- Reaksiyon puanı
- 59,544
- Puanı
- 1,060
Medcezir videosunu gömmüşsün epey. ssBunu ne zaman gömdüm ayoll ilk kez şimdi yorum yaptım dinleyince bugün![]()
![]()
![]()
Medcezir videosunu gömmüşsün epey. ssBunu ne zaman gömdüm ayoll ilk kez şimdi yorum yaptım dinleyince bugün![]()
![]()
![]()
Sezenin şarkısıyla Gökhanın şarkısının ne alakası var ayollMedcezir videosunu gömmüşsün epey. ss
Bu haftaya kadar ben de hiç beğenmemiştimAma 2 hafta puanları topladı, forum beğenmiş, bize laf düşmez.
Tabii @ozmoturk biraz havaya girince de forum geçen hafta kesti cezayıÖyle her şarkısıyla da olmuyormuş demek ki
![]()
Nakaratı güzelmiş şarkıları ezberimde olanlar hariç çoğunu ilk dinliyor gibiyim önceki sezon haftalarını bırak şarkıları bile unutmuşum![]()
![]()
Bu şarkıyı şuan ilk dinliyor gibiyim mesala nakaratı güzel @Yiğitt![]()
Ben Sezen'in şarkısından bahsederken sen bi anda Gökhan'a geçmişsin, nerden anlayayımSezenin şarkısıyla Gökhanın şarkısının ne alakası var ayoll![]()
![]()
![]()
Gece gece korktum 😱😱😱
Aaa ben Yiğite önerdiğin şarkıyı diyorum ayoll nakaratı güzelmiş diyeBen Sezen'in şarkısından bahsederken sen bi anda Gökhan'a geçmişsin, nerden anlayayım
"Dön" şarkısına zamanında idare eder, fena sayılmaz diyip tamın bir puan altında vermiştin bana. Demek ki zamanla Gökhan'ı daha çok sevip alışmışsın, şimdi tüm şarkıları güzel geliyor sanaOlan bana olmuş yani kısacası
![]()
Niye aynada kendini mi gördünGece gece korktum 😱😱😱
Ben Yiğit'e şarkı önermemiştim ki ozmoturk'e önermiştim dün, ondan hatlar karıştıAaa ben Yiğite önerdiğin şarkıyı diyorum ayoll nakaratı güzelmiş diyeMedcezir Sezenin şarkısı kötü dedim
![]()
![]()
![]()
Ayy bu gece kafamız gidik sanırımBen Yiğit'e şarkı önermemiştim ki ozmoturk'e önermiştim dün, ondan hatlar karıştı
Benim listeme göre gittiğini varsayarsak Yiğit'in bu şarkıyı kullanması gerekiyor ama beğenmediği için Lafügüzaf'ı koymuş. Bunu mu beğendiğini söylemiştin![]()
Yan Sen'i beğenmiyormuş @Yiğitt, @Maskeli Fedai tam puan verecekti halbuki
Lafügüzaf şu haftalarda kullanılmalı zaten, sonra geç olur. Final puanına oynayabileceğini düşünüyorum, mükemmel şarkı.![]()
Bu mesajdan alıntı yapman gereken Sezenli mesajdan alıntı yapmışsın ondan öyle olmuş, senin yüzünden yaniAyy bu gece kafamız gidik sanırım![]()
Yan seni yorumladım bende ayoll![]()
![]()
Sen Yiğit sevmedi demişsin bende dinleyip şarknıın güzel oldunu dedim yorumum bu şarkıya yanı
![]()
![]()
![]()
Aaa Yan Seni diyorum evetBu mesajdan alıntı yapman gereken Sezenli mesajdan alıntı yapmışsın ondan öyle olmuş, senin yüzünden yani
Yan Sen şarkısına zamanında tam puan vermiştin zaten, o zaman da sevmiştin.Hatta Adanalı'da çaldı diye etkilemiştim seni.
Youtube'dan kaldırmışlar videoyu, başka yerde bulursam atarım
![]()
Bence ikisi de gayet güzel, birini liste dışı yaparsan yazık olur gibi
@Çiğdem-
Aslinda şu Zor Kadın'ı kullanacaktım ama elerler sanki.Bence ikisi de gayet güzel, birini liste dışı yaparsan yazık olur gibi
Aşk şarkısı daha iyi sonuç alır sanki![]()
Zor Kadın benden iyi puan garantili ancak eski şarkı olduğu için hakkını yiyebilirler
Beceriksizliğin cezası.