2 Olmadan gelecek @destere hasret giderirsinizdestere malatyalıydı o düşünsün ben urfanın yakınına hiç gitmiyorum![]()
2 Olmadan gelecek @destere hasret giderirsinizdestere malatyalıydı o düşünsün ben urfanın yakınına hiç gitmiyorum![]()
bnm pek bir sorunum yok sen düşün
Sende seviyorsun ama çaktırmıyorsun biliyorumbnm pek bir sorunum yok sen düşün![]()
destere malatyalıydı o düşünsün ben urfanın yakınına hiç gitmiyorum![]()
resimdekinide kuma olarak alayım, hogatham itiraz etmez buna bence
Sen ordaki ülkücü faşistlere yakalanma da.alamancı @kerem i heill hitler diye çığıran alaman dazlaklarının şefkatli kollarına teslim ettimo yüzden içim rahat artık gagayla top gibi oynayabiliriz
![]()
resimdekinide kuma olarak alayım, hogatham itiraz etmez buna bence![]()
Evet Gündüz 2 olmadan gelmiş dediğimiz gibi
Gözleyenin gözü çıksın .ssEvet Gündüz 2 olmadan gelmiş dediğimiz gibi![]()
![]()
Ama 2 günde bir takılmaya başladı yarın öbürgün yine kaybolmasın sürekli gözleyin destereyi Harun , Emre![]()
![]()
![]()
ben gitsem zaten onlardan biri olurum bendede bir faşoluk var zaten sen kendi derdine yan alaman kazmasıSen ordaki ülkücü faşistlere yakalanma da.Heil hitler demen bile en 5 yıl ceza yemen için yeterli sebep.
![]()
yok bu sefer kendimi sağlam kazığa bağladım bir yere kaybolmamEvet Gündüz 2 olmadan gelmiş dediğimiz gibi![]()
![]()
Ama 2 günde bir takılmaya başladı yarın öbürgün yine kaybolmasın sürekli gözleyin destereyi Harun , Emre![]()
![]()
![]()
Sen her 2 gün kayboluşunda @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @kerem hemen toprak atmaya çalısıyorlar üstüneyok bu sefer kendimi sağlam kazığa bağladım bir yere kaybolmam![]()
Yokluğunu fark bile etmiyorum umrumda değilSen her 2 gün kayboluşunda @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @kerem hemen toprak atmaya çalısıyorlar üstüne![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 mezarına bile işiyor @destere ninSen her 2 gün kayboluşunda @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @kerem hemen toprak atmaya çalısıyorlar üstüne![]()
![]()
![]()