eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Başkaları başka yerlerini sallaya sallaya şampiyon oluyor. O bırak da elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olsun. 😎
Keşke herhangi bir yerini sallamadan şampiyon olabilse.

3zW114.gif

Şarkı söyleyerek, şarkı söylerken de elini kolunu sallayarak şampiyon oluyor. Onun şampiyon olması için şarkı söylemesi, şarkı söylerken el kol hareketleriyle şarkısını yaşatması yeterli. :)
Şampiyon olması için herhangi bir yarışmaya katılması yeterli. Adı yeter. Çoğu olayda 'adı yeter' ikilisi, birini övmek için kullanılır ama maalesef burada, hayır.

Şampiyon olması için herhangi bir yarışmaya katılması yeterli. Adı yeter. Çoğu olayda 'adı yeter' ikilisi, birini övmek için kullanılır ama maalesef burada, hayır.
Sıla ile yarışılmadı diye düşünüyordum, birinci sezon ile @denizz19 tarafından alınmış ve şampiyon olmuş. Adı yeter tabii ki, sonuçta kalite. Adı, yaptıkları ortada olduğu için yeter. :)

Sen beğenmeyince ben yüksek alıyorum bu hafta yükselicez o zaman. :Z :A
Aaa ben kendi adıma bir şey anlamadım şarkıdan ayoll :A @tolgab Desen hala inatla kadının en kötü döneminden seçmeye devam ediyor siz birbirinizi batırmak için yarışmaya girmişsiniz onu anladım Forumdash iyi ki burda değil :A :A :A

Aaa ben kendi adıma bir şey anlamadım şarkıdan ayoll :A @tolgab Desen hala inatla kadının en kötü döneminden seçmeye devam ediyor siz birbirinizi batırmak için yarışmaya girmişsiniz onu anladım Forumdash iyi ki burda değil :A :A :A
Dur değiştireyim bende emin olamadım. :A
@tolgab ın işi kolay aslında Hande'nin şampiyon olduğu sezonlardaki sıralamadan seçsin şarkılarını. :A

Dur değiştireyim bende emin olamadım. :A
@tolgab ın işi kolay aslında Hande'nin şampiyon olduğu sezonlardaki sıralamadan seçsin şarkılarını. :A
Çok tuhaf şarkılar seçiyor zaten listede el ele oluyorsunuz diplerde oda ayrı tuhaf ayrılmıyorsunuzda :A :A :A Ama bu sefer altta kalan elenebilir dikkat edin :F

Tuhaf dediğine göre elektronik dönemlerinden seçiyor heralde sen tek o dönemini sevmiyordun çünkü. :A
Aşkın Ateşi 2006 dinledim son albümüydü Romeo ile birlikte kadın delirdi zaten albümün adıda nasıl delirdim :F 2007 den 2016 a kadar 10 yıl dinlemedim ama 2016 dan beridir tekrar dinliyorum son 2 yılda zaten klipli şarkıları kullansa 7-8 çıkar 6-7 de 2000-2006 döneminden var yanı 2007-2015 döneminden seçmenin bence mantığı yok en rezil dönemleri :A :A :A

Aaa sadece Bodrum şarkısını seviyorum o dönemden okadar :F