Aynen onun proje albümündeydi.Şu an açamayacağım da Kayahan'ın şarkısı demiDuymuşumdur mutlaka Gülşen'den de ama bir bakayım uygun bir zamanda
![]()
O zaman Sarışınım'ı sevmiştin sen.
Aynen onun proje albümündeydi.Şu an açamayacağım da Kayahan'ın şarkısı demiDuymuşumdur mutlaka Gülşen'den de ama bir bakayım uygun bir zamanda
![]()
O zaman Sarışınım'ı sevmiştin sen.
Hahaha Dan Dan'ın Youtube yorumlarına her şeyi yazmışlar zaten. Devamı ... da falan diye.
@xBUGRAx ile senden umutluyum bakalım huyunuz suyunuzda benziyor bir dayanışma yapınKullanacağım, hazırlıklarımız devam ediyor.![]()
1-2 puan yükselişine etki edebilirsin
Tektaş kullanmayacağım aslında çok seviyorum ama fazlasıyla algı yarattı @Çiğdem- bu sebeple kullanmaktan vazgeçtim. Sunucunun algı yaratmasını onaylamıyorum iki de bir fal şarkısı fal şarkısı diye diye ön plana attı şarkıyı'Tektaş' ile gelmeyecek miydin?
Hahha tşşk et car car edeceğine bee1-2 puan yükselişine etki edebilirsin
Tektaş kullanmayacağım aslında çok seviyorum ama fazlasıyla algı yarattı @Çiğdem- bu sebeple kullanmaktan vazgeçtim. Sunucunun algı yaratmasını onaylamıyorum iki de bir fal şarkısı fal şarkısı diye diye ön plana attı şarkıyı![]()
Sen bana olan aşkından da puan verirsin, aramıza Amerikan medyası giremez.Gökhan'ın İnadına Aşk jeneriğini kullan al tam puanı.![]()
Bunu bilemeyiz şarkıyı kimlerin sevip sevmediğini bilmiyoruz .ss bir daha karış bak nasıl cıngar çıkarıyorum.
Yine Zülfü Livaneli'nin efsane eserlerinden biri ile sizlerleyim...
Güneş Topla Benim İçin
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
[/s
poiler]
Aaa kullan haftaya ecelin olsun ozaman ayollBunu bilemeyiz şarkıyı kimlerin sevip sevmediğini bilmiyoruz .ss bir daha karış bak nasıl cıngar çıkarıyorum.![]()
Listemi toparladım artık bu hafta final puanı bekliyorumAaa kullan haftaya ecelin olsun ozaman ayoll![]()
![]()
![]()
Geçen hafta dışında 3 şarkın iyiListemi toparladım artık bu hafta final puanı bekliyorum![]()
@xBUGRAx ile biz hep dayanışmadayız, birbirimize sürekli 4-5-6 puanları yayıyoruz.![]()
Aslında ikinizde karşı şarkıcıları seviyorsunuz öyle biliyorumGökhan'ın İnadına Aşk jeneriğini kullan al tam puanı.![]()
Sağol bir tanem.İyi ki Dumandan vazgeçmişsin cnm@MasacRE-
Popçuların içinden farklı olarak güzel eserler dinlemekte iyi oluyor fenada gitmiyorsun Duman belki bu akdar iyi gitmezdi Sıralamaların gayet iyi geliyor![]()
@kerem @MasacRE- @bazinga @Maskeli Fedai @xBUGRAxSağol bir tanem.
Bazı isimler gözü kapalı 1 puan veriyor @kerem gibi. Ama tek tek tespit edecem gelecek hafta dönüyorum foruma üni işlerini de halledeyim. Defterler dürülecek tek tek.![]()
@MasacRE- ve @bazinga iyi puanlarıyla şaşırıtıyorlar o zevksizliğe.
@Maskeli Fedai ve @xBUGRAx de defteri dürülecekler arasında....
@xemrexxx Yiğidim Aslanım şarkısını bilmeyerek zaten tamemen silindi gözümde. :S
@xemrexxx İzmirli olacaksın bir de nerede milli duygu ayollSağol bir tanem.
Bazı isimler gözü kapalı 1 puan veriyor @kerem gibi. Ama tek tek tespit edecem gelecek hafta dönüyorum foruma üni işlerini de halledeyim. Defterler dürülecek tek tek.
@MasacRE- ve @bazinga iyi puanlarıyla şaşırıtıyorlar o zevksizliğe.
@Maskeli Fedai ve @xBUGRAx de defteri dürülecekler arasında....
@xemrexxx Yiğidim Aslanım şarkısını bilmeyerek zaten tamemen silindi gözümde. :S