Harunnn60 Geri Döndü!

23e4afb119.jpeg

Beklenen an geldi. :Z Forumda yaz aylarından beri eksikliğini hissetiğimiz, canımız, ciğerimiz, herşeyimiz, geleceği günleri sayıkladığımız, hatta rüyalarımıza bile giren @Harunnn60 an itibariyle foruma geri döndü. :bhr::bhr:

5 yılda bu platforma çok emek verdi. İşlerinden ve meşgulluğunden dolayı 5. yılını aramızda kutlayamadı ama ona yazdığımız tebrik mesajlarını eminim şimdiden görecektir. :hearteyes::hearteyes:

ufak_tefek_cinayetler_10.bolum_mobil_1920x1080.jpg

4 aylık uzun bir sürecin nihayet aramıza dönen @Harunnn60 'u çok özledik, ve birdaha arayı bu kadar açmamasını temenni ediyoruz. :D:D

Biliyorum hepimiz kendisini çok özledik. Tabii benim onunla iletişimim hep vardı. Hiçbir zaman iletişim kopukluğumuz olmadı. Bu süreçte hem güldük, hem üzüldük. Bizim için uzun uzun 4 ay geçti yani, saysam bitmez şimdi. :A Neyse, lafı daha fazla uzatmayalım, şimdi özlem giderme sırası sizde! :Z:Z

,a7XDYpuZw0yJjHOPDG0FBA.jpg
rezalet , kepazelik konu değil resmen batak burası :)
adeta foruma ihanet forumun içine etmişsiniz hep birlikte :)

Hahaha ciddi ciddi rüyamda gördüm haa, foruma girmiştim sen bir durum atmıştın 1 ayı geçmiştir tabi baya eskiydi. Vay beee :bhr:

Ooo süper haber, inşallah kardeşim. Sen hep en iyilerine layıksın. :bhr:
rüyan bile pis, zaten hiçbişeyin düzgün değil rüyan bari işe yarar olsaydı :)

Sen gelir gelmez niye alınganlığa başlıyorsun ki şimdi? Benim mesajımdan o anlam mı çıkıyor?
Hoşgeldin demişsin Hoşbuldum dedim.
@vadikızı kötüleri beşbin kilometreden tanır bişey demişse boşuna dememişdir :) yine bir fok karıştırdında küstürdün kızı birde zeytinyağı gibi su yüzüne çıkıyorsun :)

@vadikızı kötüleri beşbin kilometreden tanır bişey demişse boşuna dememişdir :) yine bir fok karıştırdında küstürdün kızı birde zeytinyağı gibi su yüzüne çıkıyorsun :)

:DYok gerçekten herhangi bir niyetle demedim ben çok cevap alamadığım zaman oldu artık sorun olmasın diye mesela burç konusuna etiketledim dönmemiş kendisi bilir ben kimseyle sorun yaşamak istemiyorum sorun yaşama konusunda fazlasıyla yorgunum şurda kafam dağıtmak istiyorum o kadar:D