daha beter olsun dün gelmiş bizi kovmaya çalışıyor hiç utanmada yok bu sokak şeysindeHhaha zaten avatarını çalmışlar bizde etiketini sökmeye çalısıyoruz @sokak sanati
daha beter olsun dün gelmiş bizi kovmaya çalışıyor hiç utanmada yok bu sokak şeysindeHhaha zaten avatarını çalmışlar bizde etiketini sökmeye çalısıyoruz @sokak sanati
@serhatt ın tarihli mesajını attık Gökhana vermiş sonra rezil olmamak için suç atıyor ayollhogatham komplo yapmaz ne demişşse doğru demişdir
Senide alalım yarışmacıkesin mesajı düzeltmen için sana yalvarmıştır ama iyi yaptın @serhatt kertenkelesini tüm foruma deşifre ettin
parlaklara nasıl hastaysa artık finalde olmayanı oldu görüyor
bunca insanın nefretini kazanmışımki beni ilk turda yolcu ederler bunlar ne acımasızdır bir ellerine düşmeye gör 5 yıllık kinlerini kusar kazuletler )Senide alalım yarışmacı
Hayret ağzından elem kelem bir söz çıkmamış Yarışma için teşekkürler , kazanan @kerem ve finale kalan @Maskeli Fedai başta olmak üzere yarışan, oy veren, sunan herkese teşekkürler@xBUGRAx Gülben Ergen ile çok büyük renk kattı bence finale çıkanlar kadar katkısı etkisi var bu sezonda bunu inkar edemem çok teşekkürler renk kattın
@ozmoturk hernekadar takılsamda bizim forumdakı huyumuz o Çok iyi yarıştı Sezen tabi final görebilirdi ama bu ozmoturkun başarısını gölgelemez her sezon bir tık daha gelişim gösteriyorsun
@dreamy Gülşenle büyük renk kattı daha ileriside olabilirdin ama All Star gibi bir kazaya kurban gittin sende Gülşenle orda da biraz erken elenmişti ama bu sezona renk katanlardan oldun ve iyide gittin bence
@Billy Kane Demeti sevmiyorum evet ama 1 kere dısında sanırım en düşüğü vermedim bir kaç ekz tam puanda verdim yanı hakkını antiliğime rağmen yemediğimi düşünüyorum sende yarışmaya renk katanlardan oldun sanada teşekkürler
@Maskeli Fedai juri olur seni oylarıyla her hafta zevkle kurtarır bencebunca insanın nefretini kazanmışımki beni ilk turda yolcu ederler bunlar ne acımasızdır bir ellerine düşmeye gör 5 yıllık kinlerini kusar kazuletler )
inadına yalı kazığıyla geleyim bana kötü puan verdikçe kendi yalı kazmasını yerle bir etsin@Maskeli Fedai juri olur seni oylarıyla her hafta zevkle kurtarır bence
Kimse açmısın diye sormadı @ozmoturk benim gözümde asıl kazanan @destere @xemrexxx @sokak sanati @serhatt @MasacRE- @Sherlock @kerem @Maskeli FedaiHayret ağzından elem kelem bir söz çıkmamış Yarışma için teşekkürler , kazanan @kerem ve finale kalan @Maskeli Fedai başta olmak üzere yarışan, oy veren, sunan herkese teşekkürler
@Maskeli Fedai Tarkan hayranı ve Tarkan seçilebiliyor seç gelinadına yalı kazığıyla geleyim bana kötü puan verdikçe kendi yalı kazmasını yerle bir etsin
hiç güzel bişeyede hayran olmamış bu meret tesadüfen iyi bişeye hayran olsada gönül rahatlığıyla seçebilseydik@Maskeli Fedai Tarkan hayranı ve Tarkan seçilebiliyor seç gel
Acunun survvivorunda da şu ayaktakı king kongu seviyor @Maskeli Fedaihiç güzel bişeyede hayran olmamış bu meret tesadüfen iyi bişeye hayran olsada gönül rahatlığıyla seçebilseydik
Çok teşekkür ederim, umarım öyle olur.Üye olalı tam 1 yıl bile olmadan böyle güzel bir ödül kazanmak iyi motive olacaktır senin için de darısı en favori üye ve diğer etkinliklere
Sonuç olarak şampiyon ben oldum. Birnevi senin oyların sayedinde de Rengarenk ilede elenmedim. Şimdi sen Chantal'ı haketmiyorsunda kim hakediyor söyle bana.senin değil sertabın arkasındaydım senin arkanda ne işim olur o kokuya burunmu dayanır )
İstediğimiz oldu sonunda, gelecek sezon da seni Şampiyon yapacağız inşallah.Hayret ağzından elem kelem bir söz çıkmamış Yarışma için teşekkürler , kazanan @kerem ve finale kalan @Maskeli Fedai başta olmak üzere yarışan, oy veren, sunan herkese teşekkürler
Yok mu özel yemek oranın, Alman Çöreği yedir bariAlman yemekleri?
@yatutarsa @MEnes @Felon
Şimdi gelelim jurilere öncelikle tüm juri ekibime sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum ilk haftalardan beridir yalnız bırakmadınız hepiniz sağolun bu yarışma sizin oylarınız olmadan yürümez tekerlekleri yanı sizin oylar yarışmanın Bu sezon özellikle teşekkür edeceklerimden
@Bully özellikle çok teşekkürler başkanlar kadar yardımı dokundu geldi elinden geleni yaptı yardımcım gibiydi gitti hala oyları devam etti 1 yıl aradan sonra foruma gelip bizle tekrar eğlendiğin için teşekkürler
@serhatt Yine aslında görünmez başkanlar denirya öyle oda yarışmanın büyük renklerinden oldu hiç yalnız bırakmadı bizi oylarıyla eğlencesiyle katkı sağladı
Kütük @MasacRE- ve pis oyları diye adlandırğımız @DarkLegenD @Sherlock üçününde ayrı ayrı katkıları tartışılmaz hernekadar oylarını sayma desede yarışmacılar İyi ki devam ettiniz yarışmacı olarakta juri olarakta kısaca MS de hep yeriniz var
Sıvacılardan @Doğu @MEnes sizleride hep juri görmeye devam etmek istiyoruz Benim Albümüm de sohbetleriniz koyulaşmış sonra ogünden beridir foruma renk katmıştınız banada hep desteğiniz sürdü teşekkürler @Felon seninde uzun zaman sonra tekrar juri olman güzeldi ve görüşlerinle sonuclara katılımlarınla renk kattın sende
@pompy @xdragxx @yatutarsa gibi ara sıra oy verip bizi kırmayan forum halkınada teşekkürler