eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

2 harikayla başladın hayırlı uğurlu olsun :A

Güzel şarkı, bu hafta bendensin :D Sertab'ın eski şarkılarını daha çok severim. :D

2 harikayla başladın hayırlı uğurlu olsun :A

Güzel şarkı, bu hafta bendensin :D Sertab'ın eski şarkılarını daha çok severim. :D
Dünden sonra bugünki olan desteğin için çok teşekkkür ederim. Foruma gelmeden ara ara senden bahsediyorlardı, bugün nedenini daha iyi anlamış oldum. Eyvallah kardeşim. Şimdi yaklaşık 3 buçuk saat sonra uyanıp önce okula oradan da işe gitmem gerekecek. :A Sana iyi geceler, tatlı rüyalar. :bhr: Gününde aydın olsun şimdiden. :D

Dünden sonra bugünki olan desteğin için çok teşekkkür ederim. Foruma gelmeden ara ara senden bahsediyorlardı, bugün nedenini daha iyi anlamış oldum. Eyvallah kardeşim. Şimdi yaklaşık 3 buçuk saat sonra uyanıp önce okula oradan da işe gitmem gerekecek. :A Sana iyi geceler, tatlı rüyalar. :bhr: Gününde aydın olsun şimdiden. :D
Rica ederim kardeşim ne demek, utandırıyorsun beni :A Dünü unutalım gitsin, yaşanmamış sayalım, ufak tefek bir şeydi zaten. :D

Oh maşallah, programın yoğunmuş, kolay gelsin o zaman sana. :D Sana da tatlı rüyalar ve zorlu gününde başarılar. :D

Bana Ben Lazım ile Aşk listesinde yok Zor Kadın yerine ekleyecek ben Bana Ben Lazımı ekle dedim ama İstanbulu bende zayıf buluyorum evet :A

Zor Kadın ile 20 şarkının üstünde olmasına rağmen @MayısKralı eleniyormuş listeden çıkar dedim :F :F :F @xBUGRAx @kerem

1)Mustafa Sandal-566
2)Tarkan-547
3)Yalın-546
4)Barış Manço-539
5)Sezen Aksu-519
6)Burcu Güneş-517
7)Şebnem Ferah-516
8)Sıla-514
9)Rihanna-511

10)Yıldız Tilbe-507
11)Ahmet Kaya-487
12)Katy Perry-482
13)Serdar Ortaç-470
14)Murat Boz-456
14)Seksendört-456
16)Gülşen-428
17)Hande Yener-423
18)Mustafa Ceceli-419
19)Teoman-401
20)Atiye-396
21)Demet Akalın-394
22)Göksel-386
23)Sertab Erener-384

24)Kenan Doğulu-374
25)Bengü-346
Tarkan'ın sırasına dikkat :A @Bully

Ama Buğra 2014-2017 arası forumda yoktu, yarışma 2015'te başladı zaten, hala da devam ediyor. :A

Ben Yalın'la 2.sezon finalistiyim, Gökhan Türkmen'le de 5.sezon şampiyonuyum :D Serdar Ortaç'la 3.sezonda, Yalın'la da All-Star'da yarı finale kaldım :D

4 sezon yarıştım işte ms'de, bir şampiyonluğumuz var :A

Yalın'a olan desteğini şimdi aydınlattığın iyi oldu. Neden diye soracaktım. :A

İyi sonuçlar elde etmişsin maşallah. Serdar Ortaç dışındakileri beğeniyorum zaten. Darısı Başımıza artık. :A
Yalan söylüyor, 4 sezon değil 5 sezon yarıştı :A

https://fav10.net/forum/threads/musicsurvivor-6-sezon-yarı-final-sonuçları.267676/

Sizin gibi antilere inat, çatlata çatlata ne güzel çıkmıştım finale ama :Z :A
O Mağara kaçkını adamla finale çıkmak ne olursa olsun başarı tabi :A

Genelde benden önceki sezonlarda belirli kişiler belirli derecelerde kalıyordu yaptığım 3 sezonda 3 tane sürpriz farklı üyeler çıkardık sen @Tolstoyevski @turkuazz :A :A :A

Bu sezonda @xBUGRAx inş çıkacak :Z:Z:Z

Daha ilk haftalarda arabayı falan mı kullandın, yoksa sandalyenin böyle bir sonuç alması mümkün değil :A
Aaa yok ayoll :F Ego :A Normal sezonda sondan 4. mü ne olmuştu oyüzden erken kullanmıştım All Starda 1.oldu :F Bu forumun üyeleri gerçekten ne yaptıkları belli olmuyor
:A :A :A @Bully