Bana Ben Lazım ile Aşk listesinde yok Zor Kadın yerine ekleyecek ben Bana Ben Lazımı ekle dedim ama İstanbulu bende zayıf buluyorum evetZor Kadın benden iyi puan garantili ancak eski şarkı olduğu için hakkını yiyebilirlerAll-Star'da kullanıldığında çok iyi gitmedi sanki bi bakmak lazım
Ama şu anki jüriler farklı, iyi de gidebilir
İstanbul yerine şu şarkıları çok net tercih ederim![]()
Bana Ben Lazım ile Aşk listesinde yok Zor Kadın yerine ekleyecek ben Bana Ben Lazımı ekle dedim ama İstanbulu bende zayıf buluyorum evet
Zor Kadın ile 20 şarkının üstünde olmasına rağmen @MayısKralı eleniyormuş listeden çıkar dedim![]()
![]()
@xBUGRAx @kerem
1)Mustafa Sandal-566
2)Tarkan-547
3)Yalın-546
4)Barış Manço-539
5)Sezen Aksu-519
6)Burcu Güneş-517
7)Şebnem Ferah-516
8)Sıla-514
9)Rihanna-511
10)Yıldız Tilbe-507
11)Ahmet Kaya-487
12)Katy Perry-482
13)Serdar Ortaç-470
14)Murat Boz-456
14)Seksendört-456
16)Gülşen-428
17)Hande Yener-423
18)Mustafa Ceceli-419
19)Teoman-401
20)Atiye-396
21)Demet Akalın-394
22)Göksel-386
23)Sertab Erener-384
24)Kenan Doğulu-374
25)Bengü-346
Üçünden birini kullanabileceğim maalesef. Listem dolu.Zor Kadın benden iyi puan garantili ancak eski şarkı olduğu için hakkını yiyebilirlerAll-Star'da kullanıldığında çok iyi gitmedi sanki bi bakmak lazım
Ama şu anki jüriler farklı, iyi de gidebilir
İstanbul yerine şu şarkıları çok net tercih ederim![]()
Neden kalsın?Bunu da çok seviyorum özellikle klibi çok iyi.Önce Yeni Bir Ben sonra Aşk'ı kullan Zor Kadın kalsın.
![]()
Bana Ben Lazım ile Aşk listesinde yok Zor Kadın yerine ekleyecek ben Bana Ben Lazımı ekle dedim ama İstanbulu bende zayıf buluyorum evet
Zor Kadın ile 20 şarkının üstünde olmasına rağmen @MayısKralı eleniyormuş listeden çıkar dedim![]()
![]()
@xBUGRAx @kerem
1)Mustafa Sandal-566
2)Tarkan-547
3)Yalın-546
4)Barış Manço-539
5)Sezen Aksu-519
6)Burcu Güneş-517
7)Şebnem Ferah-516
8)Sıla-514
9)Rihanna-511
10)Yıldız Tilbe-507
11)Ahmet Kaya-487
12)Katy Perry-482
13)Serdar Ortaç-470
14)Murat Boz-456
14)Seksendört-456
16)Gülşen-428
17)Hande Yener-423
18)Mustafa Ceceli-419
19)Teoman-401
20)Atiye-396
21)Demet Akalın-394
22)Göksel-386
23)Sertab Erener-384
24)Kenan Doğulu-374
25)Bengü-346
Orası All-Star'dı Buğra, 20 şarkı gerekiyorduBu hangi sezon töbest. 😱
Neden kalsın?![]()
Harcarlar.İkisine yer aç bence Aşk kesin olsun o zaman.
![]()
Orası All-Star'dı Buğra, 20 şarkı gerekiyorduYani senin Gülben yarışsa ayvayı yemişti
Çiğdem, Zor Kadın'ın aldığı kötü sonuç var ama All-Star zamanı daha çok ergen vardı sanki jüri üyeleri arasında, şimdi biraz daha iyi gidebilir
Ben yine de İstanbul yerine tercih ederimAma geçmişteki kötü örnekten dolayı kullanmak istemezse de haklı
@kerem
Buradan şu sonuc çıkıyor Zor Kadın ile İstanbulu şutla Aşk ile Bana Ben Lazımı ekleNeden kalsın?![]()
İstanbul'a oy bekleme de bendenÜçünden birini kullanabileceğim maalesef. Listem dolu.Bence 2 hafta şutlayacaklar beni.
![]()
Aynen en doğru hamle bu olur gibiBuradan şu sonuc çıkıyor Zor Kadın ile İstanbulu şutla Aşk ile Bana Ben Lazımı ekle
![]()
![]()
![]()
5 puancık verirsen yeter.İstanbul'a oy bekleme de bendenSertab'ın eski şarkıları daha klastır
Yenilerden İyileşiyorum, Bi Çaresi Bulunur falan aklıma gelen güzel şarkıları
İstanbul çok iyi gitmişti ama.Buradan şu sonuc çıkıyor Zor Kadın ile İstanbulu şutla Aşk ile Bana Ben Lazımı ekle
![]()
![]()
![]()
İstanbul'a oy bekleme de bendenSertab'ın eski şarkıları daha klastır
Yenilerden İyileşiyorum, Bi Çaresi Bulunur falan aklıma gelen güzel şarkıları
İstanbuldan çekindimi bende çok diyordum senle müzik şeyimiz örtüşüyor zatenAynen en doğru hamle bu olur gibi![]()
Aaa Benim Albümüm yarışmasında ama MS e göre hafif geçiyor burası daha ağır birde en zor sezon gibiİstanbul çok iyi gitmişti ama.
3. olmuştu.![]()
İstanbuldan çekindimi bende çok diyordum senle müzik şeyimiz örtüşüyor zaten
Bana Ben Lazım bence en bilindik şarkılarından Aaa Aşkı ben çok sevmiyorum ama şuan bu ikisini alması o iki şarkı yerine mantıklı görünüyor @kerem
Birde Sevdam Ağlıyor şarkısı var 90lar etkinliğinde çeyrek final gördü Yanarımları falan geçti oda düşünebilir etkinlik şu üyelerle yeni yapıldı çünkü@xBUGRAx
İstanbuldan çekindimi bende çok diyordum senle müzik şeyimiz örtüşüyor zaten
Bana Ben Lazım bence en bilindik şarkılarından Aaa Aşkı ben çok sevmiyorum ama şuan bu ikisini alması o iki şarkı yerine mantıklı görünüyor @kerem
Birde Sevdam Ağlıyor şarkısı var 90lar etkinliğinde çeyrek final gördü Yanarımları falan geçti oda düşünebilir etkinlik şu üyelerle yeni yapıldı çünkü@xBUGRAx
Gece gece beynim sulandı. Napacağımı şaşırdım.Sevdam Ağlıyor çok severim.@kerem
5 puancık verirsen yeter.![]()
İstanbul dinlenmesine dinleniyor da işte yani pek bir numarası yok benceİstanbuldan çekindimi bende çok diyordum senle müzik şeyimiz örtüşüyor zaten