eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Sertab Erener müthiş bir ses bence kesinlikle finale çıkması gereken kişilerden biri yarışanlar arasında ama artık dediğim gibi benim son oyumdu. :X @kerem umarım finale çıkmayı başarırsın. :mouth:
Tşşk cnm desteklerin için :bhr::bhr::bhr:

Sözde iki tane başkan tuttuk gözü dönmüş yarışmacılar sunucuya saldırırkan bizimkiler horulduyor sanırım :A :A :A @Bully

Sizin göreviniz benide korumak ayoll @sokak sanati @xemrexxx :A :A :A
-Juri Başkanları-
Milli Şef @sokak sanati
k%C4%B1z%C4%B1lderililer.jpg

Korişimiz @xemrexxx
giphy-7.gif
Canım beni seçseydin seni sonuna kadar korurdum, bi görevim olmadığı için Beşiktaş'ın maçını izledim sıkıntıdan :A Herkes kendi yaptıklarının sonuçlarına katlanacak :A

Gerçi değiştir diyorduk ama hafta gerçekten zor elenir falandın başımıza kalırdın :A :A :A @Bully
Cidden güme gidebilirdi, uğraşılmaz da bu çirkefle. :A Ben o yüzden ısrar etme dedim sana başına kalmasın diye. :A Jüri başkanı değilim ama senin ve yarışmanın iyiliğini düşünüyorum...

Canım beni seçseydin seni sonuna kadar korurdum, bi görevim olmadığı için Beşiktaş'ın maçını izledim sıkıntıdan :A Herkes kendi yaptıklarının sonuçlarına katlanacak :A
Cidden güme gidebilirdi, uğraşılmaz da bu çirkefle. :A Ben o yüzden ısrar etme dedim sana başına kalmasın diye. :A Jüri başkanı değilim ama senin ve yarışmanın iyiliğini düşünüyorum...
Zaten bizim başkanlar birisi baltayla dolaşıp şefim diye diğeride dizi karakteri gibi davranıo korişim diye dolaşıyor :F :F :F @xemrexxx @sokak sanati

Niye hep 3 tane emoji kullanıyorsun? (aşırı gereksiz soru)
İlk foruma geldiğimde aşırı kullanıyordum :F Biraz azaltmamın iyi olucağı yönünde uyarı aldım para dağıtır gibi dağıtıyordum :A :A :A

Sonra uğurlu sayımda karar kıldım kılış o kılış üzerinden geçecek 5 yıl aralıkta
:F :F :F

Oyumu şimdi kullandım ve eve döndüğüm için içimi boşaltmak istiyorum. Öncelikle geçen hafta dediğim gibi ne olur bundan sonra oyları şarkıların seçene göre değil kalitesine göre verin. Şimdi diyeceksiniz ki bu yine niye ağlıyor? Ama benim deli Karadeniz damarım durmuyor tekrardan kaynıyor.

Yetkililere sesleniyorum buradan ve elinizi vicdanınıza koyun. Allah aşkına geçen haftaki şarkımın nesi kötüydü? Şurada 5-6 isim hariç herkes bilinmedik şarkılar koyuyor. Kimileri hayatlarından ilk kez duydukları şarkıları sırf seçen yakın arkadaşı diye yüksek puan veriyor.

Lütfen bu isyanım bir mihenk taşı olsun ve bundan sonra adil bir şekilde yarışmaya devam edelim. Bir senedir deli gibi beklediğim yarışmadan 2. haftadan elenmek aşırı koydu bunu da bilmenizi isterim.
Ben şahsen şarkıya ve sanatçıya, beni hitap etmesine bakıyorum, öyle veriyorum. Oğuzhan Koç'a da hiç çok düşük vermedim. :)

Kişiye göre verseydim mesela, @Yiğitt'e düşük vermem gerekirdi örneğin. Yerin dibine sokuyor benim şarkıcıyı ama hitap etmediği içindir bu. :D

Dediğine katılıyorum ve kişiye göre veren illa ki oluyordur. Ben onlardan değilim. Şarkıcıya bakıyorum, şarkısına bakıyorum hitap ediyor mu diye, öyle veriyorum. Yabancı şarkılar genelde hitap etmiyor, Hande Yener ve Demet Akalın da genelde hitap etmiyor, düşük veriyorum. Hitap eden şarkıları da var, ayrı konu. :)

Ayrıca geçen hafta keşke daha iddialı şarkıyla girseydin. Aralarda kalan şarkılardandı Oğuzhan'ın. Ben bile iddialı ile girmedim, zor kurtuldum. Bu hafta da muamma. :)

Ben şahsen şarkıya ve sanatçıya, beni hitap etmesine bakıyorum, öyle veriyorum. Oğuzhan Koç'a da hiç çok düşük vermedim. :)

Kişiye göre verseydim mesela, @Yiğitt'e düşük vermem gerekirdi örneğin. Yerin dibine sokuyor benim şarkıcıyı ama hitap etmediği içindir bu. :D

Dediğine katılıyorum ve kişiye göre veren illa ki oluyordur. Ben onlardan değilim. Şarkıcıya bakıyorum, şarkısına bakıyorum hitap ediyor mu diye, öyle veriyorum. Yabancı şarkılar genelde hitap etmiyor, Hande Yener ve Demet Akalın da genelde hitap etmiyor, düşük veriyorum. Hitap eden şarkıları da var, ayrı konu. :)

Ayrıca geçen hafta keşke daha iddialı şarkıyla girseydin. Aralarda kalan şarkılardandı Oğuzhan'ın. Ben bile iddialı ile girmedim, zor kurtuldum. Bu hafta da muamma. :)
Sende alıştın bence yarışmaya mesmesoda senin gibi iyi şarkılarla başlasa iyi olurdu azıcık iddiasız gelince hemen tekmeyi atıyorlar :A :A :A