Harunnn60 Geri Döndü!

:DYok gerçekten herhangi bir niyetle demedim ben çok cevap alamadığım zaman oldu artık sorun olmasın diye mesela burç konusuna etiketledim dönmemiş kendisi bilir ben kimseyle sorun yaşamak istemiyorum sorun yaşama konusunda fazlasıyla yorgunum şurda kafam dağıtmak istiyorum o kadar:D
onun burcuda foktandır bilerek dönmemiştir konuya ,öyle bir insanın burcundan ne hayır gelirki :)

@Harunnn60 hoşgeldin :D

@destere @xemrexxx yalnız @kerem niye bizim adımıza da konuşmuş burada anlamadım, siz özlediniz mi bu kadar Harun'u mesela? :A

Forumda yaz aylarından beri eksikliğini hissetiğimiz, canımız, ciğerimiz, herşeyimiz, geleceği günleri sayıkladığımız, hatta rüyalarımıza bile giren @Harunnn60 an itibariyle foruma geri döndü.

@kerem burda gagasız çok dışlanmıştı adeta alice weidel çarpmış karpuza dönmüştü şimdi gaga @Harunnn60 gelince kendini biraz daha güvende hissediyor:)
çamur kuruyup çatlayınca başka bir çamurla sıvarsın ya keremde kendi çatlaklarını gagayla kapatmaya meyilli sanırım :)

Bak yaa :A
giphy.gif

bu hangi film sahnesinden tiz vakit ismini söyleyesin :)
alice widel in çocukluğu sanırım :)

Bilmiyorum ki tokat gifi aradım bu çıktı :A
zaten ne zaman bir şeyin ayrıntısından haberin olduki ? :)
kırk yılda bir faydan olacaktı neyse seni kalaylamadan önce elite di<zisine çağırayım tahmin edemeyeceğin muhteşem bir dizi yapmışilar @Harunnn60 gagasıyla birlikte diziyi mutlaka izleyin çok şey kaçırıyorsunuz :)