eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

Bu hafta İrem Derici'nin ilklerinden biri olan "Bensiz Yapamazsın" ile geliyorum. Muhteşem bir sounda ve sağlam sözlere sahip bir şarkı umarım sizler de beğenirsiniz. :D

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Doğu @Çiğdem-
'Tektaş' ile gelmeyecek miydin?

@bazinga Kullanmadı sende büyük ihtimalle kullanmayacaksın ama 90larda bu kadının çocukluğumda dinlediğim tek şarkısı Börekler Açarım sana :A :A :A

Çocuklar olarak genel olarak seviyorduk desem doğru olur Annemle hamur açarkan söylerdim :A :A :A

Muhteşem :bhr:

Bu arada Lafügüzaf'ı kullanacak mısın :D Haftaya da kullanmazsan iş işten geçer gibi artık, diğer şarkılarımız hep büyük hitler :A
Yeni şarkıdan en patlayanı oydu mutlaka şu haftalar kullanmalı @Yiğitt :A

Ben Olsunuda ilk 3 hafta içinde kullanırdım ilk 2 hafta şarkıları yerine olurdu ama şu haftalardan sonra riskli zamanı kaçtı :A :A :A