eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

1-2 puan yükselişine etki edebilirsin :A

Tektaş kullanmayacağım aslında çok seviyorum ama fazlasıyla algı yarattı @Çiğdem- bu sebeple kullanmaktan vazgeçtim. Sunucunun algı yaratmasını onaylamıyorum iki de bir fal şarkısı fal şarkısı diye diye ön plana attı şarkıyı :kizgin:
Hahha tşşk et car car edeceğine bee :F Seni elenmekten kurtardım :A :A :A @ozmoturk

İyi ki Dumandan vazgeçmişsin cnm :A @MasacRE-

Popçuların içinden farklı olarak güzel eserler dinlemekte iyi oluyor fenada gitmiyorsun Duman belki bu akdar iyi gitmezdi Sıralamaların gayet iyi geliyor :Z:Z:Z

@xBUGRAx ile biz hep dayanışmadayız, birbirimize sürekli 4-5-6 puanları yayıyoruz. :ppp:

Gökhan'ın İnadına Aşk jeneriğini kullan al tam puanı. :A
Aslında ikinizde karşı şarkıcıları seviyorsunuz öyle biliyorum :A Ama inatçı keçi modunda davranıyorsunuz birbirinize sanırım birinizden iyi puan gelmeden diğeride vermiyor bu gidişle kakışa kakışa gidip 2 elemede birlikte :A :A :A
iki_inatci_keci.jpg

images

İyi ki Dumandan vazgeçmişsin cnm :A @MasacRE-

Popçuların içinden farklı olarak güzel eserler dinlemekte iyi oluyor fenada gitmiyorsun Duman belki bu akdar iyi gitmezdi Sıralamaların gayet iyi geliyor :Z:Z:Z
Sağol bir tanem. :bhr:

Bazı isimler gözü kapalı 1 puan veriyor @kerem gibi. Ama tek tek tespit edecem gelecek hafta dönüyorum foruma üni işlerini de halledeyim. Defterler dürülecek tek tek. :A

@MasacRE- ve @bazinga iyi puanlarıyla şaşırıtıyorlar o zevksizliğe. :A

@Maskeli Fedai ve @xBUGRAx de defteri dürülecekler arasında....

@xemrexxx Yiğidim Aslanım şarkısını bilmeyerek zaten tamemen silindi gözümde. :S

Bazı isimler gözü kapalı 1 puan veriyor @kerem gibi. Ama tek tek tespit edecem gelecek hafta dönüyorum foruma üni işlerini de halledeyim. Defterler dürülecek tek tek. :A

@xemrexxx Yiğidim Aslanım şarkısını bilmeyerek zaten tamemen silindi gözümde. :S
@kerem @MasacRE- @bazinga @Maskeli Fedai @xBUGRAx

@xemrexxx İzmirli olacaksın bir de nerede milli duygu ayoll :A :A :A

Destekçilerin olması güzel cnm ama @MasacRE- @bazinga tam adamlarını bulmuşsun sırtın yere gelmez :F :F :F