bnm pek bir sorunum yok sen düşün
Sende seviyorsun ama çaktırmıyorsun biliyorumbnm pek bir sorunum yok sen düşün
resimdekinide kuma olarak alayım, hogatham itiraz etmez buna bence
Sen ordaki ülkücü faşistlere yakalanma da. Heil hitler demen bile en 5 yıl ceza yemen için yeterli sebep.alamancı @kerem i heill hitler diye çığıran alaman dazlaklarının şefkatli kollarına teslim ettim o yüzden içim rahat artık gagayla top gibi oynayabiliriz
resimdekinide kuma olarak alayım, hogatham itiraz etmez buna bence
Evet Gündüz 2 olmadan gelmiş dediğimiz gibi
Gözleyenin gözü çıksın .ssEvet Gündüz 2 olmadan gelmiş dediğimiz gibi
Ama 2 günde bir takılmaya başladı yarın öbürgün yine kaybolmasın sürekli gözleyin destereyi Harun , Emre
ben gitsem zaten onlardan biri olurum bendede bir faşoluk var zaten sen kendi derdine yan alaman kazmasıSen ordaki ülkücü faşistlere yakalanma da. Heil hitler demen bile en 5 yıl ceza yemen için yeterli sebep.
yok bu sefer kendimi sağlam kazığa bağladım bir yere kaybolmamEvet Gündüz 2 olmadan gelmiş dediğimiz gibi
Ama 2 günde bir takılmaya başladı yarın öbürgün yine kaybolmasın sürekli gözleyin destereyi Harun , Emre
Sen her 2 gün kayboluşunda @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @kerem hemen toprak atmaya çalısıyorlar üstüneyok bu sefer kendimi sağlam kazığa bağladım bir yere kaybolmam
Yokluğunu fark bile etmiyorum umrumda değilSen her 2 gün kayboluşunda @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @kerem hemen toprak atmaya çalısıyorlar üstüne
@Harunnn60 mezarına bile işiyor @destere ninSen her 2 gün kayboluşunda @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @kerem hemen toprak atmaya çalısıyorlar üstüne
@destere yi kızdıracaksın gece gece şimdi Başıma musallat etme :S @Çiğdem-@Harunnn60 mezarına bile işiyor @destere nin