Beni beğendin mi.![]()
Gariban @Arslan Bey de yok artık @Billy Kane artık buraya kadarmışAmam egoistin teki zaten herkes onu beğensin diye uğraşıyor![]()
Mükemmel olmak böyle bişey.Amam egoistin teki zaten herkes onu beğensin diye uğraşıyor![]()
Bu hafta elenme lüksüm yok boşa heveslenme.
Birkaç hafta daha kullanırım oy. Klasik Demet Akalın yine yerin dibine.
@Billy Kane oturduğun juri koltuğa sığar sanırım yeni koltuk parası veremeyizBirkaç hafta daha kullanırım oy. Klasik Demet Akalın yine yerin dibine.![]()
Kaliteli müzik grubunun önüne geçip zar zor elenmemeyi başardı ama bakalım şimdi başarabilecek mi, göreceğiz.
Elinde ne kadar iyi varsa onları dizecektin ilk 2 hafta gibi ama ikinci haftayı da biraz iyi geçirince onun gazıyla biraz cesaretendin benceKaliteli müzik grubunun önüne geçip zar zor elenmemeyi başardı ama bakalım şimdi başarabilecek mi, göreceğiz.
Ah be, bütün atmak istediğim şarkılar da kaçtı.![]()
Aynen, biraz öyle oldu. Dedim, araya iddiasız olanları serpiştireyim. Sonra iddialılara, en sonunda da en iddialılarına geçerim dedim, geçemedim. Demet Akalın ve Hande Yener fanı olanlar varmış, onları unuttum.Elinde ne kadar iyi varsa onları dizecektin ilk 2 hafta gibi ama ikinci haftayı da biraz iyi geçirince onun gazıyla biraz cesaretendin bence![]()
![]()
![]()
Yine iyi şarkıyla gelsen @Billy Kane yolcuyduAynen, biraz öyle oldu. Dedim, araya iddiasız olanları serpiştireyim. Sonra iddialılara, en sonunda da en iddialılarına geçerim dedim, geçemedim. Demet Akalın ve Hande Yener fanı olanlar varmış, onları unuttum.![]()
Birkaç hafta daha kullanırım oy. Klasik Demet Akalın yine yerin dibine.![]()