eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

Koparılan Çiçekler'i kullanmaz mıyım? Şimdilik erken diye düşündüm. En geç 2-3 haftaya kadar kullanacağım. :D

@Harunnn60 Gülşen'in o şarkısını o kadar çok seviyorki, eğer forumda olsaydı sana kesinlikle tam puan verirdi. Şansına küs. :A

Ben beğendim şarkını, güzel şarkı ama Seyre Dursun Aşk kadar değil tabii ki. O efsaneyi 3. haftada niye kullandın hala şoktayım. 😱
Tahmin ettim klibin konusunu da o açmış zaten. Oy kullanabilir çok yoğun değilse. Başımızın üstünde yeri var. :A

Seyre Dursun Aşk'ın bu kadar sevildiğini bilmiyordum, orada biraz aptallık ettim evet. Her Gece ile bir iddiam yok bu hafta elenmesem yeter. :A

Tarkan'ın sırasına dikkat :A @Bully

İlk 3 te biz varız @Bully çok güzel denk gelmiş :Z:Z:Z
1)Mustafa Sandal-566
2)Tarkan-547
3)Yalın-546

Daha ilk haftalarda arabayı falan mı kullandın, yoksa sandalyenin böyle bir sonuç alması mümkün değil :A
@Maskeli Fedai melunu seni çeyrek finalde 2 kez tokatladım, utanmadan haftalık sonuç üzerinden bana laf atıyor bir de :A

@Çiğdem- bu sonuç bi şok etkisi yaratmıştı hepimizin üzerinde, bizim forumun sağı solu belli olmuyor hiç :A Keşke devamını getirebilseydin, bu sonuçtan birkaç hafta sonra da şutlanmıştın sanırım :A Forum, Musti'nin kıymetini bilemedi 2 sezonda da :A

Aaa senin final gördün sezonu hatırlamak istemiyordur bende öyle :A :A :A @Bully

Asıl Sen Emre Altuğun hakkını yiyip finale çıkmıştın :( @Bully un hakıydı final :A :A :A
Emre Altuğ ile yarıştığım bir kez daha aklıma gelmemişti daha önce :A Demek ki en az önem verdiğim sezon o sezonmuş, bilinç altıma öyle işlemiş :A

Çiğdem'in dediklerine de harfiyen katılıyorum, imzamı atarım :A

Emre Altuğ ile yarıştığım bir kez daha aklıma gelmemişti daha önce :A Demek ki en az önem verdiğim sezon o sezonmuş, bilinç altıma öyle işlemiş :A

Zaten ben de sen yoksun diye katılmıyorum iki sezondur, seni gömüp finale çıkmadıktan sonra yarışmanın bir heyecanı yok :A

Zaten ben de sen yoksun diye katılmıyorum iki sezondur, seni gömüp finale çıkmadıktan sonra yarışmanın bir heyecanı yok :A
Benim gibi bir efsaneyi ite kaka yenebildiğin için nasıl da mutlu ve gururlusun dimi, bir daha olmayacağını bildiğin daha da yarışmaz ve bir ömür tadını çıkarırsın artık :A Zirvede bırakman en iyisi, şans eseri elde ettiğin o başarı daha da tekrarlanmaz çünkü :A

Seni ciddiye almadılar ayoll geberdi geberecekk diye her hafta yarım nefesle gidiyordun Allah öldürmeyince öldürmüyor :A :A :A

Ama Bully de çok başarılıydı Emre Altuğu yeniden bir foruma tanıttı finalde Erkinin puanları ortada senin ezilmeni istedi :A :A :A

Benim gibi bir efsaneyi ite kaka yenebildiğin için nasıl da mutlu ve gururlusun dimi, bir daha olmayacağını bildiğin daha da yarışmaz ve bir ömür tadını çıkarırsın artık :A Zirvede bırakman en iyisi, şans eseri elde ettiğin o başarı daha da tekrarlanmaz çünkü :A

Seni ciddiye almadılar ayoll geberdi geberecekk diye her hafta yarım nefesle gidiyordun Allah öldürmeyince öldürmüyor :A :A :A

Ama Bully de çok başarılıydı Emre Altuğu yeniden bir foruma tanıttı finalde Erkinin puanları ortada senin ezilmeni istedi :A :A :A
Gelecek sezon Bully katılsın yarışmaya, ben de katılayım ve onu nasıl ezeceğimi görün :A Ama öyle bir şey olmayacak, çünkü benim karşıma çıkmaktan korkacağı için forumdan kaçacak :A

Seni ciddiye almadılar ayoll geberdi geberek diye her hafta yarım nefesle gidiyordun Allah öldürmeyince öldürmüyor :A :A :A

Şansa bala çıktı işte finale ya, Yüksek Sadakat'la rezil olduğu zamanı da biliyoruz. :A Ben 5 sezon boyunca en yarı final görmüş insanım, 3 de Benim Albümüm var etti 8. Kadrolu içi geçmiş jüri @MasacRE- yi kaale alacak değilim, benim seviyemde değil :A

Aynen finalde de Erkin amcaya destek vermiştim :A Ben çıksam ben rezil olacaktım :A Şu ana kadarki hiçbir finalimde rezil olmadım, o açıdan da iyi oldu :A

@Çiğdem- sahip çık jürine yoksa elimde kalacak :A Sinirlerimi bozuyor :A
Gelecek sezon Bully katılsın yarışmaya, ben de katılayım ve onu nasıl ezeceğimi görün :A Ama öyle bir şey olmayacak, çünkü benim karşıma çıkmaktan korkacağı için forumdan kaçacak :A
Juri başkanlarına şikayet edeceksin cnm @sokak sanati @xemrexxx bunlardan birine ya da ikisine @MasacRE- i şikayet edebilirsiniz o manyaklar hakkından gelir kütük beyin başkanları olarak Masacrenin :A :A :A @xBUGRAx

@Maskeli Fedai melunu seni çeyrek finalde 2 kez tokatladım, utanmadan haftalık sonuç üzerinden bana laf atıyor bir de :A

@Çiğdem- bu sonuç bi şok etkisi yaratmıştı hepimizin üzerinde, bizim forumun sağı solu belli olmuyor hiç :A Keşke devamını getirebilseydin, bu sonuçtan birkaç hafta sonra da şutlanmıştın sanırım :A Forum, Musti'nin kıymetini bilemedi 2 sezonda da :A
Hep hit şarkılarıma 1 adım kala elediler o önemli adımları atamadık :F Burcuyla bari olsun en azından bir finalimiz var MS de :A Sunuculuğa terfi ettik sonra cnm :A :A :A