Senin beğenmeyeceğin bir şarkım daha var bence kesinGeçen hafta dışında 3 şarkın iyi![]()
![]()
![]()
Senin beğenmeyeceğin bir şarkım daha var bence kesinGeçen hafta dışında 3 şarkın iyi![]()
![]()
![]()
Sağol bir tanem.
Bazı isimler gözü kapalı 1 puan veriyor @kerem gibi. Ama tek tek tespit edecem gelecek hafta dönüyorum foruma üni işlerini de halledeyim. Defterler dürülecek tek tek.
@MasacRE- ve @bazinga iyi puanlarıyla şaşırıtıyorlar o zevksizliğe.
@Maskeli Fedai ve @xBUGRAx de defteri dürülecekler arasında....
@xemrexxx Yiğidim Aslanım şarkısını bilmeyerek zaten tamemen silindi gözümde. :S
Aramızı bozmaya çalışan ve aramıza fitnelik sokan bu arkadaşa puanlarda gününü gösterelim gardaşım @xBUGRAxAslında ikinizde karşı şarkıcıları seviyorsunuz öyle biliyorumAma inatçı keçi modunda davranıyorsunuz birbirinize sanırım birinizden iyi puan gelmeden diğeride vermiyor bu gidişle kakışa kakışa gidip 2 elemede birlikte
![]()
![]()
![]()
![]()
Aslında ikinizde karşı şarkıcıları seviyorsunuz öyle biliyorumAma inatçı keçi modunda davranıyorsunuz birbirinize sanırım birinizden iyi puan gelmeden diğeride vermiyor bu gidişle kakışa kakışa gidip 2 elemede birlikte
![]()
![]()
![]()
![]()
Sende bir yılanlık sinsilik sezdim dur bakacam gelince.😱 Ben iyi veriyorum önce diğerlerini dinledikçe aşağı iniyor çok indirmemeye çalışıyorum incele aşk olsun.![]()
Karı koca bana düşmanlar. .ss
2017 ve 2018 i kullanmaSenin beğenmeyeceğin bir şarkım daha var bence kesin![]()
Zülfü şu an yarışanların çoğundan iyi ama bir Duman değilİyi ki Dumandan vazgeçmişsin cnm@MasacRE-
Popçuların içinden farklı olarak güzel eserler dinlemekte iyi oluyor fenada gitmiyorsun Duman belki bu akdar iyi gitmezdi Sıralamaların gayet iyi geliyor![]()
Kişiye değil şarkıya oy verelim lütfen eyy dinleyici diyelim o zaman2017 ve 2018 i kullanma![]()
![]()
Kıymetlime iyi puan veririm ama millet Ceceliye baya doldu ters tepebilir![]()
![]()
![]()
Sen de mesela şu an forumda olanlara binaen oldukça berbat bir üyesin ama hala yüzsüz şekilde buradasın kaybol gitZülfü şu an yarışanların çoğundan iyi ama bir Duman değil@mrt-06
Aramızı bozmaya çalışan ve aramıza fitnelik sokan bu arkadaşa puanlarda gününü gösterelim gardaşım @xBUGRAx![]()
Aaa amacımda sizi birlik etmekdi zaten ayollMeşazını aldım.![]()
Aa olur mu hiç öyle şey, ben gidersem kime böyle güzel beddualar edeceksinSen de mesela şu an forumda olanlara binaen oldukça berbat bir üyesin ama hala yüzsüz şekilde buradasın kaybol git![]()
Normalde zirve oynardı ama forum halkı düetlerde birini sevmiyorsa kötü verebiliyor şuan Ceceliyi bulsalar asıp ipte boğuşurkan yakacaklar alttanKişiye değil şarkıya oy verelim lütfen eyy dinleyici diyelim o zamanKullancağım Kıymetlim şarkısını ya gelecek bölüm ya ondan sonraki
![]()