Kes yeter aklın fikrin sapıklıktaderinlik iyidir yırtmacı derin olanın fikride derindir kızın derinlerde ulaşılmaz hazineler gizlidir ne mutlu onları dışarı çıkarana
Kes yeter aklın fikrin sapıklıktaderinlik iyidir yırtmacı derin olanın fikride derindir kızın derinlerde ulaşılmaz hazineler gizlidir ne mutlu onları dışarı çıkarana
onun burcuda foktandır bilerek dönmemiştir konuya ,öyle bir insanın burcundan ne hayır gelirkiYok gerçekten herhangi bir niyetle demedim ben çok cevap alamadığım zaman oldu artık sorun olmasın diye mesela burç konusuna etiketledim dönmemiş kendisi bilir ben kimseyle sorun yaşamak istemiyorum sorun yaşama konusunda fazlasıyla yorgunum şurda kafam dağıtmak istiyorum o kadar
fikrimin ulaştığı yerlere gözlerim ulaşamadıktan sonra napayım böyle fikriKes yeter aklın fikrin sapıklıkta
onun burcuda foktandır bilerek dönmemiştir konuya ,öyle bir insanın burcundan ne hayır gelirki
daha nettin gaga demir attı buraya artık bir yıl yerinden kaldırmak mümkün olmaz oturduğu yerlere çivi döşemek lazımHala defolmamış.ss
çin burçlarına göre bir ara bakmıştık da şimdi aklıma gelmedi domuz burcu falandı sanırımValla unuttum şuan burcunu gelince söylesin kendisi
Senin konun her şey karışabilir @destere de gelir hacetini giderir
çin burçlarına göre bir ara bakmıştık da şimdi aklıma gelmedi domuz burcu falandı sanırım
@Harunnn60 hoşgeldin
@destere @xemrexxx yalnız @kerem niye bizim adımıza da konuşmuş burada anlamadım, siz özlediniz mi bu kadar Harun'u mesela?
Forumda yaz aylarından beri eksikliğini hissetiğimiz, canımız, ciğerimiz, herşeyimiz, geleceği günleri sayıkladığımız, hatta rüyalarımıza bile giren @Harunnn60 an itibariyle foruma geri döndü.
Bak yaa
kimseyi beklemiyorduk yanlış bilgilendirme yapıp gagayı boşuna havalandırmayalımSeni bekliyorduk kasımda ama ocak lafını duyunca seni fırçalamaya gelecektim faceye
tam tersi ben varken kötüler foruma girmeye cesaret edemiyor ben çıkar çıkmaz gaga bodoslama dalmış foruma@destere dün Harun gelir gelmez kaçmış artık gelecek kasım ayı gelir ancak
Nefrete bakın 😱 @Çiğdem- @Harunnn60 @MasacRE-hacet bile gübre demektir böyle pis konuyu gübreyle verimli hale getirmek bile içimden gelmiyor
Bilmiyorum ki tokat gifi aradım bu çıktıbu hangi film sahnesinden tiz vakit ismini söyleyesin
alice widel in çocukluğu sanırım
forumu boydan boya çivi döşeyelim yoksa çivi yetmeyecek
zaten ne zaman bir şeyin ayrıntısından haberin olduki ?Bilmiyorum ki tokat gifi aradım bu çıktı