Hala defolmamış.ssHoşbuldum.
Yok gitmem. Pelo benim zaten bir yere gidemez.
Hala defolmamış.ssHoşbuldum.
Yok gitmem. Pelo benim zaten bir yere gidemez.
Kadınlarda çok fena bu dizide. Onlar kim olur.
Ender fena zaten.Yıldız çok denyo oynuyor yeteneksiz.
Ender harika.
Dekolteler harika
Caner'in Ender'in kardeşi. Emir Zeyneo'in kankisi. Caner ile Emir kanka
Neden?Maalesef ki beni ilgilendiremeyen durumdur.
Tüpüm degil
Çiğdem ve serhatla takıla takıla kudurmus o .Da@Harunnn60 hoşgeldin
@destere @xemrexxx yalnız @kerem niye bizim adımıza da konuşmuş burada anlamadım, siz özlediniz mi bu kadar Harun'u mesela?
Forumda yaz aylarından beri eksikliğini hissetiğimiz, canımız, ciğerimiz, herşeyimiz, geleceği günleri sayıkladığımız, hatta rüyalarımıza bile giren @Harunnn60 an itibariyle foruma geri döndü.
Forumda uzak durulması gereken isimler git gide artıyor deseneÇiğdem ve serhatla takıla takıla kudurmus o .Da
destere hesabına mı erişti.@Harunnn60 hoşgeldin
@destere @xemrexxx yalnız @kerem niye bizim adımıza da konuşmuş burada anlamadım, siz özlediniz mi bu kadar Harun'u mesela?
Forumda yaz aylarından beri eksikliğini hissetiğimiz, canımız, ciğerimiz, herşeyimiz, geleceği günleri sayıkladığımız, hatta rüyalarımıza bile giren @Harunnn60 an itibariyle foruma geri döndü.
Seni de unutmadık Çağatayla olan fantezileriniForumda uzak durulması gereken isimler git gide artıyor desene
Yok bu benim mesajım, o da gelince sana olan o dev özlemini dile getirirdestere hesabına mı erişti.
Konumu sıvamadan arka kapıdan çık istersen.Yok bu benim mesajım, o da gelince sana olan o dev özlemini dile getirir