eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

Gülben Ergen - Uçacaksın
Söz - Müzik: Şehrazat
(Seyhan Müzik - 2004)

Ekli dosyayı görüntüle 61259

Gülben Ergen'in 2004 yılına damgasını vuran hepimizin bir kez de olsa salıncakta son hız sallanırken söylediğimiz 'Uçacaksın' şarkısıyla karşınızdayız. :A

Gülben Ergen'in 6 bin kişinin izlediği, Anadolu Ateşi dansçılarının eşlik ettiği, sahnede halat yardımıyla uçarak şarkı söylediği Türkiye'nin ilk albüm tanıtım konserini vererek tanıttığı 'Uçacaksın' albümüne adını veren çıkış şarkısı o kadar dillere pelesenk oldu, nesilden nesile ulaştı ki yıllar sonra Dünyada ve Türkiye'de ilgiyle izlenen 'Buz Devri' filminin Türkçe dublajında dâhi kullanıldı. Sahneyi izlemek isteyenler için:

Düzenlemesi için @Çiğdem- e sonsuz teşekkürler. :bhr:

6.harikan da benden geldi, hayırlı olsun :A Çocukluk şarkımız, yeri hep ayrı :bhr:

Bakalım final puanı olacak mı yine :A

Muhteşem :bhr:

Bu arada Lafügüzaf'ı kullanacak mısın :D Haftaya da kullanmazsan iş işten geçer gibi artık, diğer şarkılarımız hep büyük hitler :A

Güzel tepkiler aldım korkum geçti. :A
O zaman başka şimdi başka, jüri üyeleri farklılıkları, üye etkisi falan durumları değiştirebiliyor :D

Yine rahat bir hafta geçirecek gibisin :A Kahveni yudumlayarak takip edersin artık sonuçları :A

Bu şarkıyla yarı finalde Sıla'ya karşı büyük bir savaş verip kaybetmiştik :A Sen bir anda gaza gelip olaya dahil olmuştun :F

Anısı var yani bizde :A

AllStardan mı bahsediyorsun?
Ben zaten her zaman finale çıkacağımı hissediyordum. Zaten İlk finalist belli olmuş siz 2. Olmak için yarışıyordunuz:A
Yani ben sonradan dahil olmam olay organize ederim😎

Geçen hafta 7altı puan alan arkadaşlara sesleniyorum iyice zorlayın 7-8defa dinleyelim tüm şarkılar öyle puan verelim Herkese başarılar dilerim bol şanslar.. 😛

Aslında farklı bir şarkıyla gelecektim ama üst üste slowdan sonra biraz ara verelim, hem de Sezen Aksu'nun Ağustos 2003'de çıkan albümü olan " Yaz Bitmeden " bir Aşktan Ne Haber diyelim :Z Şarkıyı daha önce Işın Karaca'dan dinlemiştik. Ayrıca Mustafa Ceceli'nin geçtiğimiz yıl çıkan albümünde de yer alıyor.

Ben anlamam toptan tüfekten
Ben anlamam taştan yürekten
Anlamam akıntıya kürekten
Bunları boşver ne haber aşktan ?

@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Sonunda güzel puan verebileceğimiz bir şarkıyla geldin :A Listende var mıydı yoksa benim önerimden sonra mı seçtin :A

Medcezirci tayfa çökün şukuya :A