eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

Bu haftaya kadar ben de hiç beğenmemiştim :A Ama 2 hafta puanları topladı, forum beğenmiş, bize laf düşmez. :A

Tabii @ozmoturk biraz havaya girince de forum geçen hafta kesti cezayı :A Öyle her şarkısıyla da olmuyormuş demek ki :A

Nakaratı güzelmiş şarkıları ezberimde olanlar hariç çoğunu ilk dinliyor gibiyim önceki sezon haftalarını bırak şarkıları bile unutmuşum :A :A :A

Bu şarkıyı şuan ilk dinliyor gibiyim mesala nakaratı güzel @Yiğitt :A

Sezenin şarkısıyla Gökhanın şarkısının ne alakası var ayoll :A :A :A
Ben Sezen'in şarkısından bahsederken sen bi anda Gökhan'a geçmişsin, nerden anlayayım :D

"Dön" şarkısına zamanında idare eder, fena sayılmaz diyip tamın bir puan altında vermiştin bana. Demek ki zamanla Gökhan'ı daha çok sevip alışmışsın, şimdi tüm şarkıları güzel geliyor sana :A Olan bana olmuş yani kısacası :A

Ben Sezen'in şarkısından bahsederken sen bi anda Gökhan'a geçmişsin, nerden anlayayım :D

"Dön" şarkısına zamanında idare eder, fena sayılmaz diyip tamın bir puan altında vermiştin bana. Demek ki zamanla Gökhan'ı daha çok sevip alışmışsın, şimdi tüm şarkıları güzel geliyor sana :A Olan bana olmuş yani kısacası :A
Aaa ben Yiğite önerdiğin şarkıyı diyorum ayoll nakaratı güzelmiş diye :F Medcezir Sezenin şarkısı kötü dedim :A :A :A

Aaa ben Yiğite önerdiğin şarkıyı diyorum ayoll nakaratı güzelmiş diye :F Medcezir Sezenin şarkısı kötü dedim :A :A :A
Ben Yiğit'e şarkı önermemiştim ki ozmoturk'e önermiştim dün, ondan hatlar karıştı :F

Benim listeme göre gittiğini varsayarsak Yiğit'in bu şarkıyı kullanması gerekiyor ama beğenmediği için Lafügüzaf'ı koymuş. Bunu mu beğendiğini söylemiştin :D

Ben Yiğit'e şarkı önermemiştim ki ozmoturk'e önermiştim dün, ondan hatlar karıştı :F

Benim listeme göre gittiğini varsayarsak Yiğit'in bu şarkıyı kullanması gerekiyor ama beğenmediği için Lafügüzaf'ı koymuş. Bunu mu beğendiğini söylemiştin :D
Ayy bu gece kafamız gidik sanırım :F

Yan seni yorumladım bende ayoll :A :A :A Sen Yiğit sevmedi demişsin bende dinleyip şarknıın güzel oldunu dedim yorumum bu şarkıya yanı :F :F :F

Yan Sen'i beğenmiyormuş @Yiğitt, @Maskeli Fedai tam puan verecekti halbuki :A

Lafügüzaf şu haftalarda kullanılmalı zaten, sonra geç olur. Final puanına oynayabileceğini düşünüyorum, mükemmel şarkı. :bhr:

Ayy bu gece kafamız gidik sanırım :F

Yan seni yorumladım bende ayoll :A :A :A Sen Yiğit sevmedi demişsin bende dinleyip şarknıın güzel oldunu dedim yorumum bu şarkıya yanı :F :F :F
Bu mesajdan alıntı yapman gereken Sezenli mesajdan alıntı yapmışsın ondan öyle olmuş, senin yüzünden yani :A

Yan Sen şarkısına zamanında tam puan vermiştin zaten, o zaman da sevmiştin. :D Hatta Adanalı'da çaldı diye etkilemiştim seni. :A Youtube'dan kaldırmışlar videoyu, başka yerde bulursam atarım :D

Bu mesajdan alıntı yapman gereken Sezenli mesajdan alıntı yapmışsın ondan öyle olmuş, senin yüzünden yani :A

Yan Sen şarkısına zamanında tam puan vermiştin zaten, o zaman da sevmiştin. :D Hatta Adanalı'da çaldı diye etkilemiştim seni. :A Youtube'dan kaldırmışlar videoyu, başka yerde bulursam atarım :D
Aaa Yan Seni diyorum evet :A :A :A

Ama dedim gibi şarkıların çoğunu yeni dinliyor gibiyim bunuda daha önce dinledimi hatırlamıyordum sen şuan adanalı diyince o konusmalarımızı hatırladım şuan :A :A :A

Aslinda şu Zor Kadın'ı kullanacaktım ama elerler sanki. :A @xBUGRAx

Üçünden birini seçin işte. :A

Zor Kadın benden iyi puan garantili ancak eski şarkı olduğu için hakkını yiyebilirler :A All-Star'da kullanıldığında çok iyi gitmedi sanki bi bakmak lazım :D Ama şu anki jüriler farklı, iyi de gidebilir :D

İstanbul yerine şu şarkıları çok net tercih ederim :A