Çok zor grup olmuş bune böyle @sokak sanatiSenin her şarkım güzel sen bir kalitesin çünkü
@pompy Halkın polisi benim protestom yüzünden bitti. İcraatta nasıl biri olduğumu biliyorsun. Forumda ki akıbetin benim elimde kayyum atadım oyuna..kadın diyorsun. Yasak elma zaten senin yüzünden elendi.
@cookies Kadın dersen istediğin erkek kız hepsini sana ayarlarım
Çok zor grup olmuş bune böyle @sokak sanati
Kardeşim Seni mi kıracağım oyumu Woman a verdim.@DiziTutkunu canım oyunu bekliyorum
@MayısKralı Ariana'da bir kadın o yüzden kadın diyoruz zaten son şarkısı kadın ile ilgili.
@12.Adam Karşim Kara sevda hatırına Kadına oy verirsen çok sevinirim.
@turkuazz Kadın bu sezonun en önde gelen dizisiydi. Çukur gibi 2. El diziyi boş ver ve beni kırma canım Mehmet'im
@MUHAMMED YUSUF DEMİRR oy kullandın mi kullanmadıysan kadın der misin?
@gözlemci Deniz ile kadına oy veriyoruz. Zaten seversin sen kadını
@Billy Kane hala oy vermediysen bu sefer gerçekten Levent'i basarım.
@GunesinOglu Kadınlar artık ezilmemeli. Anneler ağlamasın Acun'cum. Kadın de.
@hayret bi şey oyunu bekliyorum Deniz ile Kadına @denizz19 ulaşsana Hayrettine
@kerem büyük yardımlarım dokunur sana Kadın de
@ozmoturk bebeğim Kadın dersen iyice level atlarsın Kalitede bilgin olsun.
@mesmeso61 senin tam bir Kadın fanı olduğunu biliyorum. Oyunu bekliyorum. Her türlü rüşvete açığım
@legolas9900 izlemediğin diziye oy vermezsin Kadın dersen çok büyük kazanç sağlarsın hem bana hem kendine
Kardeşim Seni mi kıracağım oyumu Woman a verdim.
Nasıl bir bedduadır oOy verseydin iyilik yapardım ama şuan sana karşı çok negatifim inşallah uyuyamazsın yarın işte güçte uyuyakalırsın
Nasıl bir bedduadır o
Tabi her zaman ezilenin yanındayız.@Billy Kane @gözlemci @hayret bi şey @GunesinOglu @kerem @denizz19 @mesmeso61 @ozmoturk @legolas9900
@kerim yavuz Canım Kadına oy verir misin
@Ahmet Bayram Kanka ezilen halkların kardeşliği o yüzden bu mafya dizisini istemiyoruz Kadın diyoruz
Tabo
Tabi her zaman ezilenin yanındayız.
Sen izlemiyorsun diye rezil diziler mi bunlar ki final rezil olsun? Hiç yakıştıramadım, ayıp. Alt tarafı bir anket. Ne hırs yaptınız bu kadar ya kim kazanırsa kazansın sanki ödül veriyoruz...İçerde daha efsane tabii ama Çukur'un da finale çıkması gerekiyor Kadın - Bizim Hikaye gibi rezil bir finali kaldıramam
Canın saolsun
Güçlü kadın karakterlerini severim, Özge'yi de, o yüzden verdik gitti@-potterhead- canım Kadına oy verecek potansiyel var sende tam bir kalitesini zaten Nazan Öncelde çok sevdiğim bir isim
@hayret bi şey Kadına destek olur musun?
@ozmoturk canım Kadına destek olacağına inanıyorum. Sana bayılıyorum
Daha oy kullanmadım burada pazartesi kullanırım biraz zor bir kategori olmuş@DiziTutkunu canım oyunu bekliyorum
@MayısKralı Ariana'da bir kadın o yüzden kadın diyoruz zaten son şarkısı kadın ile ilgili.
@12.Adam Karşim Kara sevda hatırına Kadına oy verirsen çok sevinirim.
@turkuazz Kadın bu sezonun en önde gelen dizisiydi. Çukur gibi 2. El diziyi boş ver ve beni kırma canım Mehmet'im
@MUHAMMED YUSUF DEMİRR oy kullandın mi kullanmadıysan kadın der misin?
@gözlemci Deniz ile kadına oy veriyoruz. Zaten seversin sen kadını
@Billy Kane hala oy vermediysen bu sefer gerçekten Levent'i basarım.
@GunesinOglu Kadınlar artık ezilmemeli. Anneler ağlamasın Acun'cum. Kadın de.
@hayret bi şey oyunu bekliyorum Deniz ile Kadına @denizz19 ulaşsana Hayrettine
@kerem büyük yardımlarım dokunur sana Kadın de
@ozmoturk bebeğim Kadın dersen iyice level atlarsın Kalitede bilgin olsun.
@mesmeso61 senin tam bir Kadın fanı olduğunu biliyorum. Oyunu bekliyorum. Her türlü rüşvete açığım
@legolas9900 izlemediğin diziye oy vermezsin Kadın dersen çok büyük kazanç sağlarsın hem bana hem kendine
Oyumu pazartesi kullanacağım bu kategori çok zor bu arada @sokak sanati ile burdada ters düşmüşsünüz dizi kategorilerinde çoğunlukla farklı dizileri destekliyorsunuz@batuhankaralar @mesmeso61 beyler Çukur'a destek @pompy sen aksiyonlu dizi seversin, @Çiğdem- le birlikte Çukur'a desteğini bekliyoruz
@turkuazz Aras hatrına Çukur dersin herhalde. ss
@MayısKralı Show TV hatrına Çukur demen gerekir
@ömer karataş Çukur'a destek verirsen sevinirim dostum
Oyumu pazartesi kullanacağım bu kategori çok zor bu arada @sokak sanati ile burdada ters düşmüşsünüz dizi kategorilerinde çoğunlukla farklı dizileri destekliyorsunuz