ben alfa filan deyince daha bir eser gürler diyordum :F

Sanırım siz kızımı bana verin bende sizin elemanları vereyim diyecek. :X

Rick'in veda ettiği bölümden sonra bu sezon 2.keyif aldığım bölüm şimdilik budur. :X

@dreamy @DarkLegenD @MasacRE @destere @Çiğdem @turkuazz @xxAlemdarxx
Darly çok görmek güzeldi ama diğer unsur son sahneye kadar heyecansız geldi bana :A

Bu arada bize yavas diyen @dreamy @MasacRE şimdi biz onlara çabuk diyecez :A :A :A

@Forumdash ı da Allaha havale ettim :A :A :A