Bana yine tam puan yok yani.Here I Am'i ben de kullanmıştım çok sevdiğim bir şarkı ama @xBUGRAx Gülben'in efsane parçasıyla gelmiş.
Bana yine tam puan yok yani.Here I Am'i ben de kullanmıştım çok sevdiğim bir şarkı ama @xBUGRAx Gülben'in efsane parçasıyla gelmiş.
Aklın sıra kaos yaratıp reyting kazanmaya çalışıyorsun. Bizim forum yemez mi emin değilim.Hhaha Dur daha sen yenisin ayoll Dişi Acun olmak kolaymı sandın öyle öyle @dreamy @Bully @sokak sanati
8.Sezonuda deviriyorsak işe yarıyor demek cnm Reel Hayatın Acunu ve Survivoru varsa Sanal Aleminde Dişi Acunu Survivoru varAklın sıra kaos yaratıp reyting kazanmaya çalışıyorsun. Bizim forum yemez mi emin değilim.
Bana işlemez onlar canım. İyi mi sen o planlarını @mrt-06 @batuhankaralar üzerinde dene. İkiside birbirinden berbat şarkılarla karşımıza geliyorlar da.8.Sezonuda deviriyorsak işe yarıyor demek cnm Reel Hayatın Acunu ve Survivoru varsa Sanal Aleminde Dişi Acunu Survivoru var
Özel planlaırm var senin üzerinde
Hhaha @mrt-06 şarkısı çok güzel milli duygu aşıla birazBana işlemez onlar canım. İyi mi sen o planlarını @mrt-06 @batuhankaralar üzerinde dene. İkiside birbirinden berbat şarkılarla karşımıza geliyorlar da.
Sen o berbat dediğin şarkıya kurban ol beBana işlemez onlar canım. İyi mi sen o planlarını @mrt-06 @batuhankaralar üzerinde dene. İkiside birbirinden berbat şarkılarla karşımıza geliyorlar da.
1 Puanın sahibi katil olacak Salı gecesiHerkesi şok edecek sansasyonel oylarımı kullandım
Neden? Neden? Neden?Sen o berbat dediğin şarkıya kurban ol be
Oyumu sanatçının kendisine verdim üyeyle bir problemim yok1 Puanın sahibi katil olacak Salı gecesi
Şarkısına göre verecen ayoll sahibiyle evlenecek halin yok Ama senle bir problemi yokmuş @keremOyumu sanatçının kendisine verdim üyeyle bir problemim yok
Nee sen Selda Bağcan'a kötü sanatçı mı diyorsun 😱 Sözünü geri al çarpılırsınNeden? Neden? Neden?
İyi bir şarkıcı seçseydin keşke.
Olmuşum gibi davrandımOndan sonra iffet sahibi oldun
Neyse başka bir şey demeyeyim de sonra kime 1 verdiğim ortaya çıkmasınŞarkısına göre verecen ayoll sahibiyle evlenecek halin yok Ama senle bir problemi yokmuş @kerem
Dazlak mazlak ama anlamıştır herhalde @keremNeyse başka bir şey demeyeyim de sonra kime 1 verdiğim ortaya çıkmasın
Öyle yapanların yeri cehennemOlmuşum gibi davrandım
Asıl senin gibilerin yeri cehennemÖyle yapanların yeri cehennem
Karadeniz yer yüzünde ki Cennet ayollAsıl senin gibilerin yeri cehennem