eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

Muhteşem :bhr:

Bu arada Lafügüzaf'ı kullanacak mısın :D Haftaya da kullanmazsan iş işten geçer gibi artık, diğer şarkılarımız hep büyük hitler :A
Haftaya düşünüyorum, hiç beğenmedim Yan Sen şarkısını. Neye güvenerek bu şarkıdan sonra kullandın, hayret :D

Haftaya düşünüyorum, hiç beğenmedim Yan Sen şarkısını. Neye güvenerek bu şarkıdan sonra kullandın, hayret :D
Zevkler ve renkler tartışılmaz, hem Dön, hem Yan Sen'le final puanı aldım ben zaten. :X Demek ki doğru hamle yapmışım. :A

4. haftada sözü ve müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait olan Sertab'ın muhteşem yorumuyla "Koparılan Çiçekler" ile geliyorum. :Z

İyi ki varsın
İyi ki sevmişim seni
Hem aldın, hem çaldın
Helal sana

Yok istemem diyen gönlüm
Çöle bile razı şimdi
Yanlış yola giden bendim
Lütfen dön gel

Ben yazdım kadere hüznü perişanı
Sonu gelmez yine de bitemez ümitler
Ama yoksa bahçemin eski şanı
Sebebi koparılan çiçekler

(2:27 - 3:27)

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon@Çiğdem- @Doğu @gözlemci
"Soner Sarıkabadayı" ile devam ediyorsun demek, daha iyi. :)

Yani, söz ve müziği ona ait işte. Geçen bu şarkıyı kullan demiştin, zamanı geldi kullanıyorum. :)
Soner Sarıkabadayı'nın yazdığı söz ve müzikler iyi oluyor, kimi zaman da anlamlı. Doğru tercih. Bir de işin "Açık Adres" boyutu var ki, o da bir hayli güzel. :)

4. haftada sözü ve müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait olan Sertab'ın muhteşem yorumuyla "Koparılan Çiçekler" ile geliyorum. :Z

İyi ki varsın
İyi ki sevmişim seni
Hem aldın, hem çaldın
Helal sana

Yok istemem diyen gönlüm
Çöle bile razı şimdi
Yanlış yola giden bendim
Lütfen dön gel

Ben yazdım kadere hüznü perişanı
Sonu gelmez yine de bitemez ümitler
Ama yoksa bahçemin eski şanı
Sebebi koparılan çiçekler

(2:27 - 3:27)

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon@Çiğdem- @Doğu @gözlemci

Severim ama Kibariye yorumuyla dinliyorum çıktığından beri. :A

Azeri Reşid Behbutov'un sözlerini yazdığı ve Selda Bağcan'ın eşsiz sesini işlediği "Ayrılık" şarkısı ile bu hafta sizlerleyiz. Geçtiğimiz yıla damgasını vuran DAĞ 2'nin mini klibi de şarkıyla beraber bonus geliyor :D Bol puanlarınızı bekliyorum :F

0:49-1:55

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @Çiğdem-

Azeri Reşid Behbutov'un sözlerini yazdığı ve Selda Bağcan'ın eşsiz sesini işlediği "Ayrılık" şarkısı ile bu hafta sizlerleyiz. Geçtiğimiz yıla damgasını vuran DAĞ 2'nin mini klibi de şarkıyla beraber bonus geliyor :D Bol puanlarınızı bekliyorum :F

0:49-1:55

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @Çiğdem-
Sen iyi şarkıları önden yolluyorsun? 😱