Artık kıytırık dizilerini bol bol izleÇok mersi canım
Artık kıytırık dizilerini bol bol izleÇok mersi canım
Ohhh çok şükürArtık kıytırık dizilerini bol bol izle
Hepsi'nin üyelerinin böyle herkesle fotolarını bulamazsın. Gülben gibi yılışık, yapışkan tipler değiller onlar, o zaman ne yapacaksın bakalım
@MasacRE- Dinleme çünkü ne seçersen seç karşısında olacakKamuoyu yoklamam devam edecek bir süre daha hayırlısı.
Tam snn damak tadına uygun gibi sosisler
Yarışmada son ikiye kalan @kerem @Maskeli Fedai Tebrikler iyi bir sezon,ayrıca iyi yarıştınız..
Ayrıca yarışmayı kazanan @kerem çok Tebrikler Sertabla iyi ikili oldunuz..
@Çiğdem- emeğine sağlık yarışmayı iyi sundun çok keyifli bir yarışma,keyifli bir program
Teşekkürler arkadaşlar destekleriniz unutulmaz tabikide“Pis” damgası vurulan muhteşem oylarımız ile yarışmanın adeta seyrini değiştirdik. @MasacRE- @DarkLegenD
Ayran içtik ayrımi düştük dedim Gözden ırak gönüldende ırak misaliHarika attığımı düşündüm sonradan sen etiketleyince farkettim.
Deniz bey hem yarışmayı 3 gün sonra unutacağım zaten o yüzden önemli değil diyor, sonrada başlıyor ağıtlar yakmaya.
Mesajım geliyor.
Aaa böyle bir mesaj beklemiyordum 😱 Acaba niçin bu şarkıyı paylaştım sonra konuya gidip bakacam. Güzel şeyler yazmışız En sevdiğim şarkılarından biri Sertab'ın. Etiketleyecem deyip yapmamışsın ama bak konuda ne güzel sözümü tutuyorum diyede belirtmişim bana çek biraz.Evet aynen öyle oldu, aslında beklemiyordum ama haftaları teker teker atlayınca sonlara doğru olabilir dedim ve oldu da.
Rengarenk şarkısı nazar boncuğumuz olsun, onun dışında hiç alt sıralara düşmedim. Yine final şarkısıyla açık ara farkla şampiyon unca mutly oldum gerçekten.
Ha, belki biliyorsun daha önce sana hatırlatacaktım ama forumda ölü gibisin bu aralar, hazır yakalamışken şimdi söyleyeyim.
Final şarkım "Söz Bitti" yani Unutursun şarkısıydı. Hep bu şarkıyı paylaşıp seni etiketleyecektim diyordum.
Temmuz'da 5.000'ler kulübüne girdiğimde bana finalde kullanacağım şarkıyı hediye etmiştin, o zaman MS başlamamıştı tabii.
Bende o şarkıyı finalde kullanacağımı hiç düşünmezdim ama kısmet böyle oldu ve şampiyon olduk. Şarkın uğurlu geldi yani, o yüzden şarkıyı paylaştığımda bu mesajın aklıma gelmişti.
Bende bu şarkıyı kullanırsam seni etiketlemeyeceğim demiştim, kısmet şampiyonluk konusunda oldu, tekrar teşekkür ederim.