Çok zor grup olmuş bune böyle @sokak sanatiSenin her şarkım güzel sen bir kalitesin çünkü
@pompy Halkın polisi benim protestom yüzünden bitti. İcraatta nasıl biri olduğumu biliyorsun. Forumda ki akıbetin benim elimde kayyum atadım oyuna..kadın diyorsun. Yasak elma zaten senin yüzünden elendi.
@cookies Kadın dersen istediğin erkek kız hepsini sana ayarlarım![]()
Çok zor grup olmuş bune böyle @sokak sanati
Kardeşim Seni mi kıracağım oyumu Woman a verdim.@DiziTutkunu canım oyunu bekliyorum
@MayısKralı Ariana'da bir kadın o yüzden kadın diyoruz zaten son şarkısı kadın ile ilgili.
@12.Adam Karşim Kara sevda hatırına Kadına oy verirsen çok sevinirim.
@turkuazz Kadın bu sezonun en önde gelen dizisiydi. Çukur gibi 2. El diziyi boş ver ve beni kırma canım Mehmet'im
@MUHAMMED YUSUF DEMİRR oy kullandın mi kullanmadıysan kadın der misin?
@gözlemci Deniz ile kadına oy veriyoruz. Zaten seversin sen kadını
@Billy Kane hala oy vermediysen bu sefer gerçekten Levent'i basarım.
@GunesinOglu Kadınlar artık ezilmemeli. Anneler ağlamasın Acun'cum. Kadın de.
@hayret bi şey oyunu bekliyorum Deniz ile Kadına@denizz19 ulaşsana Hayrettine
@kerem büyük yardımlarım dokunur sana Kadın de
@ozmoturk bebeğim Kadın dersen iyice level atlarsın Kalitede bilgin olsun.
@mesmeso61 senin tam bir Kadın fanı olduğunu biliyorum. Oyunu bekliyorum. Her türlü rüşvete açığım
@legolas9900 izlemediğin diziye oy vermezsin Kadın dersen çok büyük kazanç sağlarsın hem bana hem kendine![]()
Kardeşim Seni mi kıracağım oyumu Woman a verdim.![]()
Nasıl bir bedduadır oOy verseydin iyilik yapardım ama şuan sana karşı çok negatifim inşallah uyuyamazsın yarın işte güçte uyuyakalırsın
Nasıl bir bedduadır o![]()
Tabi her zaman ezilenin yanındayız.@Billy Kane @gözlemci @hayret bi şey @GunesinOglu @kerem @denizz19 @mesmeso61 @ozmoturk @legolas9900
@kerim yavuz Canım Kadına oy verir misin
@Ahmet Bayram Kanka ezilen halkların kardeşliği o yüzden bu mafya dizisini istemiyoruz Kadın diyoruz![]()
Tabo
Tabi her zaman ezilenin yanındayız.![]()
Sen izlemiyorsun diye rezil diziler mi bunlar ki final rezil olsun?İçerde daha efsane tabii ama Çukur'un da finale çıkması gerekiyorKadın - Bizim Hikaye gibi rezil bir finali kaldıramam
Canın saolsun![]()
Güçlü kadın karakterlerini severim, Özge'yi de, o yüzden verdik gitti@-potterhead- canım Kadına oy verecek potansiyel var sende tam bir kalitesini zaten Nazan Öncelde çok sevdiğim bir isim
@hayret bi şey Kadına destek olur musun?
@ozmoturk canım Kadına destek olacağına inanıyorum. Sana bayılıyorum![]()
![]()
Daha oy kullanmadım burada pazartesi kullanırım biraz zor bir kategori olmuş@DiziTutkunu canım oyunu bekliyorum
@MayısKralı Ariana'da bir kadın o yüzden kadın diyoruz zaten son şarkısı kadın ile ilgili.
@12.Adam Karşim Kara sevda hatırına Kadına oy verirsen çok sevinirim.
@turkuazz Kadın bu sezonun en önde gelen dizisiydi. Çukur gibi 2. El diziyi boş ver ve beni kırma canım Mehmet'im
@MUHAMMED YUSUF DEMİRR oy kullandın mi kullanmadıysan kadın der misin?
@gözlemci Deniz ile kadına oy veriyoruz. Zaten seversin sen kadını
@Billy Kane hala oy vermediysen bu sefer gerçekten Levent'i basarım.
@GunesinOglu Kadınlar artık ezilmemeli. Anneler ağlamasın Acun'cum. Kadın de.
@hayret bi şey oyunu bekliyorum Deniz ile Kadına@denizz19 ulaşsana Hayrettine
@kerem büyük yardımlarım dokunur sana Kadın de
@ozmoturk bebeğim Kadın dersen iyice level atlarsın Kalitede bilgin olsun.
@mesmeso61 senin tam bir Kadın fanı olduğunu biliyorum. Oyunu bekliyorum. Her türlü rüşvete açığım
@legolas9900 izlemediğin diziye oy vermezsin Kadın dersen çok büyük kazanç sağlarsın hem bana hem kendine![]()
Oyumu pazartesi kullanacağım bu kategori çok zor bu arada @sokak sanati ile burdada ters düşmüşsünüz@batuhankaralar @mesmeso61 beyler Çukur'a destek@pompy sen aksiyonlu dizi seversin, @Çiğdem- le birlikte Çukur'a desteğini bekliyoruz
@turkuazz Aras hatrına Çukur dersin herhalde. ss
@MayısKralı Show TV hatrına Çukur demen gerekir
@ömer karataş Çukur'a destek verirsen sevinirim dostum![]()
Oyumu pazartesi kullanacağım bu kategori çok zor bu arada @sokak sanati ile burdada ters düşmüşsünüzdizi kategorilerinde çoğunlukla farklı dizileri destekliyorsunuz
![]()