Şunu koruduğun kadar bizi korudun mu acabaSen her 2 gün kayboluşunda @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @kerem hemen toprak atmaya çalısıyorlar üstüne
Şunu koruduğun kadar bizi korudun mu acabaSen her 2 gün kayboluşunda @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @kerem hemen toprak atmaya çalısıyorlar üstüne
Hhaha sen korursan ben korumamŞunu koruduğun kadar bizi korudun mu acaba
tekrar gitme vakti geldi harunun geç kaldınWP'den dön diyordum hep. Çok sevindim. Hoş geldin. @Harunnn60
Niye gııııtekrar gitme vakti geldi harunun geç kaldın
çok durmasın @Harunnn60 da gitsin @destere de gitsin @Çiğdem- le @kerem e aşk acısı çekmek yakışıyor @serhattNiye gıııı
Niye gıııı
Hoşbulduk. Yok gitmem @xemrexxx 'in canı sıkılmış sarmış yine bize @Çiğdem-WP'den dön diyordum hep. Çok sevindim. Hoş geldin. @Harunnn60
aman destere gitse de çiko intihar etse bizde kurtulsakçok durmasın @Harunnn60 da gitsin @destere de gitsin @Çiğdem- le @kerem e aşk acısı çekmek yakışıyor @serhatt
@destere yeniden gitti sanıyordum ben.. Daha gitmedi mi.
çok durmasın @Harunnn60 da gitsin @destere de gitsin @Çiğdem- le @kerem e aşk acısı çekmek yakışıyor @serhatt
aman destere gitse de çiko intihar etse bizde kurtulsak
Aaa oğlan daha yeni geldi nereye gidecek ayoll 😱😱😱
Sen de dış güçsün o zaman. Alice Weidel temizliğe önce senden başlasın. Silip süpürsün seni bi güzel.ben gitsem zaten onlardan biri olurum bendede bir faşoluk var zaten sen kendi derdine yan alaman kazması
kanunlar gelip geçicidir hitlerden öncede öyle kanunlar vardı ama noldu engel olamadı maksat almanyayı dış güçlerden temizlemekse kanunları kendimize uydururuz? heil alice weidel
benim içim dışım pürü pak içi katranlaşmış sonradan alaman olmuş kazmalar düşünsün benlik bir durum yokSen de dış güçsün o zaman. Alice Weidel temizliğe önce senden başlasın. Silip süpürsün seni bi güzel.
gitsin de cenaze törenini düzenleyelim bu sefer gerçektenAaa oğlan daha yeni geldi nereye gidecek ayoll 😱😱😱
Zaten 2 yıldır tekliyor hastada olmuş bir ayağı çukurda ama en azından beleş mezarı var forumda kefen parası mezarlık parası derdi yok @destere
Dışının ne kadar pürüzlü olduğunu biliyorum merak etme. Adresini bir an önce Nazi grubunun arasına atayım da pürüzlerinden kurtarsınlar seni.benim içim dışım pürü pak içi katranlaşmış sonradan alaman olmuş kazmalar düşünsün benlik bir durum yok
Dışının ne kadar pürüzlü olduğunu biliyorum merak etme. Adresini bir an önce Nazi grubunun arasına atayım da pürüzlerinden kurtarsınlar seni.
Halts maul, du opfer was willst du machen?bildiğin hiçbir halt yok üç beş cümle türkçe öğrenmiştin zar zor, onuda alaman çakması olunca yitirdin