eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

Yeni hafta oylamamız hayırlı olsun :Z Videoları göndericem yine :Z

Son Oy Gönderme Süresi : 2 Eylül Pazar 21:00
Kenan Doğulu - Aşk Kokusu
Gökhan Türkmen - Dön
Gülben Ergen - Uçacaksın
Demet Akalın - Koltuk
Sertab Erener - Kendime Yeni Bir Ben Lazım
Zülfü Livaneli - Güneş Topla Benim İçin
İrem Derici - Bensiz Yapamazsın
Sezen Aksu - Aşktan Ne Haber
Sia - Alive
Hande Yener - Dön Bana
Nazan Öncel - Nazlı Ay
Selda Bağcan - Ayrılık
Yalın - Benimki (0:15-1:20)
Gülşen - Her Gece (0:18-1:22)
Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak ( 1:25:2:22)

Birkaç hafta daha kullanırım oy. Klasik Demet Akalın yine yerin dibine. :A
@Billy Kane oturduğun juri koltuğa sığar sanırım yeni koltuk parası veremeyiz :A :A :A
hayat-bilgisi-amil-bey_1199666_m.jpg

Kaliteli müzik grubunun önüne geçip zar zor elenmemeyi başardı ama bakalım şimdi başarabilecek mi, göreceğiz. :A

Ah be, bütün atmak istediğim şarkılar da kaçtı. :(
Elinde ne kadar iyi varsa onları dizecektin ilk 2 hafta gibi ama ikinci haftayı da biraz iyi geçirince onun gazıyla biraz cesaretendin bence :A :A :A

Elinde ne kadar iyi varsa onları dizecektin ilk 2 hafta gibi ama ikinci haftayı da biraz iyi geçirince onun gazıyla biraz cesaretendin bence :A :A :A
Aynen, biraz öyle oldu. Dedim, araya iddiasız olanları serpiştireyim. Sonra iddialılara, en sonunda da en iddialılarına geçerim dedim, geçemedim. Demet Akalın ve Hande Yener fanı olanlar varmış, onları unuttum. :A

Aynen, biraz öyle oldu. Dedim, araya iddiasız olanları serpiştireyim. Sonra iddialılara, en sonunda da en iddialılarına geçerim dedim, geçemedim. Demet Akalın ve Hande Yener fanı olanlar varmış, onları unuttum. :A
Yine iyi şarkıyla gelsen @Billy Kane yolcuydu :F Sana hep şunu dedim isime fazla bakılmıyor iddiasız geleni hemen şutlamak istiyorlar taktiksel açıdanda :F

@ozmoturk Sezen ile eleme potasındaydı mesala :A :A :A