eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Hatun güzelmiş yalnız :A @Bully

Aaa siz yeter ki barışın ayoll reytingin köküne kibrit suyu :bhr::bhr::bhr:

@Bully bu ecünnü beni gaza getiriyor.
Arada siyaset olmasa çok iyi anlaşacak 2 adam bunlar, ben o yüzden forumda siyasete girmeyi tercih etmiyorum pek. :D Gerek yok yani, öpüşün barışın bitsin gitsin. :A

Sözde iki tane başkan tuttuk gözü dönmüş yarışmacılar sunucuya saldırırkan bizimkiler horulduyor sanırım :A :A :A @Bully

Sizin göreviniz benide korumak ayoll @sokak sanati @xemrexxx :A :A :A
-Juri Başkanları-
Milli Şef @sokak sanati
k%C4%B1z%C4%B1lderililer.jpg

Korişimiz @xemrexxx
giphy-7.gif
Seni kim gebertirse desteklerin:A

Sende alıştın bence yarışmaya mesmesoda senin gibi iyi şarkılarla başlasa iyi olurdu azıcık iddiasız gelince hemen tekmeyi atıyorlar :A :A :A
Ben canım ne isterse, anlık atıyorum. Hoşuma gitmesi şartıyla tabii. Şarkı tamamıyla beni benden alıyorsa genelde atıyorum. :D

Baba beni hem Calvin Harris hem de Ferdi Tayfur ile ilk haftalardan elediler. İkisinin de finale kadar taş gibi şarkıları vardı. Katıldığım haftalarda benim şarkılarımdan kat ve kat daha da kötü şarkılar olmasına rağmen beni elediler. Dedin ya, üyeye göre veriyorsunuz falan. O da var ama bundan ayrı olarak açık ve net bir 'zevksizlik' hakim. Bunu da sabaha kadar tartışabilirim yarın gece, isteyen olursa. Çünkü haklıyım.

Bundan daha iyi şarkıyı nereden bulsun Allah aşkına? Bulutlara Esir Olduk gibi finalde kullanılacak şarkıyla mı gelsin?
Stratejik hareket edebilirdi. Kullanılacak bir sürü şarkısı varken geçen haftaki şarkı bence olmadı. Ayrıca bu benim fikrim bu kadar ters çıkmaya gerek yok :D

Stratejik hareket edebilirdi. Kullanılacak bir sürü şarkısı varken geçen haftaki şarkı bence olmadı. Ayrıca bu benim fikrim bu kadar ters çıkmaya gerek yok :D
Gitsem Diyorum ve Bu Yol Uzar ilk iki haftada elenmemek için -çıtayı çok düşürdüm, yoksa bu iki şarkı haftayı kurtamalık değil- gayet iyi seçimler. Sizler eğer "bu şarkı yetersizdi, daha iyisiyle gelmen gerekirdi" diyorsanız, kast etmek isteseniz de istemeniz de daha iyisi "Bulutlara Esir Olduk"tur. Forum zevksiz, bu kadar basit.

Gitsem Diyorum ve Bu Yol Uzar ilk iki haftada elenmemek için -çıtayı çok düşürdüm, yoksa bu iki şarkı haftayı kurtamalık değil- gayet iyi seçimler. Sizler eğer "bu şarkı yetersizdi, daha iyisiyle gelmen gerekirdi" diyorsanız, kast etmek isteseniz de istemeniz de daha iyisi "Bulutlara Esir Olduk"tur. Forum zevksiz, bu kadar basit.
Gitsem Diyorum’a çok yüksek puan verdim. En sevdiğim şarkılarından biridir. Kimse ilk haftadan Bulutlara Esir Olduk kullansın demiyor zaten.