Dis atma boşuna şefimiz
Bu hafta için çok özel bir beddua besteledim sözü müziği bana aitAa olur mu hiç öyle şey, ben gidersem kime böyle güzel beddualar edeceksin![]()
Videoyu önceki sayfalarda da ben atmıştım
@Maskeli Fedai balkon konuşmasını yapacak artık bu hafta@Maskeli Fedai yine puan alamazsa geçmiş olsun ayoll gerçi 2 kere Tarkanı batıran adamdan bahsediyoruz![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati na belli olmazAyy gittim en uyumsuz 2 kişiyi ortak yaptım tam ticaret yapacak kafa var bende ikiside birbirine inat hırs edip başarılı olmak için arı gibi çalısıyorlar aralarındakı krızı ticaretde kullanıyorum dişi acun
![]()
Şarkısı iddialı bakalım napacak @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai balkon konuşmasını yapacak artık bu haftaŞarkıya güvenimiz tam
Geçen haftadan daha iyi gidecektir kesinlikle
![]()
Puan alabilir ama Sezenin ilk 4 haftada bence öyle Sezenlik bir hiti yoktuVideoyu önceki sayfalarda da ben atmıştımMedcezir forever
Zamanında @mrt-06 nın şarkı ihtiyacı vardı, bu şarkıyı önermiştim ve final puanı almıştıSezen'e ilk kez iyi verecem bu sezon
![]()
Yan Sen'i beğenmiyormuş @Yiğitt, @Maskeli Fedai tam puan verecekti halbukiYeni şarkıdan en patlayanı oydu mutlaka şu haftalar kullanmalı @Yiğitt
Ben Olsunuda ilk 3 hafta içinde kullanırdım ilk 2 hafta şarkıları yerine olurdu ama şu haftalardan sonra riskli zamanı kaçtı![]()
![]()
![]()
Valla ben final puanı aldım, o alamazsa onun problemiŞarkısı iddialı bakalım napacak @Maskeli Fedai![]()
![]()
Yalın beddua okuyordur bize kesin Alın şunu başımdan diye![]()
![]()
![]()
Ben sana hiçbir zaman 1 puan verdiğimk hatırlamıyorum. İlk hafta 2, geçen hafta 3 puan vermiştim. Ayrıca gözü kapalı bir şekilde asla oylama yapmam, vicdanım el vermez. Gerçekten puanları verirken %100 objektif davrandığımı düşünüyorum. Genelde herkese inişli çıkışlı puanlar verdiğimden belli oluyordur.Sağol bir tanem.
Bazı isimler gözü kapalı 1 puan veriyor @kerem gibi. Ama tek tek tespit edecem gelecek hafta dönüyorum foruma üni işlerini de halledeyim. Defterler dürülecek tek tek.
@MasacRE- ve @bazinga iyi puanlarıyla şaşırıtıyorlar o zevksizliğe.
@Maskeli Fedai ve @xBUGRAx de defteri dürülecekler arasında....
@xemrexxx Yiğidim Aslanım şarkısını bilmeyerek zaten tamemen silindi gözümde. :S
Bu haftaya kadar ben de hiç beğenmemiştim
Sen Gökhanla Yalınla her şarkıdan hemen hemen puan alıyordun zaten ayollValla ben final puanı aldım, o alamazsa onun problemi
Deme öyle be, yazık melunuma.@Maskeli Fedai Bu haftadan itibaren Yalın'ı sevindireceğiz artık
![]()
Nakaratı güzelmiş şarkıları ezberimde olanlar hariç çoğunu ilk dinliyor gibiyim önceki sezon haftalarını bırak şarkıları bile unutmuşumBu haftaya kadar ben de hiç beğenmemiştimAma 2 hafta puanları topladı, forum beğenmiş, bize laf düşmez.
Tabii @ozmoturk biraz havaya girince de forum geçen hafta kesti cezayıÖyle her şarkısıyla da olmuyormuş demek ki
![]()
Bunun çeşitli nedenleri olabilir. Mesela ben Yalınla All-Star'da yarışırken Efe, S.G.A.T, EnveR, Castei ve soo gibi Yalın severler vardı, şimdi farklı jüriler var, bu elbet etkili olur.Sen Gökhanla Yalınla her şarkıdan hemen hemen puan alıyordun zaten ayoll@Yiğitt @Maskeli Fedai de aynı durum gitmiyor tabi bu sezonun zorluk sınırıda çok fazla
![]()
![]()
![]()
Ee ne diye şarkıyı gömdün o zaman o kadar, cadı.Nakaratı güzelmiş şarkıları ezberimde olanlar hariç çoğunu ilk dinliyor gibiyim önceki sezon haftalarını bırak şarkıları bile unutmuşum![]()
![]()
Bu şarkıyı şuan ilk dinliyor gibiyim mesala nakaratı güzel @Yiğitt![]()
Bunu ne zaman gömdüm ayoll ilk kez şimdi yorum yaptım dinleyince bugünEe ne diye şarkıyı gömdün o zaman o kadar, cadı.Benim önerdiğim bir şarkı kötü olmaz, dün ozmoturk'e sundum zaten konuda seçenekler arasında
Benim hafızam zehir gibidir mesela.![]()
Yavaş yavaş açılacaklardır belkideBunun çeşitli nedenleri olabilir. Mesela ben Yalınla All-Star'da yarışırken Efe, S.G.A.T, EnveR, Castei ve soo gibi Yalın severler vardı, şimdi farklı jüriler var, bu elbet etkili olur.
Ya da ben üye olarak daha çok uğraşıyorumdur, onlar benim kadar emek vermemişlerdir bilemiyorum artık
Ve tabii şu anki sezon All-Star gibi, daha zor. Gökhan'la 5.sezonda yarışırken net bir şekilde favori gidiyordum, @sokak sanati dışında zorlayacak rakip yoktu![]()
Bence açılacaklar da zaten, ikisinin de çok sağlam şarkıları var, içim rahat benimYavaş yavaş açılacaklardır belkide![]()
![]()
Yarışma bitmeden inş
![]()