Tşşk cnm desteklerin içinSertab Erener müthiş bir ses bence kesinlikle finale çıkması gereken kişilerden biri yarışanlar arasında ama artık dediğim gibi benim son oyumdu. @kerem umarım finale çıkmayı başarırsın.
Tşşk cnm desteklerin içinSertab Erener müthiş bir ses bence kesinlikle finale çıkması gereken kişilerden biri yarışanlar arasında ama artık dediğim gibi benim son oyumdu. @kerem umarım finale çıkmayı başarırsın.
Canım beni seçseydin seni sonuna kadar korurdum, bi görevim olmadığı için Beşiktaş'ın maçını izledim sıkıntıdan Herkes kendi yaptıklarının sonuçlarına katlanacakSözde iki tane başkan tuttuk gözü dönmüş yarışmacılar sunucuya saldırırkan bizimkiler horulduyor sanırım @Bully
Sizin göreviniz benide korumak ayoll @sokak sanati @xemrexxx
-Juri Başkanları-
Milli Şef @sokak sanati
Korişimiz @xemrexxx
Rica ederim canım, umarım hak eden kazanır. Herkese başarılar. 🙄Tşşk cnm desteklerin için
Cidden güme gidebilirdi, uğraşılmaz da bu çirkefle. Ben o yüzden ısrar etme dedim sana başına kalmasın diye. Jüri başkanı değilim ama senin ve yarışmanın iyiliğini düşünüyorum...Gerçi değiştir diyorduk ama hafta gerçekten zor elenir falandın başımıza kalırdın @Bully
Canım beni seçseydin seni sonuna kadar korurdum, bi görevim olmadığı için Beşiktaş'ın maçını izledim sıkıntıdan Herkes kendi yaptıklarının sonuçlarına katlanacak
Zaten bizim başkanlar birisi baltayla dolaşıp şefim diye diğeride dizi karakteri gibi davranıo korişim diye dolaşıyor @xemrexxx @sokak sanatiCidden güme gidebilirdi, uğraşılmaz da bu çirkefle. Ben o yüzden ısrar etme dedim sana başına kalmasın diye. Jüri başkanı değilim ama senin ve yarışmanın iyiliğini düşünüyorum...
Al birini vur ötekine işte, ciddiyet sıfır. Böyle troll başkanlar seçersen olacağı o.Zaten bizim başkanlar birisi baltayla dolaşıp şefim diye diğeride dizi karakteri gibi davranıo korişim diye dolaşıyor @xemrexxx @sokak sanati
Milli duygu iyidirOylarımı kullandım. Milli duygularımızın sömürüsü altında olduğumuz bir hafta yaşadığımız için istediğim kişiye gönül rahatlığıyla tam puanı yapıştıramadım.
Hhaha ama benim yarışmamada böyleleri yakışırdı cnmAl birini vur ötekine işte, ciddiyet sıfır. Böyle troll başkanlar seçersen olacağı o.
Niye hep 3 tane emoji kullanıyorsun? (aşırı gereksiz soru)Milli duygu iyidir
İlk foruma geldiğimde aşırı kullanıyordum Biraz azaltmamın iyi olucağı yönünde uyarı aldım para dağıtır gibi dağıtıyordumNiye hep 3 tane emoji kullanıyorsun? (aşırı gereksiz soru)
Ben de onun puanını düşürmek isteyebilirdim. Ama bendeki puanı daha ne kadar düşük olabilir acaba @keremAlamancıya bak ayoll puanını 3 e indirmiş ama kabul etmiyorum tabikide geçmiş olsun
Yalın'ı bir çırpıda harcadın yani, yazıklar olsun sana...Oylarımı kullandım. Milli duygularımızın sömürüsü altında olduğumuz bir hafta yaşadığımız için istediğim kişiye gönül rahatlığıyla tam puanı yapıştıramadım.
Elenirse Alaman dazlaklarıyla yarışmayı basar @kerem 😱😱😱 @sokak sanatiBen de onun puanını düşürmek isteyebilirdim. Ama bendeki puanı daha ne kadar düşük olabilir acaba @kerem
Ona verdiģim muhteşem oylar sayesinde elenmesi mümkün değil. Nasıl da algı operasyonu yapıyorum.
Ben şahsen şarkıya ve sanatçıya, beni hitap etmesine bakıyorum, öyle veriyorum. Oğuzhan Koç'a da hiç çok düşük vermedim.Oyumu şimdi kullandım ve eve döndüğüm için içimi boşaltmak istiyorum. Öncelikle geçen hafta dediğim gibi ne olur bundan sonra oyları şarkıların seçene göre değil kalitesine göre verin. Şimdi diyeceksiniz ki bu yine niye ağlıyor? Ama benim deli Karadeniz damarım durmuyor tekrardan kaynıyor.
Yetkililere sesleniyorum buradan ve elinizi vicdanınıza koyun. Allah aşkına geçen haftaki şarkımın nesi kötüydü? Şurada 5-6 isim hariç herkes bilinmedik şarkılar koyuyor. Kimileri hayatlarından ilk kez duydukları şarkıları sırf seçen yakın arkadaşı diye yüksek puan veriyor.
Lütfen bu isyanım bir mihenk taşı olsun ve bundan sonra adil bir şekilde yarışmaya devam edelim. Bir senedir deli gibi beklediğim yarışmadan 2. haftadan elenmek aşırı koydu bunu da bilmenizi isterim.
Bir kamyon oy yığılmış hiç birine bakmadım henüz posta memuru düşün gelen zarflar içnide kendini kaybediyor o durumdayım şuanOna verdiģim muhteşem oylar sayesinde elenmesi mümkün değil. Nasıl da algı operasyonu yapıyorum.
Ciddi ciddi, göz ardı ettiğim bir üyenin yarıştığı şarkıcıya tam puan vereceğimi mi düşündün?Yalın'ı bir çırpıda harcadın yani, yazıklar olsun sana...
Sende alıştın bence yarışmaya mesmesoda senin gibi iyi şarkılarla başlasa iyi olurdu azıcık iddiasız gelince hemen tekmeyi atıyorlarBen şahsen şarkıya ve sanatçıya, beni hitap etmesine bakıyorum, öyle veriyorum. Oğuzhan Koç'a da hiç çok düşük vermedim.
Kişiye göre verseydim mesela, @Yiğitt'e düşük vermem gerekirdi örneğin. Yerin dibine sokuyor benim şarkıcıyı ama hitap etmediği içindir bu.
Dediğine katılıyorum ve kişiye göre veren illa ki oluyordur. Ben onlardan değilim. Şarkıcıya bakıyorum, şarkısına bakıyorum hitap ediyor mu diye, öyle veriyorum. Yabancı şarkılar genelde hitap etmiyor, Hande Yener ve Demet Akalın da genelde hitap etmiyor, düşük veriyorum. Hitap eden şarkıları da var, ayrı konu.
Ayrıca geçen hafta keşke daha iddialı şarkıyla girseydin. Aralarda kalan şarkılardandı Oğuzhan'ın. Ben bile iddialı ile girmedim, zor kurtuldum. Bu hafta da muamma.
Niye göz ardı ettin lan adamı 😱 Siyaset yüzünden miCiddi ciddi, göz ardı ettiğim bir üyenin yarıştığı şarkıcıya tam puan vereceğimi mi düşündün?