Ay adı üstünde konuğum.Ya sonuna kadar oylasan ne olacak sanki? Kal lütfen.
Yook? @Çiğdem-Ay adı üstünde konuğum.
Hmm, ben kesin ilk üçteyim o zaman.Ben de kullandım, ilk 3 belliydi. Diğerleri zorladı.
Oğuzhan elenmeyi hak etmedi, haklısın. Ama keşke daha iyi bir şarkısıyla gelseydin. Geçen hafta da demiştim. Ha çok düşük vermedim, adaletli oldu benim açımdan oylama ama kalmasını çok isterdim.Oyumu şimdi kullandım ve eve döndüğüm için içimi boşaltmak istiyorum. Öncelikle geçen hafta dediğim gibi ne olur bundan sonra oyları şarkıların seçene göre değil kalitesine göre verin. Şimdi diyeceksiniz ki bu yine niye ağlıyor? Ama benim deli Karadeniz damarım durmuyor tekrardan kaynıyor.
Yetkililere sesleniyorum buradan ve elinizi vicdanınıza koyun. Allah aşkına geçen haftaki şarkımın nesi kötüydü? Şurada 5-6 isim hariç herkes bilinmedik şarkılar koyuyor. Kimileri hayatlarından ilk kez duydukları şarkıları sırf seçen yakın arkadaşı diye yüksek puan veriyor.
Lütfen bu isyanım bir mihenk taşı olsun ve bundan sonra adil bir şekilde yarışmaya devam edelim. Bir senedir deli gibi beklediğim yarışmadan 2. haftadan elenmek aşırı koydu bunu da bilmenizi isterim.
Salı akşamı görürsün artık, ilk 3'te misin son 3'te ( ) misin?Hmm, ben kesin ilk üçteyim o zaman.
Eğer son üçteysem söyle de sana verdiğim puanı değiştireyim hemen.Salı akşamı görürsün artık, ilk 3'te misin son 3'te ( ) misin?
Spoiler vermiyim tadı kaçar sonra. @Çiğdem- değiştirtmez hem.Eğer son üçteysem söyle de sana verdiğim puanı değiştireyim hemen.
Salı akşamı, hafta başladıktan 4 gün sonra sonuçlar. Haberin olsun.Sonuçlar ne zaman?
Keşke strateji yerine iyi şarkılarınla gidebildin kadar gitseydinOyumu şimdi kullandım ve eve döndüğüm için içimi boşaltmak istiyorum. Öncelikle geçen hafta dediğim gibi ne olur bundan sonra oyları şarkıların seçene göre değil kalitesine göre verin. Şimdi diyeceksiniz ki bu yine niye ağlıyor? Ama benim deli Karadeniz damarım durmuyor tekrardan kaynıyor.
Yetkililere sesleniyorum buradan ve elinizi vicdanınıza koyun. Allah aşkına geçen haftaki şarkımın nesi kötüydü? Şurada 5-6 isim hariç herkes bilinmedik şarkılar koyuyor. Kimileri hayatlarından ilk kez duydukları şarkıları sırf seçen yakın arkadaşı diye yüksek puan veriyor.
Lütfen bu isyanım bir mihenk taşı olsun ve bundan sonra adil bir şekilde yarışmaya devam edelim. Bir senedir deli gibi beklediğim yarışmadan 2. haftadan elenmek aşırı koydu bunu da bilmenizi isterim.
Beni neden 2 haftadır listede ilk 3e koyuyorsun? Zaten yabancı, ve en ilk sıralarda olunca şansı daha da azalıyor. Elensem suçlu sensin.
Sözde iki tane başkan tuttuk gözü dönmüş yarışmacılar sunucuya saldırırkan bizimkiler horulduyor sanırım @BullyBeni niye en başa atıyorsun?
Alamancının seveni yok cnm @dizi kolik bir iki kişi var sizde elinizi çekerseniz Sertablada osla şutlanacak
Baba beni hem Calvin Harris hem de Ferdi Tayfur ile ilk haftalardan elediler. İkisinin de finale kadar taş gibi şarkıları vardı. Katıldığım haftalarda benim şarkılarımdan kat ve kat daha da kötü şarkılar olmasına rağmen beni elediler. Dedin ya, üyeye göre veriyorsunuz falan. O da var ama bundan ayrı olarak açık ve net bir 'zevksizlik' hakim. Bunu da sabaha kadar tartışabilirim yarın gece, isteyen olursa. Çünkü haklıyım.Oyumu şimdi kullandım ve eve döndüğüm için içimi boşaltmak istiyorum. Öncelikle geçen hafta dediğim gibi ne olur bundan sonra oyları şarkıların seçene göre değil kalitesine göre verin. Şimdi diyeceksiniz ki bu yine niye ağlıyor? Ama benim deli Karadeniz damarım durmuyor tekrardan kaynıyor.
Bundan daha iyi şarkıyı nereden bulsun Allah aşkına? Bulutlara Esir Olduk gibi finalde kullanılacak şarkıyla mı gelsin?Oğuzhan elenmeyi hak etmedi, haklısın. Ama keşke daha iyi bir şarkısıyla gelseydin. Geçen hafta da demiştim. Ha çok düşük vermedim, adaletli oldu benim açımdan oylama ama kalmasını çok isterdim.
Sertab Erener müthiş bir ses bence kesinlikle finale çıkması gereken kişilerden biri yarışanlar arasında ama artık dediğim gibi benim son oyumdu. @kerem umarım finale çıkmayı başarırsın.Alamancının seveni yok cnm @dizi kolik bir iki kişi var sizde elinizi çekerseniz Sertablada osla şutlanacak
Eğer son üçteysem söyle de sana verdiğim puanı değiştireyim hemen.
Alamancıya bak ayoll puanını 3 e indirmiş ama kabul etmiyorum tabikide geçmiş olsunSpoiler vermiyim tadı kaçar sonra. @Çiğdem- değiştirtmez hem.