Senden baya nefret ediyor umarım ufak tefek bir cinayete kurban gidersin
Senden baya nefret ediyor umarım ufak tefek bir cinayete kurban gidersin
Elite ilgimi çekmiyor 100 kere söyledimKütüğe bak ayoll @destere sana hain diyordumda inanmıyordun 😱😱😱 Kütük kardeşi @Maskeli Fedai ona uymaz umarım Masacre tuhaf bir diziyle elbet gelir izleyelim der ozaman sorarız ona hesabını![]()
![]()
@Harunnn60 İyidir kütükten bir de forumdash geldimi tamam![]()
![]()
![]()
Evet sen kütük kardeşini dinle boşver bu zevksizleri, ne anlar onlar dizidenKütük kardeşim ne dediyse doğrudurHer çöp diziyi izletemezsiniz bana
![]()
Bugün yine 17:00-18:00 arası gelir giderSenden baya nefret ediyor umarım ufak tefek bir cinayete kurban gidersin![]()
Hhaha tövbe tövbe @Harunnn60 da inanacak sus bee 😱😱😱Sözlestiniz mi edepsiz işleriniz için@Harunnn60
Sizi herkes biliyor
Yok çiğdem zaten bir şey karıştırıyor ben anlamadım ama.Sözlestiniz mi edepsiz işleriniz için@Harunnn60
Sevinirsin sendeSenden baya nefret ediyor umarım ufak tefek bir cinayete kurban gidersin![]()
Biz Harun'la öyle dizilerdeki basit karakterlerin iliskisine benzetirsek kendimize hakret etmis oluruz.![]()
Fenerbahçe beşiktaşa iyilik yaptı 11 futbolcusu Galatasarayın cezalı duruma düşücekler @Harunnn60 @xemrexxxSevinirsin sende![]()
Edip ve Oya'ya basit dedim, Merve'ye değil.Merve Aksak'a basit deyip profil resmi yapmak![]()
sen anca kendini bezleyip durursun bundan sonra@Çiğdem- Elimize bez verecekti versin artık başlayalım temizliğe.![]()
bu yarın lafını dün yazmışsın hogatha bugün başladınızmı başlayacakmısınız ben daha sabrinadan bir bölüm anca izleyebildim bugünDaredevile artık bismillah diyelim evet yarın falan izlemeye çalısırım @destere dediklerine bakma ben Harunsuz izlemem diyordu![]()
![]()
![]()
kefe değilde kenefe diyecektin sanırım
birde özelden istiyorsun bilgileriYapacağım.Bu aralar sizle ortak diziler izleyelim. Özelden neler izliyorsanız anlatın bana.
![]()