eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Aaa tanıdım zaten ayoll başlarda olmak heleki ilk şarkı olmak her zaman avantajdır :A :A :A @Ahmed @kerem

Başkanlara bakın bu arada yarışanları jurilerden beni koruyacaklarına onlarla birlik olup isyana katılıyorlar ayoll 😱😱😱 @Bully @serhatt

Yabancıları desteklemeyen sunucu istemiyoruz. Seni kovacagiz:A

Aaa zaten bana şikayet mektupları geliyor Şefinin şarkıcıları dökülüyor ne iş diye onun finali şampiyonluğu :A :A :A

Evet şike yaptım 1. Oldum. Yapabilen varda benim dışımda şike yapsın ve yabancı şarkı ile 1. Olsun :A
Ariana'nın o şarkıyı ben kullanmadım. Sia'nın bu şarkıyı da ben kullanmadım:A

Evet şike yaptım 1. Oldum. Yapabilen varda benim dışımda şike yapsın ve yabancı şarkı ile 1. Olsun :A
Ariana'nın o şarkıyı ben kullanmadım. Sia'nın bu şarkıyı da ben kullanmadım:A
Hhaha Sonuclarda bilmem gördünmü mesajımı seni övdüm Ahmede yabancılarda oturdun yerden puan alamazsın sokak sanatı kendini parçalıyordu yarışanlarda çabalıcak dedim Mayıskralı ve Ahmed te o yok :A :A :A

Hhaha Sonuclarda bilmem gördünmü mesajımı seni övdüm Ahmede yabancılarda oturdun yerden puan alamazsın sokak sanatı kendini parçalıyordu yarışanlarda çabalıcak dedim Mayıskralı ve Ahmed te o yok :A :A :A

Sia'da ben çok yorulmadım finalde biraz kastım ama Ariana büyük emek istiyor :A

Bende tam puan vermedin zaten şarkıya :A
Şike yapmadığım gün gibi ortada yani. Sia"yada tam vermedim bu hafts:A
Aaa tabi cnm Sunucu olarak ben biliyorum zaten :A

Üye etkisi deniliyorda olacak yanı sadece şarkıcı yarışmıyor üyede yarışıyor şarkıcın 2 puan alacaksa sen onu 4 yaptırabiliyorsan bu başarıdır ozaman üyeleri almadan şarkıcıları belirleyip etkinlik gibi onları oylayalım hafta hafta :F Üyede şarkıcının ortağı takım olarak yarışan kazanıyor ama oturup öyle bekleyende şutlanıyor :A :A :A

Aaa tabi cnm Sunucu olarak ben biliyorum zaten :A

Üye etkisi deniliyorda olacak yanı sadece şarkıcı yarışmıyor üyede yarışıyor şarkıcın 2 puan alacaksa sen onu 4 yaptırabiliyorsan bu başarıdır ozaman üyeleri almadan şarkıcıları belirleyip etkinlik gibi onları oylayalım hafta hafta :F Üyede şarkıcının ortağı takım olarak yarışan kazanıyor ama oturup öyle bekleyende şutlanıyor :A :A :A

Tamam boş yapma oy ver :A