eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

Aslında farklı bir şarkıyla gelecektim ama üst üste slowdan sonra biraz ara verelim, hem de Sezen Aksu'nun Ağustos 2003'de çıkan albümü olan " Yaz Bitmeden " bir Aşktan Ne Haber diyelim :Z Şarkıyı daha önce Işın Karaca'dan dinlemiştik. Ayrıca Mustafa Ceceli'nin geçtiğimiz yıl çıkan albümünde de yer alıyor.

Ben anlamam toptan tüfekten
Ben anlamam taştan yürekten
Anlamam akıntıya kürekten
Bunları boşver ne haber aşktan ?

@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Harika gelmişsin ama klip olarak bunu istiyorum senden. :Z :bhr: Forumun MedCezir ekibi güçlüdür. :Z

İyi şarkılar diyorsun da ilk 10'a zor giriyorum onu ne yapacağız :A Selda'da şarkı bitmez ayarladım hepsini :D
Forumda ben ve birkaç kişi dışında Selda reisi seven yok gibi, türkücü tayfa zor. Şimdi hepsi elin yabancı şarkılarını dinliyor, bizim Selda ablamız, Ahmet babamız varken...

Forumda ben ve birkaç kişi dışında Selda reisi seven yok gibi, türkücü tayfa zor. Şimdi hepsi elin yabancı şarkılarını dinliyor, bizim Selda ablamız, Ahmet babamız varken...
Onlar için haftadan itibaren son albümden birkaç şarkı seçeceğim o zaman da sevmesinler de göreyim :F :F

😱 Çok iyi olmuş süpersin teşekkür ederim. :Z:Z

Şarkımı seveceksin bu hafta. :Z

Ee o kadar ısrar ettin kullanması için, kötü giderse sorumluluk sende, yapacaksın tabii kıyak :A

Ama aldığı harikalardan yine rahat bir hafta geçireceği görülüyor :D
Recabın son yarım saniyesi sırf müzikti bir nakarat daha ekledim oraya onun yerine :A İnş @xBUGRAx uçmaya devam edecek :Z:Z:Z

@dreamy Açık saçık bir şarksını seç Şarısın gibide sona atılacak şarkım belli olsun
:A :A :A

Aslında farklı bir şarkıyla gelecektim ama üst üste slowdan sonra biraz ara verelim, hem de Sezen Aksu'nun Ağustos 2003'de çıkan albümü olan " Yaz Bitmeden " bir Aşktan Ne Haber diyelim :Z Şarkıyı daha önce Işın Karaca'dan dinlemiştik. Ayrıca Mustafa Ceceli'nin geçtiğimiz yıl çıkan albümünde de yer alıyor.

Ben anlamam toptan tüfekten
Ben anlamam taştan yürekten
Anlamam akıntıya kürekten
Bunları boşver ne haber aşktan ?

@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci

Harika gelmişsin ama klip olarak bunu istiyorum senden. :Z :bhr: Forumun MedCezir ekibi güçlüdür. :Z
Koskoca Sezen Aksu var elinde kullandın şarkılara bak ayoll :A :A :A Hele @Yiğitt in videosundan sonra daha kinlendim şarkıya :A :A :A @Bully

Recabın son yarım saniyesi sırf müzikti bir nakarat daha ekledim oraya onun yerine :A İnş @xBUGRAx uçmaya devam edecek :Z:Z:Z

@dreamy Açık saçık bir şarksını seç Şarısın gibide sona atılacak şarkım belli olsun
:A :A :A

Eline sağlık. :bhr: Şarkıda hep tek nakarat var denk getiremedim hiçbir şekilde iyi çok makbule geçti. :Z

@GunesinOglu az mı başımızın etini yemedi bu şarkı için :A Yeni çıktığı zaman kullanmamıştım ama All-Star'da kullanıp final puanımı almıştım, bakalım @Maskeli Fedai melunu napacak :A

Balkon konuşması yapacam :A
Harika, geçen haftaya göre yükseliş kesin :A

Sunucumuz @Çiğdem- jüri başkanları @sokak sanati ve @xemrexxx çok severler bu şarkıyı, sırtın yere gelmez bu yüzden bu hafta :A
@Maskeli Fedai yine puan alamazsa geçmiş olsun ayoll gerçi 2 kere Tarkanı batıran adamdan bahsediyoruz :A :A :A

@xemrexxx @sokak sanati na belli olmaz :F Ayy gittim en uyumsuz 2 kişiyi ortak yaptım tam ticaret yapacak kafa var bende ikiside birbirine inat hırs edip başarılı olmak için arı gibi çalısıyorlar aralarındakı krızı ticaretde kullanıyorum dişi acun :Z:Z:Z

4. haftada sözü ve müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait olan Sertab'ın muhteşem yorumuyla "Koparılan Çiçekler" ile geliyorum. :Z

İyi ki varsın
İyi ki sevmişim seni
Hem aldın, hem çaldın
Helal sana

Yok istemem diyen gönlüm
Çöle bile razı şimdi
Yanlış yola giden bendim
Lütfen dön gel

Ben yazdım kadere hüznü perişanı
Sonu gelmez yine de bitemez ümitler
Ama yoksa bahçemin eski şanı
Sebebi koparılan çiçekler

(2:27 - 3:27)

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon@Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Diğer haftalar aklında bulunsun etiket listesini en yukarıya at onun altına yaz yorumunu ozaman oluyor :A :A :A

@Maskeli Fedai yine puan alamazsa geçmiş olsun ayoll gerçi 2 kere Tarkanı batıran adamdan bahsediyoruz :A :A :A

@xemrexxx @sokak sanati na belli olmaz :F Ayy gittim en uyumsuz 2 kişiyi ortak yaptım tam ticaret yapacak kafa var bende ikiside birbirine inat hırs edip başarılı olmak için arı gibi çalısıyorlar aralarındakı krızı ticaretde kullanıyorum dişi acun :Z:Z:Z

Ortak deme. Ben milli şefim. Sakarlıklarından bıktım.

Ortak deme. Ben milli şefim. Sakarlıklarından bıktım.
Aaa sinirli oluncada pek tontiş oluyorsun şefimiz :A :A :A
Milli Şef @sokak sanati
k%C4%B1z%C4%B1lderililer.jpg