eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

Sağol bir tanem. :bhr:

Bazı isimler gözü kapalı 1 puan veriyor @kerem gibi. Ama tek tek tespit edecem gelecek hafta dönüyorum foruma üni işlerini de halledeyim. Defterler dürülecek tek tek. :A

@MasacRE- ve @bazinga iyi puanlarıyla şaşırıtıyorlar o zevksizliğe. :A

@Maskeli Fedai ve @xBUGRAx de defteri dürülecekler arasında....

@xemrexxx Yiğidim Aslanım şarkısını bilmeyerek zaten tamemen silindi gözümde. :S

😱 Ben iyi veriyorum önce diğerlerini dinledikçe aşağı iniyor çok indirmemeye çalışıyorum incele aşk olsun. :A

Aslında ikinizde karşı şarkıcıları seviyorsunuz öyle biliyorum :A Ama inatçı keçi modunda davranıyorsunuz birbirinize sanırım birinizden iyi puan gelmeden diğeride vermiyor bu gidişle kakışa kakışa gidip 2 elemede birlikte :A :A :A
iki_inatci_keci.jpg

images
Aramızı bozmaya çalışan ve aramıza fitnelik sokan bu arkadaşa puanlarda gününü gösterelim gardaşım @xBUGRAx :A

Aslında ikinizde karşı şarkıcıları seviyorsunuz öyle biliyorum :A Ama inatçı keçi modunda davranıyorsunuz birbirinize sanırım birinizden iyi puan gelmeden diğeride vermiyor bu gidişle kakışa kakışa gidip 2 elemede birlikte :A :A :A
iki_inatci_keci.jpg

images

Aa yok valla kimseye öyle düşünmedim ama bu hafta yapıcam birine Kandıramazsın Beni 1 alamaz hiçbir yerde. :A:A

İyi ki Dumandan vazgeçmişsin cnm :A @MasacRE-

Popçuların içinden farklı olarak güzel eserler dinlemekte iyi oluyor fenada gitmiyorsun Duman belki bu akdar iyi gitmezdi Sıralamaların gayet iyi geliyor :Z:Z:Z
Zülfü şu an yarışanların çoğundan iyi ama bir Duman değil :A @mrt-06

Kişiye değil şarkıya oy verelim lütfen eyy dinleyici diyelim o zaman :A Kullancağım Kıymetlim şarkısını ya gelecek bölüm ya ondan sonraki :A
Normalde zirve oynardı ama forum halkı düetlerde birini sevmiyorsa kötü verebiliyor şuan Ceceliyi bulsalar asıp ipte boğuşurkan yakacaklar alttan :A :A :A