xBUGRAx
Süper Emekli
MF'den nasıl Burak çıkabilir ki? Sizi kandırmış, adı o değildir. Geçen günlerde belirtmiştim zaten, haberi vardır.
Beni de Burak adı etkiledi zaten... @Çiğdem- @Bully @Maskeli Fedai
MF'den nasıl Burak çıkabilir ki? Sizi kandırmış, adı o değildir. Geçen günlerde belirtmiştim zaten, haberi vardır.
Reis'in İnce'yi tokatlamasını hazmedemedi işte Sanki ben yaptımLan beni trollemiyonuz dimi siz, bu 2 Çaki severin aralarının bozuk olduğuna inanasım gelmiyor nedense. @Çiğdem-
Çok kötüsün...Durum gayet açık. Yalın'a verdiğim düşük puan elenmesine sebep olacak. Bu durum senin psikolojik yönden kötüleşmene, dolayısıyla da foruma ara vermene neden olacak. Ve böylelikle avatarını görmekten kurtulmuş olacağım ahahahaha.
Avatarımdaki gibi bakıyorum şu an sana.Çok kötüsün...
NEEE?! Süper moderatör olduğum zaman kıçına tekmeyi atarım o yan sanayi 2. el bozuntusu fedaiye.
Şikayet edeyim de ceza al. Kışkırdım.Reis'in İnce'yi tokatlamasını hazmedemedi işte Sanki ben yaptım
Hhaha sebebini öğrendinNEEE?! Süper moderatör olduğum zaman kıçına tekmeyi atarım o yan sanayi 2. el bozuntusu fedaiye.
Kendiniz halledin artık meselenizi. Uyumam lazım.Hhaha sebebini öğrendin
Her şeyin altından @xBUGRAx çıkıyor zaten, tam total dizilerindeki kötü karakter. Maskeli ve Dark kardeşlerimin de aralarına girmiş.
Melunum şansını fazla zorlamamalı Bu ortamda geçen her şey @Çiğdem-'in reyting için yaptığı oyunlardırŞikayet edeyim de ceza al. Kışkırdım.
Aaa benmi dedim size bee iki manyak birbirinizi engelleyin diyeMelunum şansını fazla zorlamamalı Bu ortamda geçen her şey @Çiğdem-'in reyting için yaptığı oyunlardır
Sırf reyting artışı yaşama diye MF ile forumun gelmiş geçmiş en iyi anlaşan iki dostu olalım da gör gününü.Aaa benmi dedim size bee iki manyak birbirinizi engelleyin diye
Gerçi mağzemede çıktı evet @Bully @DarkLegenD
Aaa siz yeter ki barışın ayoll reytingin köküne kibrit suyuSırf reyting artışı yaşama diye MF ile forumun gelmiş geçmiş en iyi anlaşan iki dostu olalım da gör gününü.