Biliyorum kulağıma geldi.Kedi fotoları paylaşıp duruyordu![]()
![]()
Sen geldiğine göre yine tayfa toplanır @kerem @serhatt @Harunnn60
![]()
![]()
@xemrexxx
Biliyorum kulağıma geldi.Kedi fotoları paylaşıp duruyordu![]()
![]()
Sen geldiğine göre yine tayfa toplanır @kerem @serhatt @Harunnn60
![]()
![]()
@xemrexxx
ıyyy ömür boyu hapiste kalırım yine de ona bakmam
Seni bekliyorduk kasımda ama ocak lafını duyunca seni fırçalamaya gelecektim faceyeDaredevile başlasanız fena kızardım sen biliyorsun beni.![]()
Bu dizinin işi bitti 1 reytinge yakındılar
Seni alsak mı diziye acabaBu dizinin işi bitti 1 reytinge yakındılar![]()
![]()
![]()
Tüm enerjimizi harcadık tam durulduk sen geldinSen neler yaptın 4 ayda.Rahat durdun dimi.
![]()
Başka bir şey yok dimiTüm enerjimizi harcadık tam durulduk sen geldin![]()
![]()
![]()
Elite izle biz bitirdik ama 8 bölüm sadece Pll gibi cinayetli bir dizi lise dizisi ama ergen değil şu soygun dizisini yapanlar birkaç oyuncusuyla çektilerBaşka bir şey yok dimi![]()
Dizinin ismini elite filan tuhaf geldiElite izle biz bitirdik ama 8 bölüm sadece Pll gibi cinayetli bir dizi lise dizisi ama ergen değil şu soygun dizisini yapanlar birkaç oyuncusuyla çektiler![]()
![]()
![]()
Lise dizisi ama klasik ergen lise dizisi değil cinayeti araştırıyorlar katil kim pll tarzında baya kaliteliDizinin ismini elite filan tuhaf geldiKonusu ne
![]()
Arka sokaklar siyasete girdi Rüşvet ve yolsuzluk operasyonundan Rıza TutuklandiDizinin ismini elite filan tuhaf geldiKonusu ne
![]()
Elem kederim bitmez benim.UTC bitince elemini kederini alıp git buradan@Harunnn60
Ne zaman gelir destere@destere Bildirimlerine şuan sıra geldide sen foruma geldiğinde forumdan gitmiş seni okadar özlemiş @Harunnn60![]()
![]()
@serhatt @kerem @xemrexxx