Biliyorum kulağıma geldi.Kedi fotoları paylaşıp duruyordu Sen geldiğine göre yine tayfa toplanır @kerem @serhatt @Harunnn60 @xemrexxx
Biliyorum kulağıma geldi.Kedi fotoları paylaşıp duruyordu Sen geldiğine göre yine tayfa toplanır @kerem @serhatt @Harunnn60 @xemrexxx
ıyyy ömür boyu hapiste kalırım yine de ona bakmam
Seni bekliyorduk kasımda ama ocak lafını duyunca seni fırçalamaya gelecektim faceyeDaredevile başlasanız fena kızardım sen biliyorsun beni.
Bu dizinin işi bitti 1 reytinge yakındılar
Seni alsak mı diziye acabaBu dizinin işi bitti 1 reytinge yakındılar
Tüm enerjimizi harcadık tam durulduk sen geldinSen neler yaptın 4 ayda. Rahat durdun dimi.
Başka bir şey yok dimiTüm enerjimizi harcadık tam durulduk sen geldin
Elite izle biz bitirdik ama 8 bölüm sadece Pll gibi cinayetli bir dizi lise dizisi ama ergen değil şu soygun dizisini yapanlar birkaç oyuncusuyla çektilerBaşka bir şey yok dimi
Dizinin ismini elite filan tuhaf geldi Konusu neElite izle biz bitirdik ama 8 bölüm sadece Pll gibi cinayetli bir dizi lise dizisi ama ergen değil şu soygun dizisini yapanlar birkaç oyuncusuyla çektiler
Lise dizisi ama klasik ergen lise dizisi değil cinayeti araştırıyorlar katil kim pll tarzında baya kaliteliDizinin ismini elite filan tuhaf geldi Konusu ne
Arka sokaklar siyasete girdi Rüşvet ve yolsuzluk operasyonundan Rıza TutuklandiDizinin ismini elite filan tuhaf geldi Konusu ne
Elem kederim bitmez benim. Şarjımı doldurdum @sokak sanatiUTC bitince elemini kederini alıp git buradan @Harunnn60
Ne zaman gelir destere@destere Bildirimlerine şuan sıra geldide sen foruma geldiğinde forumdan gitmiş seni okadar özlemiş @Harunnn60 @serhatt @kerem @xemrexxx