Bende çok iyiyim. Artık buradayım öyle ara mara yok.İyiyim sen nasılsın?
rezalet , kepazelik konu değil resmen batak burası
Beklenen an geldi. Forumda yaz aylarından beri eksikliğini hissetiğimiz, canımız, ciğerimiz, herşeyimiz, geleceği günleri sayıkladığımız, hatta rüyalarımıza bile giren @Harunnn60 an itibariyle foruma geri döndü.
5 yılda bu platforma çok emek verdi. İşlerinden ve meşgulluğunden dolayı 5. yılını aramızda kutlayamadı ama ona yazdığımız tebrik mesajlarını eminim şimdiden görecektir.
4 aylık uzun bir sürecin nihayet aramıza dönen @Harunnn60 'u çok özledik, ve birdaha arayı bu kadar açmamasını temenni ediyoruz.
Biliyorum hepimiz kendisini çok özledik. Tabii benim onunla iletişimim hep vardı. Hiçbir zaman iletişim kopukluğumuz olmadı. Bu süreçte hem güldük, hem üzüldük. Bizim için uzun uzun 4 ay geçti yani, saysam bitmez şimdi. Neyse, lafı daha fazla uzatmayalım, şimdi özlem giderme sırası sizde!
zaten öyle bir niyetim var gibi hazır buralar batağa dönmüşken askeremi gitsem napsam@destere dün Harun gelir gelmez kaçmış artık gelecek kasım ayı gelir ancak
bu sahneyi sabaha kadar kesintisiz seyredebilirim
Yeter zaten çok ara veriyodun.Bende çok iyiyim. Artık buradayım öyle ara mara yok.
Bilmez miyimbu sahneyi sabaha kadar kesintisiz seyredebilirim
rüyan bile pis, zaten hiçbişeyin düzgün değil rüyan bari işe yarar olsaydıHahaha ciddi ciddi rüyamda gördüm haa, foruma girmiştim sen bir durum atmıştın 1 ayı geçmiştir tabi baya eskiydi. Vay beee
Ooo süper haber, inşallah kardeşim. Sen hep en iyilerine layıksın.
yalnız yırtmacı daha derin tutmaları lazımdı kız bacağını yeterince kaldıramamışBilmez miyim
@vadikızı kötüleri beşbin kilometreden tanır bişey demişse boşuna dememişdir yine bir fok karıştırdında küstürdün kızı birde zeytinyağı gibi su yüzüne çıkıyorsunSen gelir gelmez niye alınganlığa başlıyorsun ki şimdi? Benim mesajımdan o anlam mı çıkıyor?
Hoşgeldin demişsin Hoşbuldum dedim.
keşke gelmeseydik sanki güzel haber verirmiş gibi daha onlar gelecek zırt vırt
@vadikızı kötüleri beşbin kilometreden tanır bişey demişse boşuna dememişdir yine bir fok karıştırdında küstürdün kızı birde zeytinyağı gibi su yüzüne çıkıyorsun
Biraz daha derin tutsalar bişey giymesine gerek kalmazdı zatenyalnız yırtmacı daha derin tutmaları lazımdı kız bacağını yeterince kaldıramamış
tosbağaya söyle senide yanında götürsünKendini bi göndermeyi dene, inan hepimiz çok seviniriz
Ben yerimden memnunum sen defoltosbağaya söyle senide yanında götürsün
oturan yerlerin çürüsünBen yerimden memnunum sen defol
derinlik iyidir yırtmacı derin olanın fikride derindir kızın derinlerde ulaşılmaz hazineler gizlidir ne mutlu onları dışarı çıkaranaBiraz daha derin tutsalar bişey giymesine gerek kalmazdı zaten