Harunnn60 Geri Döndü!

bundan sonra böyle günde bir kez anca fırsat buluyorum foruma girmek için :) beni yakaladın yakaladın, yakalamadın artık oklavayı @Harunnn60 un kafasında patlatırsın ;:😉

biz hogatham @Çiğdem- le bir ömür boyu bişeyler karıştıracağız kime ne? hele gaga sanane? sen git @kerem inle oynaş :)
Hhaha hedef şaşırttım ayoll şimdi @Harunnn60 @xemrexxx daha gelmezsin diye zıbarmışlardır böylece buluşmuş olduk :A :A :A

bu yarın lafını dün yazmışsın hogatha bugün başladınızmı başlayacakmısınız ben daha sabrinadan bir bölüm anca izleyebildim bugün :)

sabrinayı @Harunnn60 la @pompy için özellikle seçtim bu diziyi kaçırmamaları lazım :)
Deredevilin ilk bölümünü izledim yorum yapacam Defenders dizisinden devam edilmiş o diziyi bilmeyenler ne alaka 2.sezon finaliyle demişler şaşırmışlar :F :F :F

Cadı dizisinede 3 bölüm yorumladım bakarsın @Harunnn60 onuda izleyecekmiş bizi yalnız bırakmayacak yeni dizi arkadaşı bulduk ayoll :Z:Z:Z

kafanda kütük kırılsın maskeli karpuzu:) la elite tam senlik diyoruz niye başlamıyorsun? bak bir daha sana dizi falan tavsiye etmeyiz öyle şey gibi kalırsın ortada :)
@Maskeli Fedai yi @MasacRE- yoldan çıkardı ayoll 😕😕😕
85d7089084.png

Deredevilin ilk bölümünü izledim yorum yapacam Defenders dizisinden devam edilmiş o diziyi bilmeyenler ne alaka 2.sezon finaliyle demişler şaşırmışlar :F :F :F

Cadı dizisinede 3 bölüm yorumladım bakarsın @Harunnn60 onuda izleyecekmiş bizi yalnız bırakmayacak yeni dizi arkadaşı bulduk ayoll :Z:Z:Z
cadı dizisindeki yorumuna bakarım zaman bulabilirsem bende anca dördü izledim:)
daradevile başlayacağımızı bilmiyordum yarın size yetişmeye çalışırım artık :)

cadı dizisindeki yorumuna bakarım zaman bulabilirsem bende anca dördü izledim:)
daradevile başlayacağımızı bilmiyordum yarın size yetişmeye çalışırım artık :)
Şimdi oradan yazdım :A :A :A

Ben Derevile artık başlamak istedim yoksa siz başlamıcaksınız :A :A :A @Harunnn60

Sizi bekliyorum siz baslayınca devam edecem Harunuda cadı dizisi için bekleyelim o iki diziyi üçümüz götürelim :Z:Z:Z Kütük kardeşlerden biraz nefes alalım :A :A :A @MasacRE- @Maskeli Fedai

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd