Harunnn60 Geri Döndü!

Hhaha sen korursan ben korumam :A :A :A
DsSVf99W0AAMGv2.jpeg
DsSSIGLWwAUv0B_.jpeg

@destere yeniden gitti sanıyordum ben.. Daha gitmedi mi. :A
çok durmasın @Harunnn60 da gitsin @destere de gitsin :A @Çiğdem- le @kerem e aşk acısı çekmek yakışıyor:A @serhatt
aman destere gitse de çiko intihar etse bizde kurtulsak :A
Hoşbulduk. :Z Yok gitmem @xemrexxx 'in canı sıkılmış sarmış yine bize :A @Çiğdem-
Aaa oğlan daha yeni geldi nereye gidecek ayoll 😱😱😱

Zaten 2 yıldır tekliyor hastada olmuş bir ayağı çukurda ama en azından beleş mezarı var forumda kefen parası mezarlık parası derdi yok :A :A :A @destere

ben gitsem zaten onlardan biri olurum bendede bir faşoluk var zaten sen kendi derdine yan alaman kazması :)
kanunlar gelip geçicidir hitlerden öncede öyle kanunlar vardı ama noldu engel olamadı maksat almanyayı dış güçlerden temizlemekse kanunları kendimize uydururuz? heil alice weidel :)
Sen de dış güçsün o zaman. Alice Weidel temizliğe önce senden başlasın. Silip süpürsün seni bi güzel. :A

benim içim dışım pürü pak:) içi katranlaşmış sonradan alaman olmuş kazmalar düşünsün benlik bir durum yok :)
Dışının ne kadar pürüzlü olduğunu biliyorum merak etme. Adresini bir an önce Nazi grubunun arasına atayım da pürüzlerinden kurtarsınlar seni. :A

Dışının ne kadar pürüzlü olduğunu biliyorum merak etme. Adresini bir an önce Nazi grubunun arasına atayım da pürüzlerinden kurtarsınlar seni. :A

bildiğin hiçbir halt yok:) üç beş cümle türkçe öğrenmiştin zar zor, onuda alaman çakması olunca yitirdin :)