Ay İstanbullu Gelin’dekini mi diyorsunuz ona gerek yok. @Çiğdem Ben o diziye gıcığım
Ay İstanbullu Gelin’dekini mi diyorsunuz ona gerek yok. @Çiğdem Ben o diziye gıcığım
Çok yanlış kişileri idol görüyor @xemrexxx @MasacRE @Forumdash@xemrexxx ile ortak noktalarımız bitmek bilmiyor normaldir. Dizi zevkimizden başka şeylerde de aynı düşünüyormuşuz ?
Aaa sen bu arada etiketlerine baksana bi. @Forumdash sana bir şey danışmış cnm
@Forumdash bana sahip çıkmadığı için oluyor tüm bunlar.
üç kere @Forumdash de ormanlık alandan gelen birini görüceksin korkma @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60@Forumdash bana sahip çıkmadığı için oluyor tüm bunlar.
Eski bildirimlere bakamadı yeni sohbetler açıldı Bakacam şimdi @ForumdashAaa sen bu arada etiketlerine baksana bi. @Forumdash sana bir şey danışmış cnm
Ben evlatlarıma kol kanat gererim tabi@Forumdash bana sahip çıkmadığı için oluyor tüm bunlar.
Oyunu diyor galibaEski bildirimlere bakamadı yeni sohbetler açıldı ?A Bakacam şimdi @Forumdash
Saç beeOyunu diyor galiba
Oyunu konusuyoruz ya, az önce de oyunu söyledimSaç bee
Onu cevapladım Allahtan senden beğendin Gerçi Hannibalda ki adam olmasa ilgini çekemeyebilirdi iyi ki atmışımOyunu konusuyoruz ya, az önce de oyunu söyledim
Evet o ddaha cok etkiledi Netflix'te filmi vardı. Haftasonu izlimOnu cevapladım Allahtan senden beğendin Gerçi Hannibalda ki adam olmasa ilgini çekemeyebilirdi iyi ki atmışım
Güzelse bize de önerirsinEvet o ddaha cok etkiledi Netflix'te filmi vardı. Haftasonu izlim
Netflix filmi sonuçta Beklentim yok filmden ama o adam için izlicem Leş dersem de izle yanı adama gözün alişsinGüzelse bize de önerirsin
Netflix filmi sonuçta Beklentim yok filmden ama o adam için izlicem Leş dersem de izle yanı adama gözün alişsin
Ne filmi okadar şeye bakacaz diyoruzkı aklım çorba olduGüzelse bize de önerirsin
Türkiye tarafında yok yalnız sanırım sen yurt dışı ile karıştırıyorsun. TR'de ki hakları Blu TV ve FX Türkiye'de.Dizinin Netflix’e eklenmesi iyi oldu, sonradan her ne kadar kalitesizliğin dibine vursa da ilk üç sezonu çok iyiydi ve bir kez daha izleme fırsatı oldu böylece adam akıllı.
Bir de Beta varmış acaba onu ne zaman görürüz merak ettim. @dreamy @DarkLegenD @Çiğdem@Çiğdem @Harunnn60 ben dün izlemiştim zaten, @dreamy ile @DarkLegenD in yorumunu göremedim yalnız
9x10
Meşhur Alfa'yı gördük erkenden. Ben bir süre daha görmeyiz diye düşünüyordum. Yalnız Alfa da Alfa'ymış yani, karı tam bir psikopat Diğer bölümlerde fısıldayanları kurmasını falan da gösterseler iyi olur
Carl'a ergen diyorduk da bu Henry ondan daha büyük gibi duruyor ama daha beter ergen çıktı. Ne zaman ortaya çıksa saçma sapan bir şeyler yapmayı başarıyor. Lydia'yı çıkarıp dolaştırdığı sahnede keşke kafasına gömseydi o çekici de kurtulsaydık
Lydia bölüm boyunca oynadı genelde, gerçek hislerini, düşüncelerini belirtmedi ama en sondaki halleri samimi gibiydi. Annesinin ne kadar kötü bir insan olduğunun farkında vardı. Yalnız şimdi onun için tekrar dönmesi yumuşatabilir belki. Ama dönmek istemeyebilir mi diye düşünüyorum. Güzel, rahat bir yere geldiğinin farkına vardı gibi az çok. Anası da psikopat zaten belli ki, Daryl'ın da kanı ısındı ayrıca sonda ona
Asıl lider Alfa sanırım. O çıktığına göre Beta'yı da çok uzatmazlar herhalde Yalnız o da kadın çıksa @Çiğdem çıldırır artık