DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,491
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Senin yüzünden...(manasız)Niye göz ardı ettin lan adamı 😱 Siyaset yüzünden mi
Senin yüzünden...(manasız)Niye göz ardı ettin lan adamı 😱 Siyaset yüzünden mi
Kolay gelsin o zaman. İstersen yardım edebilirim.Bir kamyon oy yığılmış hiç birine bakmadım henüz posta memuru düşün gelen zarflar içnide kendini kaybediyor o durumdayım şuan
Bu hafta bitince diğer haftalarda oyları yollarım yeni işin oy toplamak olur iş boşa çıkıcaksın malumKolay gelsin o zaman. İstersen yardım edebilirim.
Senin yüzünden...(manasız)
Öyle diyor baksana. @Maskeli Fedai haberin var mı la gözardı edildiğinden
MF'den nasıl Burak çıkabilir ki? Sizi kandırmış, adı o değildir. Geçen günlerde belirtmiştim zaten, haberi vardır.Öyle diyor baksana. @Maskeli Fedai haberin var mı la gözardı edildiğinden
MF'den nasıl Burak çıkabilir ki? Sizi kandırmış, adı o değildir. Geçen günlerde belirtmiştim zaten, haberi vardır.
Ben bir de bunları iyi arkadaş sanıyordum nedenseÖyle diyor baksana. @Maskeli Fedai haberin var mı la gözardı edildiğinden
Senden şey çıkıyorsa MF'den de Burak çıkabilir elbet.MF'den nasıl Burak çıkabilir ki? Sizi kandırmış, adı o değildir.
Ben de öyle düşünüyordum, tencere kapak gibiydiler iki tuhaf.Ben bir de bunları iyi arkadaş sanıyordum nedense
Ahaha Arkadaşı kara listeye alalı yıllar oluyor demek ki karşılıklıymışÖyle diyor baksana. @Maskeli Fedai haberin var mı la gözardı edildiğinden
Ne alaka MF'den Burak çıkmaz lafı Forumu ciddiye alan arkadaşların beyni yanıyor galiba. Gerçek hayatla forumu karşılaştırıyorlarSenden şey çıkıyorsa MF'den de Burak çıkabilir elbet.
Ben de öyle düşünüyordum, tencere kapak gibiydiler iki tuhaf.
@xBUGRAx Kıskanıyor diye @DarkLegenD @Maskeli Fedai birbirine engel koymuşlarAhaha Arkadaşı kara listeye alalı yıllar oluyor demek ki karşılıklıymış
Kısaca umrumda değil kimse. Seven sever sevmeyen sevmez
Ben bir de bunları iyi arkadaş sanıyordum nedense
En büyük arkadaşlıklar göz ardıyla başlarmış. (ne alaka)Ben de öyle düşünüyordum, tencere kapak gibiydiler iki tuhaf.
Kız bi dur zaten ortalık karışık.
Hhaha @Maskeli Fedai kaçamıyor her konunun ucu @xBUGRAx a bağlanıyorKız bi dur zaten ortalık karışık.
Ahaha Arkadaşı kara listeye alalı yıllar oluyor demek ki karşılıklıymış
Kısaca umrumda değil kimse. Seven sever sevmeyen sevmez
Lan beni trollemiyonuz dimi siz, bu 2 Çaki severin aralarının bozuk olduğuna inanasım gelmiyor nedense. @Çiğdem-En büyük arkadaşlıklar göz ardıyla başlarmış. (ne alaka)
Durum gayet açık. Yalın'a verdiğim düşük puan elenmesine sebep olacak. Bu durum senin psikolojik yönden kötüleşmene, dolayısıyla da foruma ara vermene neden olacak. Ve böylelikle avatarını görmekten kurtulmuş olacağım ahahahaha.Kız bi dur zaten ortalık karışık.
Şimdi senin oy vermende caiz değil gibi İlk 2 hafta oylarını icelememiştim dur şu 3 haftalık Yalına oy defterini bir inleceyeyim ona göre hükmünü veririz @BullyEn büyük arkadaşlıklar göz ardıyla başlarmış. (ne alaka)
Benden başka kimse Çaki'yi sevemez.Lan beni trollemiyonuz dimi siz, bu 2 Çaki severin aralarının bozuk olduğuna inanasım gelmiyor nedense. @Çiğdem-
Ben öyle yazıyor sanıyordum vlla @BullyNe alaka MF'den Burak çıkmaz lafı Forumu ciddiye alan arkadaşların beyni yanıyor galiba. Gerçek hayatla forumu karşılaştırıyorlar
Sanki kimlikte Maskeli Fedai yazıyor