AMC The Walking Dead 9. Sezon Yorumları

Geçen sezon @sokak sanati nin canlı suluboya resimleri için tek ozaman torrent kullanmıştım okadar @Forumdash sen yardım etmiştiniz sanırım @destere ile bize :A Sonra o fok işi öğrenip kendi basına birşeyler karıştırmaya baslamıstı ?A:A
Neyse ara bakalım link o zaman kendine, belki bulursun :A Bulamazsan nereye bakman gerektiğini biliyorsun işte geçen sene öğrenmişsin :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Neyse ara bakalım link o zaman kendine, belki bulursun :A Bulamazsan nereye bakman gerektiğini biliyorsun işte geçen sene öğrenmişsin :A
Onu silmiştim sanırım ben :F Siz indiriceğimiz linki veriyordunuz biz indiriyorduk yoksa bulamam :F Ama site en iyisidir 9.bölümü hemen kaldırmışlar @Harunnn60 ile bize site bulun @dreamy @Forumdash :A :A :A

Ben de artık torrentçiyim. :A @MasacRE

This Is Us da telif yemiş kullanmamın diğer sebebi de o, @xemrexxx ile yastayız Kate’i izleyemiyoruz :(
Bir gün herkes torrentçi olacak :A
Ölürüm de link arayamam. Nasılsa ölecem diyip link aramakla vaktimi öldüremem:A
Torrente bulaşsak bizde şimdi her bölüm için bize şunu indir diye bulmanız gerekecek sizi yormayalım :A :A :A Günceli kaçırmayız artık napalım :F @Harunnn60

9x9

Sonunda nihayet izleyebildim. :D Fısıldayanları cidden güzel işliyorlar. Böyle o çizgi roman havasını alıyorsun değişik bir hava oluşturmuşlar . Vali- Negan gibi kötülerden sonra değişik bir kötü grup geldi. :D

Rosita diğer arap adamdan mı hamile :F Oha.. Ne peder nede o çocuk yakışmıyor kıza. Ben bu sezon savaşçı ruhlu görmek isterken hamile yapmışlar. Gitti potansiyal. :(

Daryl artık lider olmalı. :A Umarım Tara gel burayı sen yönet der. :A

Rickin kızı ormanda tek başına çıkınca korktum bir an. :F hayal sahnesi zannettim ama değilmiş sanırım negan pek sevmedi dışarıyı :A hemen kabul etti :A

Sonda ki elinde silah olan fısıldayan sanırım anneleri. :D

@Çiğdem @dreamy @DarkLegenD @turkuazz @MasacRE @Forumdash @xxAlemdarxx

9x9

Sonunda nihayet izleyebildim. :D Fısıldayanları cidden güzel işliyorlar. Böyle o çizgi roman havasını alıyorsun değişik bir hava oluşturmuşlar . Vali- Negan gibi kötülerden sonra değişik bir kötü grup geldi. :D

Rosita diğer arap adamdan mı hamile :F Oha.. Ne peder nede o çocuk yakışmıyor kıza. Ben bu sezon savaşçı ruhlu görmek isterken hamile yapmışlar. Gitti potansiyal. :(

Rickin kızı ormanda tek başına çıkınca korktum bir an. :F hayal sahnesi zannettim ama değilmiş sanırım negan pek sevmedi dışarıyı :A hemen kabul etti :A

Sonunda. @Çiğdem de izlemiştir umarım. :A

Daryl lider mi olmalı....

Geri gelse keşke. :(

Michonne de iyice suratsız olmaya başladı. Carol da kabus gibi offf :( @Çiğdem
Hayır ya saçmalama daha Carol ve Daryl aşkı göreceğiz hemen ayrılmasın. ?? @Forumdash @Çiğdem @MasacRE

images

Daryl ayrılıyormuş bacım dün gece dedi :F @Çiğdem

Bi şipledik diye hemen ayrılıyorlar:A
Hayır ya saçmalama daha Carol ve Daryl aşkı göreceğiz hemen ayrılmasın. ?? @Forumdash @Çiğdem @MasacRE

images
Geri gelse keşke. :(

Michonne de iyice suratsız olmaya başladı. Carol da kabus gibi offf :( @Çiğdem
Darly değil be Miconne ayrılmış dedim :A :A :A

@dreamy Yine oklava istiyor canı bunlar hep kütüklükten önceki alıştırmalar @MasacRE bilir :A :A :A

Daryl ayrılıyormuş bacım dün gece dedi :F @Çiğdem

Bi şipledik diye hemen ayrılıyorlar:A
Darly değil be Miconne ayrılmış dedim ?A:A

@dreamy Yine oklava istiyor canı bunlar hep kütüklükten önceki alıştırmalar @MasacRE bilir ?A:A
Daryl’ın ayrılmasını, sadece Carol ile birlikte olacakları için istemiyorum. #CarYL :A

@MasacRE zamanında çok oklava yedi o zaman. :A İlk oklava gelmeden forumdan kaçmıştım yine oklava geldiğinde büyük ihtimal forumda olmayacağım için sıkıntı yok. :Z

Sana dedim ki geçen gün Darly'de ayrılıyor dedim evet der gibi bi cevapla döndün:F İnş o da seneye ayrılır:A @dreamy
Daryl’ın ayrılmasını, sadece Carol ile birlikte olacakları için istemiyorum. #CarYL :A

@MasacRE zamanında çok oklava yedi o zaman. :A İlk oklava gelmeden forumdan kaçmıştım yine oklava geldiğinde büyük ihtimal forumda olmayacağım için sıkıntı yok. :Z
En son Micconne ayrılmasını senle konustumu hatırlıyorum ben miconneden bahsediyordumda senin darly den bahsetmeni miconne olarak nasıl anlamısım :F Gerçi şaşmamam lazım söz konusu bensem :A :A :A @Harunnn60

Ooo sen zaten akıllı kütüksün @dreamy yanı fısıldayanlar gibi düşün kendini @MasacRE @Maskeli Fedai onların lideri olucaksın :A :A :A

En son Micconne ayrılmasını senle konustumu hatırlıyorum ben miconneden bahsediyordumda senin darly den bahsetmeni miconne olarak nasıl anlamısım :F Gerçi şaşmamam lazım söz konusu bensem ?A:A @Harunnn60

Ooo sen zaten akıllı kütüksün @dreamy yanı fısıldayanlar gibi düşün kendini @MasacRE @Maskeli Fedai onların lideri olucaksın ?A:A
Sen izledin mi bakalım 9. bölümü izlememişsen atacağım fotoğraf hazırda bekliyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
9x9

9.Bölüm
Öncelikle @DarkLegenD bey Allah razı olsun ruhlar aleminden bulduğu site sayesinde izledik şapkalı sapkalı moruğun :A :A :A

@dreamy En baştan Negan bölümü olacak deseydi önce izlerdim :A Bu adam ekipte Daryl ile birlikte olacak hep diyorum ona güzel hazırlık yapılıyor :A :A :A Rickin kızıyla Rickten daha iyi baba kız oldular ilişkileri çok samimi güzel bölümdü Walking Dead tekli bölümlerde genelde gereksiz kişilere ayırır burda Negan bölümü çok iyiydi :Z:Z:Z @Forumdash @MasacRE