Eşkiya izlemeye kaçacam zaten şu bildirimlere bakıpUslu dur
Ben kafama göre izleyeceğim bir şeyler, siz gaga ve hogathayla beraber izleyin istediğinizizaten ne zaman bir şeyin ayrıntısından haberin olduki ?
kırk yılda bir faydan olacaktı neyse seni kalaylamadan önce elite di<zisine çağırayım tahmin edemeyeceğin muhteşem bir dizi yapmışilar @Harunnn60 gagasıyla birlikte diziyi mutlaka izleyin çok şey kaçırıyorsunuz
Kütüğe bak ayoll @destere sana hain diyordumda inanmıyordun 😱😱😱 Kütük kardeşi @Maskeli Fedai ona uymaz umarım Masacre tuhaf bir diziyle elbet gelir izleyelim der ozaman sorarız ona hesabınıBen kafama göre izleyeceğim bir şeyler, siz gaga ve hogathayla beraber izleyin istediğinizi
Niye çatlayayım ki, bizimkisi basit bir kanka ilişki değil sonuçta.Qman @kerem görmesin bu mesajı. Sonra problem yaratıyor
Bizim havamız yeter. Biz konuşmayız, konuşuluruz anca.
Yalancı olduğu şuradan belli hemen ışınlandı panikleyerek alamancı @kerem
Demiştim.Bizim havamız yeter. Biz konuşmayız, konuşuluruz anca.
Demiştim.
En son nasıl gözü döndüyse @destere yi soymaya çalısıyordu dark konusunda @Harunnn60Bizim havamız yeter. Biz konuşmayız, konuşuluruz anca.
2075'e ışınladık, korktuğun şey başına geldi. Artık hedef sensin.rezalet , kepazelik konu değil resmen batak burası
adeta foruma ihanet forumun içine etmişsiniz hep birlikte
Ben niye soyuyum bu foku? Soyan soymuş zaten. Adam 4000 km öteden soyunmaya gönüllüyüm diyor.En son nasıl gözü döndüyse @destere yi soymaya çalısıyordu dark konusunda @Harunnn60