Eşkiya izlemeye kaçacam zaten şu bildirimlere bakıpUslu dur![]()
Ben kafama göre izleyeceğim bir şeyler, siz gaga ve hogathayla beraber izleyin istediğinizizaten ne zaman bir şeyin ayrıntısından haberin olduki ?
kırk yılda bir faydan olacaktı neyse seni kalaylamadan önce elite di<zisine çağırayım tahmin edemeyeceğin muhteşem bir dizi yapmışilar @Harunnn60 gagasıyla birlikte diziyi mutlaka izleyin çok şey kaçırıyorsunuz![]()
Kütüğe bak ayoll @destere sana hain diyordumda inanmıyordun 😱😱😱 Kütük kardeşi @Maskeli Fedai ona uymaz umarım Masacre tuhaf bir diziyle elbet gelir izleyelim der ozaman sorarız ona hesabınıBen kafama göre izleyeceğim bir şeyler, siz gaga ve hogathayla beraber izleyin istediğinizi![]()
Niye çatlayayım ki, bizimkisi basit bir kanka ilişki değil sonuçta.Qman @kerem görmesin bu mesajı. Sonra problem yaratıyor![]()
Bizim havamız yeter. Biz konuşmayız, konuşuluruz anca.
Demiştim.Bizim havamız yeter. Biz konuşmayız, konuşuluruz anca.![]()
Demiştim.![]()
En son nasıl gözü döndüyse @destere yi soymaya çalısıyordu dark konusundaBizim havamız yeter. Biz konuşmayız, konuşuluruz anca.![]()
2075'e ışınladık, korktuğun şey başına geldi.rezalet , kepazelik konu değil resmen batak burası
adeta foruma ihanet forumun içine etmişsiniz hep birlikte![]()
Hadi yat artık
Ben niye soyuyum bu foku? Soyan soymuş zaten.