eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

İstanbul dinlenmesine dinleniyor da işte yani pek bir numarası yok bence :D Duygusu olmayan şarkıları sevmem :A

Sevdam Ağlıyor iyi sonuç almışsa onu da düşünebilir tabii :D
Sevdam Ağlıyor çok severim. :A @kerem
Gece gece beynim sulandı. Napacağımı şaşırdım. :F @Bully
Alamancı kafayı oynatacak az kaldı :F :F :F

Ama gece gece oturup onun için düşünüyoruz yanı kıymetimizide bilsin :A

Gece gece beynim sulandı. Napacağımı şaşırdım. :F @Bully
Ee bu işler böyle, MS'de yarışmak kolay değil, büyük bir psikolojik savaş veriyorsun :A Şimdi derin bir nefes al ve kafana göre seç gitsin :A En kötü karar, kararsızlıktan iyidir :A

Sevdam Ağlıyor çok severim. :A @kerem
Alamancı kafayı oynatacak az kaldı :F :F :F

Ama gece gece oturup onun için düşünüyoruz yanı kıymetimizide bilsin :A
İstanbul dinlenmesine dinleniyor da işte yani pek bir numarası yok bence :D Duygusu olmayan şarkıları sevmem :A

Sevdam Ağlıyor iyi sonuç almışsa onu da düşünebilir tabii :D
:bhr:

Neyse onu sonra düşünürüz, şimdilik Koparılan Çiçekler'e odaklanın. Yüksek puanlarınızı bekliyorè. Ona göre hani. :A

:bhr:

Neyse onu sonra düşünürüz, şimdilik Koparılan Çiçekler'e odaklanın. Yüksek puanlarınızı bekliyorè. Ona göre hani. :A
Koparılan Çiçekler mesala şu konustuklarımızın hepsinden daha iyi onlardan sonraya kalsaydı yine kafanı karıştırmış olmayalımda :F :F :F @xBUGRAx @Bully

En azından zaman kazanmış oldun evet o 3 şarkıdan ikisini alır iki şarkı kovarsın işte :F

Ee bu işler böyle, MS'de yarışmak kolay değil, büyük bir psikolojik savaş veriyorsun :A Şimdi derin bir nefes al ve kafana göre seç gitsin :A En kötü karar, kararsızlıktan iyidir :A
Birdaha bi yarışmaya katılmayacağım. Ne stres yaşarıyormuş be arkadaş. Düşüneceğim biraz. Kararımı veririm sonra. :A

Koparılan Çiçekler mesala şu konustuklarımızın hepsinden daha iyi onlardan sonraya kalsaydı yine kafanı karıştırmış olmayalımda :F :F :F @xBUGRAx @Bully

En azından zaman kazanmış oldun evet o 3 şarkıdan ikisini alır iki şarkı kovarsın işte :F
Karar verdim, bu hafta Kendime Yeni Bir Ben Lazım, sonra Aşk ve Koparılan Çiçekler diye gidecek. Hayırlı uğurlu olsun. :F @Bully

İyi bakalım, hakkında hayırlısı :D İdeal seçimler gibi duruyor :A

Bu hafta iyi vermeye çalışacağım sana :D
Karar verdim, bu hafta Kendime Yeni Bir Ben Lazım, sonra Aşk ve Koparılan Çiçekler diye gidecek. Hayırlı uğurlu olsun. :F @Bully
Bencede daha iyi oldu Zor Kadın ile İstanbul risk taşıyabilirdi Bana eni bir ben laızm ile Aşk en kötü orta giderler iyide gidebilirler ama elenecekelrini sanmıyorum tabi burasıda survivor bellide olmaz ama riskler azaldı gibi :A :A :A @xBUGRAx

Bencede daha iyi oldu Zor Kadın ile İstanbul risk taşıyabilirdi Bana eni bir ben laızm ile Aşk en kötü orta giderler iyide gidebilirler ama elenecekelrini sanmıyorum tabi burasıda survivor bellide olmaz ama riskler azaldı gibi :A :A :A @xBUGRAx

Çok teşekkür ederim. :bhr:

Sıkışığız bu aralar biliyorsun. :A Yakında harika şarkılarımla karşında olacağım. :Z
Bence de daha iyi oldu :D Böyle çabalayan, kendini paralayan yarışmacıları severim :A

@xBUGRAx ve sen dikkatimi çekiyorsunuz bu açıdan :D Yeni olduğunuz için epey istekli ve hırslısınız :A

2012 üyesiymiş birde. :A

Sen şampiyon olmuştun galiba. :D
Ama Buğra 2014-2017 arası forumda yoktu, yarışma 2015'te başladı zaten, hala da devam ediyor. :A

Ben Yalın'la 2.sezon finalistiyim, Gökhan Türkmen'le de 5.sezon şampiyonuyum :D Serdar Ortaç'la 3.sezonda, Yalın'la da All-Star'da yarı finale kaldım :D

4 sezon yarıştım işte ms'de, bir şampiyonluğumuz var :A

Ama Buğra 2014-2017 arası forumda yoktu, yarışma 2015'te başladı zaten, hala da devam ediyor. :A

Ben Yalın'la 2.sezon finalistiyim, Gökhan Türkmen'le de 5.sezon şampiyonuyum :D Serdar Ortaç'la 3.sezonda, Yalın'la da All-Star'da yarı finale kaldım :D

Yalın'a olan desteğini şimdi aydınlattığın iyi oldu. Neden diye soracaktım. :A

İyi sonuçlar elde etmişsin maşallah. Serdar Ortaç dışındakileri beğeniyorum zaten. Darısı Başımıza artık. :A

Yalın'a olan desteğini şimdi aydınlattığın iyi oldu. Neden diye soracaktım. :A

İyi sonuçlar elde etmişsin maşallah. Serdar Ortaç dışındakileri beğeniyorum zaten. Darısı Başımıza artık. :A

Şarkı değişikliğini belirt bence yatmadan , yarın üyeler gelince ilk onu görür hem burda fikir almak gerçekten işe yarıyor millet rakibim demiyor birbirine yardımlaşıyorlar :Z

Hepinize ccili bicili rüyalar ben kaçıyorum :bhr::bhr::bhr: @xBUGRAx

Şarkı değişikliğini belirt bence yatmadan , yarın üyeler gelince ilk onu görür hem burda fikir almak gerçekten işe yarıyor millet rakibim demiyor birbirine yardımlaşıyorlar :Z

Hepinize ccili bicili rüyalar ben kaçıyorum :bhr::bhr::bhr: @xBUGRAx
Sana da tatlı rüyalar canım görüşürüz :D