Bu.İstanbul ne? Bilmiyorum ben iyi gelirsen iyi puan veririm gerisi ilgilendirmiyor beni![]()
Bu.İstanbul ne? Bilmiyorum ben iyi gelirsen iyi puan veririm gerisi ilgilendirmiyor beni![]()
Çok güzel olmuş canım. Çok teşekkür ederim.Alamancının şarkısınıda ayarladım artık Haruna az dedikodumuzu yapar sanırım
Güzel oldu
Unuttun beni.
Tahmin ettim klibin konusunu da o açmış zaten. Oy kullanabilir çok yoğun değilse. Başımızın üstünde yeri var.Koparılan Çiçekler'i kullanmaz mıyım? Şimdilik erken diye düşündüm. En geç 2-3 haftaya kadar kullanacağım.
@Harunnn60 Gülşen'in o şarkısını o kadar çok seviyorki, eğer forumda olsaydı sana kesinlikle tam puan verirdi. Şansına küs.
Ben beğendim şarkını, güzel şarkı ama Seyre Dursun Aşk kadar değil tabii ki. O efsaneyi 3. haftada niye kullandın hala şoktayım. 😱
Vasıfsız, niye olmamış atıyorsun?!İşin stratejisi bu zaten.
Istanbul'u haftaya kullanacağım dedim izin vermediler. İyi şarkıydı bence ya.![]()
Bana kurulan türlü kumpaslara rağmen finale çıktıysam o final benim hakkımdır
Gitmem diğer sezona kadar Gülben'i hatırlatıp dururum her gün tüm foruma.![]()
Niye herkes beni göndermeye çalışıyor, ne yaptım ben size
Niye herkes beni göndermeye çalışıyor, ne yaptım ben size![]()
Tarkan'ın sırasına dikkat@Bully
İlk 3 te biz varız @Bully çok güzel denk gelmiş
1)Mustafa Sandal-566
2)Tarkan-547
3)Yalın-546
@Maskeli Fedai melunu seni çeyrek finalde 2 kez tokatladım, utanmadan haftalık sonuç üzerinden bana laf atıyor bir deDaha ilk haftalarda arabayı falan mı kullandın, yoksa sandalyenin böyle bir sonuç alması mümkün değil![]()
Yalan söylüyor, 4 sezon değil 5 sezon yarıştı
https://fav10.net/forum/threads/musicsurvivor-6-sezon-yarı-final-sonuçları.267676/
Emre Altuğ ile yarıştığım bir kez daha aklıma gelmemişti daha önce
Sen muhteşem bir detaysın, bayılıyorum sana..Ayy herkes de bu çılgınlığımı övüyor. @Bully sen de öv.
Zaten ben de sen yoksun diye katılmıyorum iki sezondur, seni gömüp finale çıkmadıktan sonra yarışmanın bir heyecanı yokEmre Altuğ ile yarıştığım bir kez daha aklıma gelmemişti daha önceDemek ki en az önem verdiğim sezon o sezonmuş, bilinç altıma öyle işlemiş
Çiğdem'in dediklerine de harfiyen katılıyorum, imzamı atarım![]()
Benim gibi bir efsaneyi ite kaka yenebildiğin için nasıl da mutlu ve gururlusun dimi, bir daha olmayacağını bildiğin daha da yarışmaz ve bir ömür tadını çıkarırsın artıkZaten ben de sen yoksun diye katılmıyorum iki sezondur, seni gömüp finale çıkmadıktan sonra yarışmanın bir heyecanı yok![]()
Emre Altuğ ile yarıştığım bir kez daha aklıma gelmemişti daha önceDemek ki en az önem verdiğim sezon o sezonmuş, bilinç altıma öyle işlemiş
Çiğdem'in dediklerine de harfiyen katılıyorum, imzamı atarım![]()
Seni ciddiye almadılar ayoll geberdi geberecekk diye her hafta yarım nefesle gidiyordun Allah öldürmeyince öldürmüyorZaten ben de sen yoksun diye katılmıyorum iki sezondur, seni gömüp finale çıkmadıktan sonra yarışmanın bir heyecanı yok![]()
Niye herkes beni göndermeye çalışıyor, ne yaptım ben size![]()
Kütük kütük konuşup milleti gıcık ediyorsunBana ve Gülben'e psikolojik şiddet uyguladın.![]()
Benim gibi bir efsaneyi ite kaka yenebildiğin için nasıl da mutlu ve gururlusun dimi, bir daha olmayacağını bildiğin daha da yarışmaz ve bir ömür tadını çıkarırsın artıkZirvede bırakman en iyisi, şans eseri elde ettiğin o başarı daha da tekrarlanmaz çünkü
![]()
Gelecek sezon Bully katılsın yarışmaya, ben de katılayım ve onu nasıl ezeceğimi görünSeni ciddiye almadılar ayoll geberdi geberecekk diye her hafta yarım nefesle gidiyordun Allah öldürmeyince öldürmüyor![]()
![]()
Ama Bully de çok başarılıydı Emre Altuğu yeniden bir foruma tanıttı finalde Erkinin puanları ortada senin ezilmeni istedi![]()
![]()
![]()
Şansa bala çıktı işte finale ya, Yüksek Sadakat'la rezil olduğu zamanı da biliyoruz.Seni ciddiye almadılar ayoll geberdi geberek diye her hafta yarım nefesle gidiyordun Allah öldürmeyince öldürmüyor![]()
![]()
Ama Bully de çok başarılıydı Emre Altuğu yeniden bir foruma tanıttı finalde Erkinin puanları ortada senin ezilmeni istedi![]()
![]()
![]()
Kütük kütük konuşup milleti gıcık ediyorsun![]()
![]()
![]()
@Çiğdem- sahip çık jürine yoksa elimde kalacakGelecek sezon Bully katılsın yarışmaya, ben de katılayım ve onu nasıl ezeceğimi görünAma öyle bir şey olmayacak, çünkü benim karşıma çıkmaktan korkacağı için forumdan kaçacak
![]()
Juri başkanlarına şikayet edeceksin cnm @sokak sanati @xemrexxx bunlardan birine ya da ikisine @MasacRE- i şikayet edebilirsiniz o manyaklar hakkından gelir kütük beyin başkanları olarak MasacreninGelecek sezon Bully katılsın yarışmaya, ben de katılayım ve onu nasıl ezeceğimi görünAma öyle bir şey olmayacak, çünkü benim karşıma çıkmaktan korkacağı için forumdan kaçacak
![]()
Hep hit şarkılarıma 1 adım kala elediler o önemli adımları atamadık@Maskeli Fedai melunu seni çeyrek finalde 2 kez tokatladım, utanmadan haftalık sonuç üzerinden bana laf atıyor bir de
@Çiğdem- bu sonuç bi şok etkisi yaratmıştı hepimizin üzerinde, bizim forumun sağı solu belli olmuyor hiçKeşke devamını getirebilseydin, bu sonuçtan birkaç hafta sonra da şutlanmıştın sanırım
Forum, Musti'nin kıymetini bilemedi 2 sezonda da
![]()