Ne kadar çok erken elenirsem, aktifliğim o kadar çok azalır. Çukur'u da bensiz yorumlarsınız bir müddet sonra.Bakalım bu hafta napacaksın henüz oyları hesaplamaya başlamadım elenmeni istemem ilerlemeye devam edersin umarım
Aaa zaten bana şikayet mektupları geliyor Şefinin şarkıcıları dökülüyor ne iş diye onun finali şampiyonluğuYabancıları desteklemeyen sunucu istemiyoruz. Seni kovacagiz
Ben de seni seviyorum.
Zevkler ve renkler tartışılmaz, belli olmaz benim puanım Hem zaten yeterince yüksek puan geleceği için şarkıya, ben düşük versem de bir şey olmazKütük bey bu şarkına bile düşük verirse art niyetten kovulmasını isteyebilirsin
Aaa zaten bana şikayet mektupları geliyor Şefinin şarkıcıları dökülüyor ne iş diye onun finali şampiyonluğu
Hhaha Sonuclarda bilmem gördünmü mesajımı seni övdüm Ahmede yabancılarda oturdun yerden puan alamazsın sokak sanatı kendini parçalıyordu yarışanlarda çabalıcak dedim Mayıskralı ve Ahmed te o yokEvet şike yaptım 1. Oldum. Yapabilen varda benim dışımda şike yapsın ve yabancı şarkı ile 1. Olsun
Ariana'nın o şarkıyı ben kullanmadım. Sia'nın bu şarkıyı da ben kullanmadım
Aaa final puanını kaçırırsa üzülmeyecenmi senin yüzünden @xBUGRAxZevkler ve renkler tartışılmaz, belli olmaz benim puanım Hem zaten yeterince yüksek puan geleceği için şarkıya, ben düşük versem de bir şey olmaz
Aaa ozaman hemen elememek lazım bakalım forumdan çıkınca bir bakayım şu oylara ne yapıyorsun yolcumusunNe kadar çok erken elenirsem, aktifliğim o kadar çok azalır. Çukur'u da bensiz yorumlarsınız bir müddet sonra.
Yoo niye üzüleyim, zaten birkaç haftaya elenecek final puanına ihtiyacı yok onun Final puanı ihtiyaç sahibi birine gitsinAaa final puanını kaçırırsa üzülmeyecenmi senin yüzünden @xBUGRAx
Elenirse sana kötü şeyler yapabilir amaYoo niye üzüleyim, zaten birkaç haftaya elenecek final puanına ihtiyacı yok onun Final puanı ihtiyaç sahibi birine gitsin
Hhaha Sonuclarda bilmem gördünmü mesajımı seni övdüm Ahmede yabancılarda oturdun yerden puan alamazsın sokak sanatı kendini parçalıyordu yarışanlarda çabalıcak dedim Mayıskralı ve Ahmed te o yok
Ne yapacak bütün gün Gülben Ergen şarkıları dinleterek işkence mi çektirecek yoksa bana 😱 @xBUGRAxElenirse sana kötü şeyler yapabilir ama
İlk hafta elendiSia'da ben çok yorulmadım finalde biraz kastım ama Ariana büyük emek istiyor
Mustinin konusunda eleştirime sende biraz katılmıştın Arianın o şarkısını konusmustuk klibi çok kötüydü gerçektenBenim ilk hafta şarkım muhteşemdi. Böyle eğlenceli şarkıyı bırakıp kendi kendini ateşe attı
Mustinin konusunda eleştirime sende biraz katılmıştın Arianın o şarkısını konusmustuk klibi çok kötüydü gerçekten
Aaa tabi cnm Sunucu olarak ben biliyorum zatenBende tam puan vermedin zaten şarkıya
Şike yapmadığım gün gibi ortada yani. Sia"yada tam vermedim bu hafts
Aaa tabi cnm Sunucu olarak ben biliyorum zaten
Üye etkisi deniliyorda olacak yanı sadece şarkıcı yarışmıyor üyede yarışıyor şarkıcın 2 puan alacaksa sen onu 4 yaptırabiliyorsan bu başarıdır ozaman üyeleri almadan şarkıcıları belirleyip etkinlik gibi onları oylayalım hafta hafta Üyede şarkıcının ortağı takım olarak yarışan kazanıyor ama oturup öyle bekleyende şutlanıyor