@Bullyİlk 3 te biz varız @Bully çok güzel denk gelmiş
1)Mustafa Sandal-566
2)Tarkan-547
3)Yalın-546
@Bullyİlk 3 te biz varız @Bully çok güzel denk gelmiş
1)Mustafa Sandal-566
2)Tarkan-547
3)Yalın-546
Aaa Alamancı @kerem de unutmamak lazımO Mağara kaçkını adamla finale çıkmak ne olursa olsun başarı tabi![]()
Genelde benden önceki sezonlarda belirli kişiler belirli derecelerde kalıyordu yaptığım 3 sezonda 3 tane sürpriz farklı üyeler çıkardık sen @Tolstoyevski @turkuazz![]()
![]()
Bu sezonda @xBUGRAx inş çıkacak![]()
Yok artıkAaa yok ayollEgo
Normal sezonda sondan 4. mü ne olmuştu oyüzden erken kullanmıştım All Starda 1.oldu
Bu forumun üyeleri gerçekten ne yaptıkları belli olmuyor
![]()
![]()
@Bully
Bu hafta @xBUGRAx uçmaya çalışırken kanatları kopup çakılacak inşO Mağara kaçkını adamla finale çıkmak ne olursa olsun başarı tabi![]()
Genelde benden önceki sezonlarda belirli kişiler belirli derecelerde kalıyordu yaptığım 3 sezonda 3 tane sürpriz farklı üyeler çıkardık sen @Tolstoyevski @turkuazz![]()
![]()
Normal sezonda yaptıkları haksızlığı düzeltmişler diyelimYok artıkBoşuna demiyoruz bu forumda normal bir insan yok diye
![]()
Normals ezonda elenmişti ama puan alacak inş bu seferBu hafta @xBUGRAx uçmaya çalışırken kanatları kopup çakılacak inş![]()
Kim bilir orada ne şarkılar vardıNormal sezonda yaptıkları haksızlığı düzeltmişler diyelim![]()
![]()
![]()
Asıl Sen Emre Altuğun hakkını yiyip finale çıkmıştınKim bilir orada ne şarkılar vardıKimlerin kimlerin hakkını yiyip 1. oldun acaba
![]()
Ayy herkes de bu çılgınlığımı övüyor. @Bully sen de öv.Gece gece bu mesaja kahkaha attım. Ne çılgın birşeysin sen ya.![]()
O Mağara kaçkını adamla finale çıkmak ne olursa olsun başarı tabi![]()
![]()
Bu hafta @xBUGRAx uçmaya çalışırken kanatları kopup çakılacak inş![]()
Senin yetkinde var önce @MasacRE- i sonra kendini banla onuda alıp gitDüşersem tüm forumun üstüne düşerim.![]()
Aaa sen kal ama @MasacRE- i gönderGitmem diğer sezona kadar Gülben'i hatırlatıp dururum her gün tüm foruma.![]()
Recap ayarladık çirkinAyy konuda 2-3 defa ayrı ayrı paylaşıp şimdide özelden paylaşmış cornettodan soğutucak bu çocuk beni @Maskeli Fedai![]()
![]()
@Bully
Bakalım balkon konuşman yine ertelenecek mi artık yapta sende bizde kurtulalımRecap ayarladık çirkin![]()
Koparılan Çiçekler'i şimdi harcamaya gönlüm el vermedi. 2-3 hafta sonra kullanacağım.Buda güzel şarkı![]()
Koparılan Çiçekler'i kullanmaz mıyım? Şimdilik erken diye düşündüm. En geç 2-3 haftaya kadar kullanacağım.Koparılan Çiçekler'i kullanırsın umarım. İnş. tamamen çıkarmamışsındır. İkisi arasından 1. yi seçerdim ben.
Sen şarkımı nasıl buldun bakayım.![]()
Koparılan Çiçekler'i şimdi harcamaya gönlüm el vermedi. 2-3 hafta sonra kullanacağım.![]()
İşin stratejisi bu zaten.Bence de hırs yapıp kullanma. Doğru karar vermişsin
Ben allstarda son 5 haftaya kadar hiç final puanı almamıştım nerdeyse![]()
İşin stratejisi bu zaten.
Istanbul'u haftaya kullanacağım dedim izin vermediler. İyi şarkıydı bence ya.![]()