Senden baya nefret ediyor umarım ufak tefek bir cinayete kurban gidersinAdam ben gelince bir çöktü gibi böyle emre fark ettin mi. Bir süzüldü sanki. @Çiğdem-
Senden baya nefret ediyor umarım ufak tefek bir cinayete kurban gidersinAdam ben gelince bir çöktü gibi böyle emre fark ettin mi. Bir süzüldü sanki. @Çiğdem-
Elite ilgimi çekmiyor 100 kere söyledim Daredevil'e de başlamadım daha, hem @Harunnn60 da geldi zaten beni beklerseniz 1 ay izleyemezsiniz en az o yüzden bağımsız takılacağım dedim yanlış anlamayın yani @destereKütüğe bak ayoll @destere sana hain diyordumda inanmıyordun 😱😱😱 Kütük kardeşi @Maskeli Fedai ona uymaz umarım Masacre tuhaf bir diziyle elbet gelir izleyelim der ozaman sorarız ona hesabını
@Harunnn60 İyidir kütükten bir de forumdash geldimi tamam
Evet sen kütük kardeşini dinle boşver bu zevksizleri, ne anlar onlar dizidenKütük kardeşim ne dediyse doğrudur Her çöp diziyi izletemezsiniz bana
Adam ben gelince bir çöktü gibi böyle emre fark ettin mi. Bir süzüldü sanki. @Çiğdem-
Bugün yine 17:00-18:00 arası gelir giderSenden baya nefret ediyor umarım ufak tefek bir cinayete kurban gidersin
Hhaha tövbe tövbe @Harunnn60 da inanacak sus bee 😱😱😱Sözlestiniz mi edepsiz işleriniz için @Harunnn60
Sizi herkes biliyor
Yok çiğdem zaten bir şey karıştırıyor ben anlamadım ama.Sözlestiniz mi edepsiz işleriniz için @Harunnn60
Sevinirsin sendeSenden baya nefret ediyor umarım ufak tefek bir cinayete kurban gidersin
Biz Harun'la öyle dizilerdeki basit karakterlerin iliskisine benzetirsek kendimize hakret etmis oluruz.
Fenerbahçe beşiktaşa iyilik yaptı 11 futbolcusu Galatasarayın cezalı duruma düşücekler @Harunnn60 @xemrexxxSevinirsin sende
Edip ve Oya'ya basit dedim, Merve'ye değil. Ha bizim ilişkimiz de Merve ve Pelin'inki kadar sahte değil.Merve Aksak'a basit deyip profil resmi yapmak
sen anca kendini bezleyip durursun bundan sonra@Çiğdem- Elimize bez verecekti versin artık başlayalım temizliğe.
bu yarın lafını dün yazmışsın hogatha bugün başladınızmı başlayacakmısınız ben daha sabrinadan bir bölüm anca izleyebildim bugünDaredevile artık bismillah diyelim evet yarın falan izlemeye çalısırım @destere dediklerine bakma ben Harunsuz izlemem diyordu
kefe değilde kenefe diyecektin sanırım@destere Sever beni biliyorum. Bizi bi ayrı kefeye koyar hep bilirsin.
birde özelden istiyorsun bilgileriYapacağım. Bu aralar sizle ortak diziler izleyelim. Özelden neler izliyorsanız anlatın bana.