8 sayfa sıvanmış konun zaten bana bir şey bırakmamışsınızKonumu sıvamadan arka kapıdan çık istersen.
Senin ekibin nerede. Mezarlarından çıktılar mı.8 sayfa sıvanmış konun zaten bana bir şey bırakmamışsınız
Git Çukur başlığına yaz bunları, izleyen var izlemeyen varMeliha geldi sus
Zombiden farkı yok bizim ekibinSenin ekibin nerede. Mezarlarından çıktılar mı.
Kütükler anlamaz. @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem-@Harunnn60 hoşgeldin
@destere @xemrexxx yalnız @kerem niye bizim adımıza da konuşmuş burada anlamadım, siz özlediniz mi bu kadar Harun'u mesela?
Forumda yaz aylarından beri eksikliğini hissetiğimiz, canımız, ciğerimiz, herşeyimiz, geleceği günleri sayıkladığımız, hatta rüyalarımıza bile giren @Harunnn60 an itibariyle foruma geri döndü.
Sana az bile. O kadar ara verdin tabiiki özeneceğiz.
Allah belasını versin Alaman dazlağının @keremAl şu alamanciyi da götür gittiğin yerlere
Tam yeni bir diziye başlamamız gerekiyordu zaten @destere de gelsin birkaç güne başlarız
@MasacRE- Anlamasa da olur zaten.
Aaa bu yanına @Maskeli Fedai de aldı Kütük kardeşliğini ilan ettilerZombiden farkı yok bizim ekibin
Yine bir ruhsuzluk var zaten bunlarda İçlerini aç sen bi.
Daredevile başlasanız fena kızardım sen biliyorsun beni.Tam yeni bir diziye başlamamız gerekiyordu zaten @destere de gelsin birkaç güne başlarız
Walking Dead yeni sezonada daha bismillah etmedim onada başlayacam
Beni özlemiş ama fark ettim.@xemrexxx Bir daha şu ağızı köpüren oğlanı koyarsan oklavayı kafana indirecem Ayran süt içemiyorum senin yüzünden tam hafızamdan çıkarmıştım yine getirmişsin 😕😕😕 @Harunnn60
Allahın kütüklerinden cicili bicili eser çıkardım daha napayım @Maskeli Fedai @MasacRE-Yine bir ruhsuzluk var zaten bunlarda İçlerini aç sen bi.
@Maskeli Fedai Kendini dağa bayıra vurdu mu MS'den sonra.Allahın kütüklerinden cicili bicili eser çıkardım daha napayım @Maskeli Fedai @MasacRE-
Kedi fotoları paylaşıp duruyordu Sen geldiğine göre yine tayfa toplanır @kerem @serhatt @Harunnn60 @xemrexxxBeni özlemiş ama fark ettim.
Aaa hayır @Maskeli Fedai kabuğuna çekilmesine izin vermedik yabancı dizi tayfamıza katıldı çabalıyor çocuk @destere @MasacRE-@Maskeli Fedai Kendini dağa bayıra vurdu mu MS'den sonra.