Kendini güvenceye aldın yanıNe sobası doğalgazlı bir yurtta kalıyorduk
Kendini güvenceye aldın yanıNe sobası doğalgazlı bir yurtta kalıyorduk
Kaçıncı bölüm? 9.bölüm olarak düşen var@Harunnn60 @dreamy @Forumdash dizi 10 Şubat'ta kanalında yayınlanmadı mı? Ne diye hâlâ torrenti düşmedi bunun internete? Benim bildiğim 11 Şubat'ta öğleye kadar gelir.
Aylardır salak gibi 10. bölüm gelecek zannediyorum. Kafayı yiyeceğim şimdi.Kaçıncı bölüm? 9.bölüm olarak düşen var
imdb'de de 9 yazıyor Onca saydırıyordun izliyormuydun😱 Ben izlemiyorsun sanıyordumAylardır salak gibi 10. bölüm gelecek zannediyorum. Kafayı yiyeceğim şimdi.
Oha bu bölüme ben bile 9 vermem 4-5 puan verecektin hani.9. bölüm
Ağır bir bölüm. Güzel gidiyoruz.
9.0/10Luke'nin yakalanması büyük bir olay.
Şaka yapmıştım canım aa. 8.7'ye düşürdüm.Oha bu bölüme ben bile 9 vermem 4-5 puan verecektin hani.
Çok düşürmüşsün gerçekten Ben de bugün yapmaya çalışacağım, merak etmeyin yorumumdan mahrum kalmayacaksınız.Şaka yapmıştım canım aa. 8.7'ye düşürdüm.
Netflix’te The Walking Dead yok ki. Diğer sezonlar için şu an en kolay yol torrent bence, ben de artık oradan izleyeceğim.Arkadaşlar şu anda Netflix'den dizinin 7.sezonunu izliyorum ama 8 daha yok, 8.sezonu ve 9.sezonun yeni bölümlerini nerden izleyebilirim ?
Ben Fransa'da yaşadığım için Netflix Fransa'dan izliyorum Torrent ne ki ?Netflix’te The Walking Dead yok ki. Diğer sezonlar için şu an en kolay yol torrent bence, ben de artık oradan izleyeceğim.
Yani illa ki kalite düşer ama belli bir çizgide olur her zaman diye düşünüyorum. Kanalı ve prodüksüyonu sağlam çünkü.Ben dizinin 10 sezon daha süreceğini duydum sizce öyle olursa hikaye zıvanadan çıkar mı ? @DarkLegenD @Çiğdem
Bu kafayla devam ederlerse 'ana kahramanlar' sıkıntısı çekerler sadece.Ben dizinin 10 sezon daha süreceğini duydum sizce öyle olursa hikaye zıvanadan çıkar mı ? @DarkLegenD @Çiğdem
@Harunnn60 @Çiğdem @dreamy e hani nerede yorumunuz
9x9
Negan kaçtı gitti ama geride hiçbir şey kalmadığını görünce tıpış tıpış döndü yine Yalnız Judith'i de çok abartmışlar, onca insan varken Negan'ı hem kaçarken hem de geri dönerken nasıl yakalıyor bu velet
Bizimkilerin fısıldayanlardan esir aldığı kıza karşılık onlar da iki kişiyi eline geçirdi. Değiş tokuş yapılabilir belki iki grup arasında
Yok artıkNegan geri mi döndü ? Ben orasını kaçırmışım, sıkılmıştım galiba o ara.